| 
9 artikelen
 • Köhl Salveo

  Ergonomische stoel met een karakteristiek design. Hoogwaardige materialen en de nieuwste technische functies geven deze buitengewone bureaustoel zijn uitstraling. Bestel de Köhl Salveo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Salveo

  kohl_salveo
  Meer informatie
 • Köhl Mireo

  Gezondheid en welzijn: Mireo vervult alle wensen van de zittende mens door zijn instelbare lendesteun. Bestel de Köhl Mireo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Mireo

  kohl_mireo-bureaustoel
  Meer informatie
 • Girsberger Jack

  Comfortabel met minimaal materiaalgebruik. Het lichte ontwerp van de Girsberger Jack bureaustoel maakt het geschikt voor menig kantoor.

  Brochure Girsberger Jack PDF

  girsberger_jack
  Meer informatie
 • Girsberger Corpo

  Kies een buitengewone stoel die de hoogste functionele kwaliteit met de eenvoudigste bediening combineert. Geniet optimaal met de Girsberger Corpo bureaustoel met een rugleuning van elastische gevlochten rugbespanning – ziet er fraai uit en is comfortabel.

  Brochure Girsberger Corpo PDF

  girsberger_corpo
  Meer informatie
 • Girsberger Reflex

  Het transparante rugmembraan laat in één oog opslag zien wat de Girsberger Reflex als innovatie onder de bureaustoelen doet: Een geraffineerd systeem van lamellen en veren ontlast en ondersteunt elk punt van de rug en zorgt daarmee voor een optimale, individuele drukverdeling langs de wervelkolom.

  Brochure Girsberger Reflex PDF

  girsberger_reflex
  Meer informatie
 • Girsberger Diagon

  Bureaustoel met bewegende gelagerde rugleuning voor meer comfort. Bestel de Girsberger Diagon voordelig en snel bij De kantoorspecialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel voor uw situatie.

  Brochure Girsberger Diagon PDF

  girsberger_diagon
  Meer informatie
 • HÅG H09

  Meer dan gewoon een bureaustoel, deze stoel staat voor een filosofie. Move Up! HÅG H09 is een bureaustoel die u een gevoel van privacy geeft, hij creëert een omgeving die voor nog meer creativiteit en concentratie zorgt. Bestel de HÅG H09 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H09 Classic PDF   Brochure HÅG H09 Excellence PDF 

  Brochure HÅG H09 Inspiration PDF

  hag_h09
  Meer informatie
 • HÅG SoFi

  Uniek en aantrekkelijk, deze stoelen collectie heeft het allemaal. De HÅG SoFi collectie combineert en perfectioneert de beste design eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor HÅG. Bestel de HÅG SoFi voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG SoFi PDF

  hag_sofi
  Meer informatie
 • Köhl Tempeo

  Köhl presenteerd de Tempeo, Fresh en de Wave. De Fresh heeft een 3D-geweven stof op de rugleuning en de Wave is volledig gestoffeerd. Beide zijn beschikbaar in zeven kleuren. Deze subliem vormgegeven zetel geeft zitten een nieuwe dimensie en is geschikt voor elke organisatie, bedrijf, kantoor, instituut en instelling. Bestel de Köhl Tempeo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  kohl_tempeo
  Meer informatie
    | 
9 artikelen

Directie bureaustoelen

Kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen voor directies. Deze bureaustoelen blinken uit in kwaliteit, uitstraling en zitcomfort. Kom proefzitten in onze showroom of maak een afspraak voor meer informatie over de directie bureaustoelen.

Bent u de directie of wilt u zitten als de directie?

Dat maakt ons niet uit. Wij vinden het veel belangrijker dat u goed zit, de bureaustoel mooi vind en dat het past binnen uw budget. Dat is de uitdaging die onze specialisten graag aangaan. Bel 0318-531963 of vraag een offerte aan. Directie bureaustoelen aanschaffen doet u bij De kantoorspecialist; het prettigste advies en de beste deal.

We hebben een ruime selectie kantoormeubelen naast de directie bureaustoelen. Directie bureaus zoals u bij het systeemmeubilair tegenkomt of een luxe hoekbureau maken uw directie werkplek compleet.