| 
13 artikelen
 • Score 4400 line

  Uitermate geschikt voor het veeleisende werk in laboratoria en de meest uiteenlopende industriële werkplekken, de Score 4400 line Pur Pro en Pur HD modellen. Bestel de Score stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_4400
  Meer informatie
 • Score Pico Leidsterstoel

  Leidsterstoel voor in de klas beschikbaar in 4 kleuren. Ga gemakkelijk bij uw leerlingen aan tafel zitten met deze flexibele tabouret kruk van Score.

  Flyer Score Pico Leidsterstoel

  score_pico
  Meer informatie
 • Score Cleanroom line

  Werkt u in een cleanroom, dan is het van groot belang dat deze ruimte stofvrij is en blijft. Uw oplossing is de Score Cleanroom line. Bestel de Score Cleanroom line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_cleanroom
  Meer informatie
 • Score ESD line

  ESD staat voor Electronic Static Discharge wat ontlading van statische elektriciteit betekent. Door gebruik te maken van geleidende componenten en stoffering op onze Score ESD line stoelen vindt continu ontlading plaats vanuit de stoel via een geleidende vloer naar een geaard punt in de werkruimte.

  score_esd
  Meer informatie
 • Score MaXX line

  Deze robuuste stoelen zijn speciaal ontwikkeld voor de wat zwaardere medemens tot 250 kg. Bestel de Score MaXX line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_maxx
  Meer informatie
 • Score 5000 line

  Een tweetal stoelen, model Score 5000, geschikt voor gebruikers tot 120 kg en het model Score 5000 Verzwaard, geschikt voor gebruikers tot 150 kg. Bestel de Score 5000 line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_5000
  Meer informatie
 • Score 5100 line

  Een unieke lijn stoelen die qua vormgeving identiek zijn maar bestaat uit drie verschillende groottes namelijk: Small, Medium en Large. Bestel de Score 5100 line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_5100-line
  Meer informatie
 • Score Ergo 2300 line

  De No-Nonsens stoel van Score. Al jarenlang heeft de Score Ergo line zijn sporen verdiend als werkpaard in velerlei situaties. Bestel de Score Ergo 2300 line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_ergo-2300
  Meer informatie
 • Score Stahulpen

  De uitkomst bij veel afwisseling in staand en zittend werk. De Score Stahulpen zijn ideaal voor werkplekken waar weinig of geen beenruimte is. Bestel de Score Stahulpen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_stahulpen
  Meer informatie
 • Score Zadelzittingen

  Beleef het comfort van een zadelkruk. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl je voeten stevig op de vloer staan. Bestel de Score Zadelzittingen stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_zadelzittingen
  Meer informatie
 • Score Base line

  Dat goed zitten niet duur hoeft te zijn bewijst de Score Base line. Breed inzetbaar voor uiteenlopende werkplekken zoals: industrie, laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers. Bestel de Score Base line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_base
  Meer informatie
 • Score Spirit line

  Breed inzetbaar en zorgt voor de “right spirit” op de meest uiteenlopende werkplekken als: laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers. Bestel de Score Spirit Line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_spirit
  Meer informatie
 • RBM Noor Voetster

  De RBM Noor met voetster is de ideale keuze voor mensen die in een dynamische en creatieve omgeving werken en maximale  flexibiliteit zoeken. Deze ergonomische stoel is puur Scandinavisch design op wielen, en zeer geschikt voor dynamische werkplekken zoals openbare kantooromgevingen of projectruimtes. Met deze stoel doet u fluitend uw werk.

  Bestel de Noor met voetster voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  rbm-noor-voetster
  Meer informatie
    | 
13 artikelen