| 
27 artikelen
 • Aeris 3Dee

  Actief zitten in 3 dimensies door de gepatenteerde Swopper techniek, maar nu geintegreerd in een mooie bureaustoel. Bestel de Aeris 3Dee voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Aeris 3Dee PDF

  aeris_3dee
  Meer informatie
 • Aeris Swopper

  Nieuwe zitrevolutie in Nederland, de Swopper! Gegarandeerd zitcomfort & verbeterde zithouding. Speciaal om rugklachten te voorkomen met zadelzitting optie. Bestel de zadelstoel Swopper voordelig bij de kantoorstoel specialist Veenendaal.

  Brochure Aeris Swopper PDF

  Brochure Aeris Swopper varianten PDF

  aeris_swopper
  Meer informatie
 • Béta Be Brave 200

  De Be Brave zit bijzonder goed voor jong en oud door zijn innovatieve zitting, flexibele rug en vernieuwende armleggers. De stoel is bovendien op vele manieren te personaliseren.  Bestel de Béta Be Brave 200 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be Brave 200PDF

  beta_be_brave_200
  Meer informatie
 • Béta Be Brave 250/250H

  Be Brave is onze meest ergonomische en duurzame stoel. Door de innovatieve zitting met stuituitsparing en afgeronde voorkant heeft de stoel een zeer hoog zitcomfort. Ook bij hoger zitten blijft de stoel hierdoor uitermate comfortabel. De flexibele rug en vernieuwende armleggers zorgen voor optimale ondersteuning in iedere zithouding, wat je ook doet en met welk apparaat je ook werkt. Bestel de Béta Be Brave 250 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be Brave 250PDF

  beta_be_brave_250
  Meer informatie
 • Béta Be Noble

  De Be Noble is een tijdloze stoel die zit als een maatkostuum. Een elegante en intelligente stoel met een tijdloze vormgeving. Het is een stoel die zeer goed persoonlijk in te stellen is waardoor deze voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie inzetbaar is. De stoel geeft een stevige, actieve zithouding. Door de eenvoudige bediening van alle knoppen is de stoel als een maatkostuum individueel te optimaliseren. Bestel de Béta Noble voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be NoblePDF

  beta_be_noble
  Meer informatie
 • Béta Be Proud 100/200

  Be Proud is de ultieme projectstoel die zich moeiteloos aanpast aan ieder interieur en aan iedere gebruiker. Voor iedereen is deze stoel perfect en erg eenvoudig in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten. De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom!  Bestel de Béta Be Proud 100 of 200 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be ProudPDF

  beta_be_proud-100
  Meer informatie
 • Béta Be Proud 300

  De Be Proud 300 is de Off-White versie van de Be Proud 200 lijn. Ook deze stoel past zich moeiteloos aan in ieder interieur en aan iedere gebruiker. Een echte allemansvriend die voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie perfect in te stellen is. De stoel geeft een optimale steun in iedere zithouding en introduceert daardoor dynamisch zitten op een manier dat de stoel zich aanpast aan de gebruiker en niet andersom!  Bestel de Béta Be Proud 300 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Be ProudPDF

  beta_be_proud_300
  Meer informatie
 • Girsberger Camiro

  Ontwikkeld voor flexibele werkplekken. Een bureaustoel met automatische gewichtsaanpassing die voldoet aan de eisen van een moderne bureaustoel. Bestel de Girsberger Camiro bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger CamiroPDF

  girsberger_camiro
  Meer informatie
 • Girsberger Kyra

  Betaalbare allroundstoel als omvangrijk productenprogramma. Girsberger Kyra is een veelzijdige bureaustoel. Door de vele verstelmogelijkheden past Girsberger Kyra zich aan iedere lichaamsvorm aan.

  Brochure Girsberger Kyra PDF

  girsberger_kyra
  Meer informatie
 • Girsberger Reflex

  Het transparante rugmembraan laat in één oog opslag zien wat de Girsberger Reflex als innovatie onder de bureaustoelen doet: Een geraffineerd systeem van lamellen en veren ontlast en ondersteunt elk punt van de rug en zorgt daarmee voor een optimale, individuele drukverdeling langs de wervelkolom.

  Brochure Girsberger Reflex PDF

  girsberger_reflex
  Meer informatie
 • Girsberger Yanos

  Mooie ergonomische bureaustoel beschikbaar in 40 kleuren. De Girsberger Yanos is een veelzijdige draaistoel voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Bestel de Yanos voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Yanos PDF

  girsberger_yanos
  Meer informatie
 • HÅG Capisco

  Als u van innovatie houdt, dan is dit uw bureaustoel. Geen enkele andere bureaustoel is zo geschikt is voor het werken op verschillende hoogten of aan in hoogte verstelbare werktafels. Bestel de HÅG Capisco voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco PDF

  hag_capisco
  Meer informatie
 • HÅG Capisco Puls

  Een moderne en flexibele bureaustoel. de laatste evolutie op het gebied van design, functie en comfort. Bestel de HÅG Capisco Puls voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco Puls PDF

  hag_capisco_puls
  Meer informatie
 • HÅG Futu

  De stoel is uitgerust met de inBalance™ technologie met een gebalanceerd bewegingsmechanisme dat maximale bewegingsvrijheid voorwaarts en achterwaarts biedt. Bestel de HÅG Futu voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Futu PDF

  hag_futu
  Meer informatie
 • HÅG H04

  Een eis aan moderne open kantoorruimtes is dat alle afzonderlijke elementen een doordachte visuele expressie moeten hebben. Het design van de HÅG H04 sluit hier uitstekend op aan. Bestel de HÅG H04 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H04 PDF

  hag_h04
  Meer informatie
 • HÅG H05

  Ontworpen op basis van beweging, balans en controle. Van stilzitten word je immers moe, van bewegen blijf je fit en gezond! Bestel de HÅG H05 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H05 PDF

  hag_05
  Meer informatie
 • HÅG H09

  Meer dan gewoon een bureaustoel, deze stoel staat voor een filosofie. Move Up! HÅG H09 is een bureaustoel die u een gevoel van privacy geeft, hij creëert een omgeving die voor nog meer creativiteit en concentratie zorgt. Bestel de HÅG H09 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H09 Classic PDF   Brochure HÅG H09 Excellence PDF 

  Brochure HÅG H09 Inspiration PDF

  hag_h09
  Meer informatie
 • HÅG SoFi

  Uniek en aantrekkelijk, deze stoelen collectie heeft het allemaal. De HÅG SoFi collectie combineert en perfectioneert de beste design eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor HÅG. Bestel de HÅG SoFi voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG SoFi PDF

  hag_sofi
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Matrix

  Design, functionaliteit en esthetiek op een exclusieve manier gecombineerd. Naast een juiste ondersteuning van de rug met een comfortabele luchtcirculatie zorgt een transparant uiterlijk voor een aantrekkelijke en frisse uitstraling. 

  Bestel de Köhl Anteo Matrix voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_matrix
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Network

  Een innovatieve textiel, die functionaliteit en uiterlijk samen brengt, biedt door zijn drie dimensionale constructie een zeer goede luchtcirculatie. Bestel de Köhl Anteo Network voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_network
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Slimline

  De speciale stoffering biedt zeer goede luchtcirculatie. De driedimensionale constructie van de stoffering ondersteund het transporteren van vocht en daarmee wordt het comfort van het zitten verhoogd. Bestel de Köhl Anteo Slimline voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_slimline
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Tube

  Deze uitvoering is voorzien van horizontaal geplaatste cilinders die zijn bekleed met extra schuim voor een ultiem zitcomfort. Bestel de Köhl Anteo Tube voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_tube
  Meer informatie
 • Köhl Aureo

  Ergonomie en zitcomfort met hightechmaterialen. De rug en zitting zijn voorzien van 3mesh-weefsel met warmte regulerend effect. Bestel de Köhl Aureo bureaustoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Aureo

  kohl_aureo
  Meer informatie
 • Köhl Mireo

  Gezondheid en welzijn: Mireo vervult alle wensen van de zittende mens door zijn instelbare lendesteun. Bestel de Köhl Mireo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Mireo

  kohl_mireo-bureaustoel
  Meer informatie
 • Köhl Multiplo

  Doordachte constructie voor optimale ergonomie. Een flexibele stoel met robuuste buitenschaal. Bestel de Köhl Multiplo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Multiplo

  kohl_multiplo
  Meer informatie
 • Köhl Selleo

  Ondersteuning in elke werksituatie. Perfecte ergonomie, heldere functies en een buitengewoon zitcomfort. Bestel de Köhl Selleo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Selleo

  Leaflet Köhl Selleo (tot 150 kg)

  kohl_selleo-bureaustoel
  Meer informatie
 • Köhl Tempeo

  Köhl presenteerd de Tempeo, Fresh en de Wave. De Fresh heeft een 3D-geweven stof op de rugleuning en de Wave is volledig gestoffeerd. Beide zijn beschikbaar in zeven kleuren. Deze subliem vormgegeven zetel geeft zitten een nieuwe dimensie en is geschikt voor elke organisatie, bedrijf, kantoor, instituut en instelling. Bestel de Köhl Tempeo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  kohl_tempeo
  Meer informatie
    | 
27 artikelen