| 
54 artikelen Pagina
 • Jubileumstoel Silber

  Exclusief bij De kantoorspecialist. Ergonomische bureaustoel met zwarte stoffering en network rugleuning. Speciaal voor het 25-jarig jubileum is de Silber bureaustoel extra aantrekkelijk geprijsd. U bestelt hem al voor € 325,- en vanaf 10 stuks slechts € 279,- per stuk. Laat u informeren door een van onze specialisten.
  kantoorspecialist_silber
  Meer informatie
 • Girsberger Camiro

  Ontwikkeld voor flexibele werkplekken. Een bureaustoel met automatische gewichtsaanpassing die voldoet aan de eisen van een moderne bureaustoel. Bestel de Girsberger Camiro bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger CamiroPDF

  girsberger_camiro
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Tube

  Deze uitvoering is voorzien van horizontaal geplaatste cilinders die zijn bekleed met extra schuim voor een ultiem zitcomfort. Bestel de Köhl Anteo Tube voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_tube
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Network

  Een innovatieve textiel, die functionaliteit en uiterlijk samen brengt, biedt door zijn drie dimensionale constructie een zeer goede luchtcirculatie. Bestel de Köhl Anteo Network voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_network
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Matrix

  Design, functionaliteit en esthetiek op een exclusieve manier gecombineerd. Naast een juiste ondersteuning van de rug met een comfortabele luchtcirculatie zorgt een transparant uiterlijk voor een aantrekkelijke en frisse uitstraling. 

  Bestel de Köhl Anteo Matrix voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_matrix
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Slimline

  De speciale stoffering biedt zeer goede luchtcirculatie. De driedimensionale constructie van de stoffering ondersteund het transporteren van vocht en daarmee wordt het comfort van het zitten verhoogd. Bestel de Köhl Anteo Slimline voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_slimline
  Meer informatie
 • Aeris 3Dee

  Actief zitten in 3 dimensies door de gepatenteerde Swopper techniek, maar nu geintegreerd in een mooie bureaustoel. Bestel de Aeris 3Dee voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Aeris 3Dee PDF

  aeris_3dee
  Meer informatie
 • HÅG Capisco

  Als u van innovatie houdt, dan is dit uw bureaustoel. Geen enkele andere bureaustoel is zo geschikt is voor het werken op verschillende hoogten of aan in hoogte verstelbare werktafels. Bestel de HÅG Capisco voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco PDF

  hag_capisco
  Meer informatie
 • HÅG Capisco Puls

  Een moderne en flexibele bureaustoel. de laatste evolutie op het gebied van design, functie en comfort. Bestel de HÅG Capisco Puls voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco Puls PDF

  hag_capisco_puls
  Meer informatie
 • HÅG Futu

  De stoel is uitgerust met de inBalance™ technologie met een gebalanceerd bewegingsmechanisme dat maximale bewegingsvrijheid voorwaarts en achterwaarts biedt. Bestel de HÅG Futu voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Futu PDF

  hag_futu
  Meer informatie
 • HÅG H03

  Dit is de perfecte oplossing voor u als u op zoek bent naar een flexibele, dynamische stoel die met het grootste gemak kan worden aangepast naar de persoonlijke wensen van de gebruiker. Bestel de HÅG H03 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H03 PDF

  hag_h03
  Meer informatie
 • HÅG H04

  Een eis aan moderne open kantoorruimtes is dat alle afzonderlijke elementen een doordachte visuele expressie moeten hebben. Het design van de HÅG H04 sluit hier uitstekend op aan. Bestel de HÅG H04 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H04 PDF

  hag_h04
  Meer informatie
 • HÅG H05

  Ontworpen op basis van beweging, balans en controle. Van stilzitten word je immers moe, van bewegen blijf je fit en gezond! Bestel de HÅG H05 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H05 PDF

  hag_05
  Meer informatie
 • HÅG H09

  Meer dan gewoon een bureaustoel, deze stoel staat voor een filosofie. Move Up! HÅG H09 is een bureaustoel die u een gevoel van privacy geeft, hij creëert een omgeving die voor nog meer creativiteit en concentratie zorgt. Bestel de HÅG H09 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H09 Classic PDF   Brochure HÅG H09 Excellence PDF 

  Brochure HÅG H09 Inspiration PDF

  hag_h09
  Meer informatie
 • HÅG SoFi

  Uniek en aantrekkelijk, deze stoelen collectie heeft het allemaal. De HÅG SoFi collectie combineert en perfectioneert de beste design eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor HÅG. Bestel de HÅG SoFi voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG SoFi PDF

  hag_sofi
  Meer informatie
 • Köhl Multiplo

  Doordachte constructie voor optimale ergonomie. Een flexibele stoel met robuuste buitenschaal. Bestel de Köhl Multiplo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Multiplo

  kohl_multiplo
  Meer informatie
 • Köhl Aureo

  Ergonomie en zitcomfort met hightechmaterialen. De rug en zitting zijn voorzien van 3mesh-weefsel met warmte regulerend effect. Bestel de Köhl Aureo bureaustoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Aureo

  kohl_aureo
  Meer informatie
 • Köhl Salveo

  Ergonomische stoel met een karakteristiek design. Hoogwaardige materialen en de nieuwste technische functies geven deze buitengewone bureaustoel zijn uitstraling. Bestel de Köhl Salveo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Salveo

  kohl_salveo
  Meer informatie
 • Köhl Mireo

  Gezondheid en welzijn: Mireo vervult alle wensen van de zittende mens door zijn instelbare lendesteun. Bestel de Köhl Mireo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Mireo

  kohl_mireo-bureaustoel
  Meer informatie
 • Köhl Selleo

  Ondersteuning in elke werksituatie. Perfecte ergonomie, heldere functies en een buitengewoon zitcomfort. Bestel de Köhl Selleo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Selleo

  Leaflet Köhl Selleo (tot 150 kg)

  kohl_selleo-bureaustoel
  Meer informatie
 • Girsberger Yanos

  Mooie ergonomische bureaustoel beschikbaar in 40 kleuren. De Girsberger Yanos is een veelzijdige draaistoel voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Bestel de Yanos voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Yanos PDF

  girsberger_yanos
  Meer informatie
 • Aeris Swopper

  Nieuwe zitrevolutie in Nederland, de Swopper! Gegarandeerd zitcomfort & verbeterde zithouding. Speciaal om rugklachten te voorkomen met zadelzitting optie. Bestel de zadelstoel Swopper voordelig bij de kantoorstoel specialist Veenendaal.

  Brochure Aeris Swopper PDF

  Brochure Aeris Swopper varianten PDF

  aeris_swopper
  Meer informatie
 • Béta Be Brave 200

  De Be Brave zit bijzonder goed voor jong en oud door zijn innovatieve zitting, flexibele rug en vernieuwende armleggers. De stoel is bovendien op vele manieren te personaliseren.  Bestel de Béta Be Brave 200 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be Brave 200PDF

  beta_be_brave_200
  Meer informatie
 • Béta Be Brave 250/250H

  Be Brave is onze meest ergonomische en duurzame stoel. Door de innovatieve zitting met stuituitsparing en afgeronde voorkant heeft de stoel een zeer hoog zitcomfort. Ook bij hoger zitten blijft de stoel hierdoor uitermate comfortabel. De flexibele rug en vernieuwende armleggers zorgen voor optimale ondersteuning in iedere zithouding, wat je ook doet en met welk apparaat je ook werkt. Bestel de Béta Be Brave 250 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be Brave 250PDF

  beta_be_brave_250
  Meer informatie
 • Béta Be Proud 100/200

  Be Proud is de ultieme projectstoel die zich moeiteloos aanpast aan ieder interieur en aan iedere gebruiker. Voor iedereen is deze stoel perfect en erg eenvoudig in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten. De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom!  Bestel de Béta Be Proud 100 of 200 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be ProudPDF

  beta_be_proud-100
  Meer informatie
 • Béta Be Proud 300

  De Be Proud 300 is de Off-White versie van de Be Proud 200 lijn. Ook deze stoel past zich moeiteloos aan in ieder interieur en aan iedere gebruiker. Een echte allemansvriend die voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie perfect in te stellen is. De stoel geeft een optimale steun in iedere zithouding en introduceert daardoor dynamisch zitten op een manier dat de stoel zich aanpast aan de gebruiker en niet andersom!  Bestel de Béta Be Proud 300 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be ProudPDF

  beta_be_proud_300
  Meer informatie
 • Béta Be Noble

  De Be Noble is een tijdloze stoel die zit als een maatkostuum. Een elegante en intelligente stoel met een tijdloze vormgeving. Het is een stoel die zeer goed persoonlijk in te stellen is waardoor deze voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie inzetbaar is. De stoel geeft een stevige, actieve zithouding. Door de eenvoudige bediening van alle knoppen is de stoel als een maatkostuum individueel te optimaliseren. Bestel de Béta Noble voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be NoblePDF

  beta_be_noble
  Meer informatie
 • Köhl Tempeo

  Köhl presenteerd de Tempeo, Fresh en de Wave. De Fresh heeft een 3D-geweven stof op de rugleuning en de Wave is volledig gestoffeerd. Beide zijn beschikbaar in zeven kleuren. Deze subliem vormgegeven zetel geeft zitten een nieuwe dimensie en is geschikt voor elke organisatie, bedrijf, kantoor, instituut en instelling. Bestel de Köhl Tempeo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  kohl_tempeo
  Meer informatie
 • RBM Noor Voetster

  De RBM Noor met voetster is de ideale keuze voor mensen die in een dynamische en creatieve omgeving werken en maximale  flexibiliteit zoeken. Deze ergonomische stoel is puur Scandinavisch design op wielen, en zeer geschikt voor dynamische werkplekken zoals openbare kantooromgevingen of projectruimtes. Met deze stoel doet u fluitend uw werk.

  Bestel de Noor met voetster voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  rbm-noor-voetster
  Meer informatie
 • Girsberger Jack

  Comfortabel met minimaal materiaalgebruik. Het lichte ontwerp van de Girsberger Jack bureaustoel maakt het geschikt voor menig kantoor.

  Brochure Girsberger Jack PDF

  girsberger_jack
  Meer informatie
 • Girsberger Corpo

  Kies een buitengewone stoel die de hoogste functionele kwaliteit met de eenvoudigste bediening combineert. Geniet optimaal met de Girsberger Corpo bureaustoel met een rugleuning van elastische gevlochten rugbespanning – ziet er fraai uit en is comfortabel.

  Brochure Girsberger Corpo PDF

  girsberger_corpo
  Meer informatie
 • Girsberger Reflex

  Het transparante rugmembraan laat in één oog opslag zien wat de Girsberger Reflex als innovatie onder de bureaustoelen doet: Een geraffineerd systeem van lamellen en veren ontlast en ondersteunt elk punt van de rug en zorgt daarmee voor een optimale, individuele drukverdeling langs de wervelkolom.

  Brochure Girsberger Reflex PDF

  girsberger_reflex
  Meer informatie
 • Girsberger Kyra

  Betaalbare allroundstoel als omvangrijk productenprogramma. Girsberger Kyra is een veelzijdige bureaustoel. Door de vele verstelmogelijkheden past Girsberger Kyra zich aan iedere lichaamsvorm aan.

  Brochure Girsberger Kyra PDF

  girsberger_kyra
  Meer informatie
 • Girsberger Diagon

  Bureaustoel met bewegende gelagerde rugleuning voor meer comfort. Bestel de Girsberger Diagon voordelig en snel bij De kantoorspecialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel voor uw situatie.

  Brochure Girsberger Diagon PDF

  girsberger_diagon
  Meer informatie
 • Aeris Muvman

  Beweging in zitten. Afwisselend zitten en staan, u bent altijd in beweging. Dat is het geheim van de Aeris Muvman. Dankzij de gepatenteerde flexzone-technologie van de Aeris Muvman heeft u ondersteuning en bewegingsvrijheid wanneer u dat wilt. Comfortabel en gezond zoals het zou moeten zijn.

  aeris_muvman
  Meer informatie
 • Score 4400 line

  Uitermate geschikt voor het veeleisende werk in laboratoria en de meest uiteenlopende industriële werkplekken, de Score 4400 line Pur Pro en Pur HD modellen. Bestel de Score stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_4400
  Meer informatie
 • Score Spirit line

  Breed inzetbaar en zorgt voor de “right spirit” op de meest uiteenlopende werkplekken als: laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers. Bestel de Score Spirit Line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_spirit
  Meer informatie
 • Score Base line

  Dat goed zitten niet duur hoeft te zijn bewijst de Score Base line. Breed inzetbaar voor uiteenlopende werkplekken zoals: industrie, laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers. Bestel de Score Base line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_base
  Meer informatie
 • Score Taboeretten Base line

  Taboeretten serie bestaat uit drie modellen voorzien van een stalen onderstel. Bestel de Score Taboeretten Base line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-base
  Meer informatie
 • Score Taboeretten Opti line

  Taboeretten bestaan uit drie modellen voorzien van een aluminium onderstel. Bestel de Score Taboeretten Opti line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-opti
  Meer informatie
 • Score Zadelzittingen

  Beleef het comfort van een zadelkruk. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl je voeten stevig op de vloer staan. Bestel de Score Zadelzittingen stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_zadelzittingen
  Meer informatie
 • Score Stahulpen

  De uitkomst bij veel afwisseling in staand en zittend werk. De Score Stahulpen zijn ideaal voor werkplekken waar weinig of geen beenruimte is. Bestel de Score Stahulpen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_stahulpen
  Meer informatie
 • Score Ergo 2300 line

  De No-Nonsens stoel van Score. Al jarenlang heeft de Score Ergo line zijn sporen verdiend als werkpaard in velerlei situaties. Bestel de Score Ergo 2300 line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_ergo-2300
  Meer informatie
 • Score 5100 line

  Een unieke lijn stoelen die qua vormgeving identiek zijn maar bestaat uit drie verschillende groottes namelijk: Small, Medium en Large. Bestel de Score 5100 line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_5100-line
  Meer informatie
 • Score 5000 line

  Een tweetal stoelen, model Score 5000, geschikt voor gebruikers tot 120 kg en het model Score 5000 Verzwaard, geschikt voor gebruikers tot 150 kg. Bestel de Score 5000 line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_5000
  Meer informatie
 • Score MaXX line

  Deze robuuste stoelen zijn speciaal ontwikkeld voor de wat zwaardere medemens tot 250 kg. Bestel de Score MaXX line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_maxx
  Meer informatie
 • Score ESD line

  ESD staat voor Electronic Static Discharge wat ontlading van statische elektriciteit betekent. Door gebruik te maken van geleidende componenten en stoffering op onze Score ESD line stoelen vindt continu ontlading plaats vanuit de stoel via een geleidende vloer naar een geaard punt in de werkruimte.

  score_esd
  Meer informatie
 • Score Cleanroom line

  Werkt u in een cleanroom, dan is het van groot belang dat deze ruimte stofvrij is en blijft. Uw oplossing is de Score Cleanroom line. Bestel de Score Cleanroom line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_cleanroom
  Meer informatie
 • Score Pico Leidsterstoel

  Leidsterstoel voor in de klas beschikbaar in 4 kleuren. Ga gemakkelijk bij uw leerlingen aan tafel zitten met deze flexibele tabouret kruk van Score.

  Flyer Score Pico Leidsterstoel

  score_pico
  Meer informatie
 • Markant 24-uurs Executive

  Zeer comfortabel voor grote en lange personen. De directie bureaustoel waarin u langdurig achter uw bureau kunt werken. Bestel de Markant 24-uurs Executive voordelig en snel bij De kantoorspecialist.
  markant_executive
  Meer informatie
    | 
54 artikelen Pagina

Bureaustoelen

Als u op zoek bent naar een goede bureaustoel bent u bij De kantoorspecialist aan het juiste adres. U zult versteld staan van onze kennis, enthousiasme en het assortiment. Of u nu een ergonomische bureaustoel wilt kopen of een design bureaustoel. Wij hebben het voor elk budget. Ook zijn we niet gebonden aan 1 leverancier dus krijgt u echt onafhankelijk advies. U en uw werkplek verdienen het beste.

Bureaustoel kopen of advies nodig?

Onze uitdaging is om u te helpen bij de inkoop van uw bureaustoel(en). Uw wensen zijn hierbij van belang. Bijvoorbeeld, arbo, prijs, snelle levertijd, service. Wij komen graag met u in contact om u verder te helpen. De kantoorspecialist heeft namelijk al vanaf 1989 ervaring met mooie en functionele bureaustoelen. Wij vinden het leuk om u te ontzorgen. En of u nu bij ons een directie bureaustoel koopt of een goedkope bureaustoel. Voor onze klanten doen we alles! Dus ga de uitdaging aan en maak kennis met onze specialisten voor een zitadvies.