| 
18 artikelen
 • Aeris 3Dee

  Actief zitten in 3 dimensies door de gepatenteerde Swopper techniek, maar nu geintegreerd in een mooie bureaustoel. Bestel de Aeris 3Dee voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Aeris 3Dee PDF

  aeris_3dee
  Meer informatie
 • Béta Be Brave 200

  De Be Brave zit bijzonder goed voor jong en oud door zijn innovatieve zitting, flexibele rug en vernieuwende armleggers. De stoel is bovendien op vele manieren te personaliseren.  Bestel de Béta Be Brave 200 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be Brave 200PDF

  beta_be_brave_200
  Meer informatie
 • Béta Be Brave 250/250H

  Be Brave is onze meest ergonomische en duurzame stoel. Door de innovatieve zitting met stuituitsparing en afgeronde voorkant heeft de stoel een zeer hoog zitcomfort. Ook bij hoger zitten blijft de stoel hierdoor uitermate comfortabel. De flexibele rug en vernieuwende armleggers zorgen voor optimale ondersteuning in iedere zithouding, wat je ook doet en met welk apparaat je ook werkt. Bestel de Béta Be Brave 250 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be Brave 250PDF

  beta_be_brave_250
  Meer informatie
 • Béta Be Noble

  De Be Noble is een tijdloze stoel die zit als een maatkostuum. Een elegante en intelligente stoel met een tijdloze vormgeving. Het is een stoel die zeer goed persoonlijk in te stellen is waardoor deze voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie inzetbaar is. De stoel geeft een stevige, actieve zithouding. Door de eenvoudige bediening van alle knoppen is de stoel als een maatkostuum individueel te optimaliseren. Bestel de Béta Noble voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be NoblePDF

  beta_be_noble
  Meer informatie
 • Béta Be Proud 100/200

  Be Proud is de ultieme projectstoel die zich moeiteloos aanpast aan ieder interieur en aan iedere gebruiker. Voor iedereen is deze stoel perfect en erg eenvoudig in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten. De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom!  Bestel de Béta Be Proud 100 of 200 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be ProudPDF

  beta_be_proud-100
  Meer informatie
 • Béta Be Proud 300

  De Be Proud 300 is de Off-White versie van de Be Proud 200 lijn. Ook deze stoel past zich moeiteloos aan in ieder interieur en aan iedere gebruiker. Een echte allemansvriend die voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie perfect in te stellen is. De stoel geeft een optimale steun in iedere zithouding en introduceert daardoor dynamisch zitten op een manier dat de stoel zich aanpast aan de gebruiker en niet andersom!  Bestel de Béta Be Proud 300 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be ProudPDF

  beta_be_proud_300
  Meer informatie
 • Girsberger Camiro

  Ontwikkeld voor flexibele werkplekken. Een bureaustoel met automatische gewichtsaanpassing die voldoet aan de eisen van een moderne bureaustoel. Bestel de Girsberger Camiro bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger CamiroPDF

  girsberger_camiro
  Meer informatie
 • Girsberger Corpo

  Kies een buitengewone stoel die de hoogste functionele kwaliteit met de eenvoudigste bediening combineert. Geniet optimaal met de Girsberger Corpo bureaustoel met een rugleuning van elastische gevlochten rugbespanning – ziet er fraai uit en is comfortabel.

  Brochure Girsberger Corpo PDF

  girsberger_corpo
  Meer informatie
 • Girsberger Diagon

  Bureaustoel met bewegende gelagerde rugleuning voor meer comfort. Bestel de Girsberger Diagon voordelig en snel bij De kantoorspecialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel voor uw situatie.

  Brochure Girsberger Diagon PDF

  girsberger_diagon
  Meer informatie
 • Girsberger Jack

  Comfortabel met minimaal materiaalgebruik. Het lichte ontwerp van de Girsberger Jack bureaustoel maakt het geschikt voor menig kantoor.

  Brochure Girsberger Jack PDF

  girsberger_jack
  Meer informatie
 • Girsberger Reflex

  Het transparante rugmembraan laat in één oog opslag zien wat de Girsberger Reflex als innovatie onder de bureaustoelen doet: Een geraffineerd systeem van lamellen en veren ontlast en ondersteunt elk punt van de rug en zorgt daarmee voor een optimale, individuele drukverdeling langs de wervelkolom.

  Brochure Girsberger Reflex PDF

  girsberger_reflex
  Meer informatie
 • Girsberger Yanos

  Mooie ergonomische bureaustoel beschikbaar in 40 kleuren. De Girsberger Yanos is een veelzijdige draaistoel voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Bestel de Yanos voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Yanos PDF

  girsberger_yanos
  Meer informatie
 • HÅG Capisco

  Als u van innovatie houdt, dan is dit uw bureaustoel. Geen enkele andere bureaustoel is zo geschikt is voor het werken op verschillende hoogten of aan in hoogte verstelbare werktafels. Bestel de HÅG Capisco voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco PDF

  hag_capisco
  Meer informatie
 • HÅG Capisco Puls

  Een moderne en flexibele bureaustoel. de laatste evolutie op het gebied van design, functie en comfort. Bestel de HÅG Capisco Puls voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco Puls PDF

  hag_capisco_puls
  Meer informatie
 • HÅG Futu

  De stoel is uitgerust met de inBalance™ technologie met een gebalanceerd bewegingsmechanisme dat maximale bewegingsvrijheid voorwaarts en achterwaarts biedt. Bestel de HÅG Futu voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Futu PDF

  hag_futu
  Meer informatie
 • HÅG H09

  Meer dan gewoon een bureaustoel, deze stoel staat voor een filosofie. Move Up! HÅG H09 is een bureaustoel die u een gevoel van privacy geeft, hij creëert een omgeving die voor nog meer creativiteit en concentratie zorgt. Bestel de HÅG H09 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H09 Classic PDF   Brochure HÅG H09 Excellence PDF 

  Brochure HÅG H09 Inspiration PDF

  hag_h09
  Meer informatie
 • HÅG SoFi

  Uniek en aantrekkelijk, deze stoelen collectie heeft het allemaal. De HÅG SoFi collectie combineert en perfectioneert de beste design eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor HÅG. Bestel de HÅG SoFi voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG SoFi PDF

  hag_sofi
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Tube

  Deze uitvoering is voorzien van horizontaal geplaatste cilinders die zijn bekleed met extra schuim voor een ultiem zitcomfort. Bestel de Köhl Anteo Tube voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_tube
  Meer informatie
    | 
18 artikelen

Design bureaustoel

Een prikkelend design zonder in te leveren op comfort en ergonomie. Dat is een design bureaustoel van De kantoorspecialist. Een met zorg geselecteerde bureaustoel uit onze hoogwaardige bureaustoelen catalogus.

Wat is een design bureaustoel?

Wat deze design stoelen zo bijzonder maakt is dat ze stuk voor stuk hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken. Bijvoorbeeld het onzichtbare meganiek van de Girsberger AL3 wat in dit innovatieve ontwerp verborgen is in de standpijp. Het zijn design bureaustoelen met een tijdloos karakter en toch opvallen.

Bekijk ons aanbod zeer comfortabele 24-uurs stoelen, ergonomische bureaustoelen, directie bureaustoelen en de zitmeubilair oplossingen voor kantoor, vergaderzaal, kantine en receptie.