| 
11 artikelen
 • Aeris Muvman

  Beweging in zitten. Afwisselend zitten en staan, u bent altijd in beweging. Dat is het geheim van de Aeris Muvman. Dankzij de gepatenteerde flexzone-technologie van de Aeris Muvman heeft u ondersteuning en bewegingsvrijheid wanneer u dat wilt. Comfortabel en gezond zoals het zou moeten zijn.

  aeris_muvman
  Meer informatie
 • HÅG Capisco

  Als u van innovatie houdt, dan is dit uw bureaustoel. Geen enkele andere bureaustoel is zo geschikt is voor het werken op verschillende hoogten of aan in hoogte verstelbare werktafels. Bestel de HÅG Capisco voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco PDF

  hag_capisco
  Meer informatie
 • Score 4400 line

  Uitermate geschikt voor het veeleisende werk in laboratoria en de meest uiteenlopende industriële werkplekken, de Score 4400 line Pur Pro en Pur HD modellen. Bestel de Score stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_4400
  Meer informatie
 • Score Base line

  Dat goed zitten niet duur hoeft te zijn bewijst de Score Base line. Breed inzetbaar voor uiteenlopende werkplekken zoals: industrie, laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers. Bestel de Score Base line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_base
  Meer informatie
 • Score Cleanroom line

  Werkt u in een cleanroom, dan is het van groot belang dat deze ruimte stofvrij is en blijft. Uw oplossing is de Score Cleanroom line. Bestel de Score Cleanroom line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_cleanroom
  Meer informatie
 • Score Ergo 2300 line

  De No-Nonsens stoel van Score. Al jarenlang heeft de Score Ergo line zijn sporen verdiend als werkpaard in velerlei situaties. Bestel de Score Ergo 2300 line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_ergo-2300
  Meer informatie
 • Score ESD line

  ESD staat voor Electronic Static Discharge wat ontlading van statische elektriciteit betekent. Door gebruik te maken van geleidende componenten en stoffering op onze Score ESD line stoelen vindt continu ontlading plaats vanuit de stoel via een geleidende vloer naar een geaard punt in de werkruimte.

  score_esd
  Meer informatie
 • Score Spirit line

  Breed inzetbaar en zorgt voor de “right spirit” op de meest uiteenlopende werkplekken als: laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers. Bestel de Score Spirit Line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_spirit
  Meer informatie
 • Score Stahulpen

  De uitkomst bij veel afwisseling in staand en zittend werk. De Score Stahulpen zijn ideaal voor werkplekken waar weinig of geen beenruimte is. Bestel de Score Stahulpen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_stahulpen
  Meer informatie
 • Score Taboeretten Base line

  Taboeretten serie bestaat uit drie modellen voorzien van een stalen onderstel. Bestel de Score Taboeretten Base line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-base
  Meer informatie
 • Score Taboeretten Opti line

  Taboeretten bestaan uit drie modellen voorzien van een aluminium onderstel. Bestel de Score Taboeretten Opti line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-opti
  Meer informatie
    | 
11 artikelen

Baliestoelen

Baliestoelen bieden de oplossing voor een ergonomisch verantwoorde zithouding aan een verhoogde werkplek of zit sta bureau. Door het brede assortiment en de aanpassingsmogelijkheden voldoen onze baliestoelen aan de individueel gestelde eisen en de verschillende werkomgevingen.

Receptie stoel

De baliestoelen zijn uitstekend in te zetten bij kassa- en receptiewerkzaamheden. Werkplekken voor dit type stoelen zijn dan ook onder andere te vinden in de gezondheidszorg, kantooromgevingen en winkels. Bekijk ook ons aanbod receptie en wachtruimte meubilair en zitmeubilair zoals ergonomische stoelen en industrie- en werkstoelen.