0 Vergelijken

Dynamisch werken

Wil je fit, productief en energiek de werkdag doorkomen, dan is dynamisch werken een must. Om dynamisch werken te stimuleren heb je uiteraard wel het juiste kantoormeubilair nodig. Gelukkig kun je voor de juiste ergonomische meubels terecht bij de Kantoorspecialist. Als leverancier van kantoormeubelen met ruim 30 jaar ervaring weten we als geen ander wat ergonomisch en dynamisch werken is.

Ontdek op deze pagina de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. Heb je de producten gevonden? Dan kun je deze eenvoudig en snel online bestellen in onze webshop.
 

Wat is dynamisch werken?

We zijn ons er steeds meer van bewust dat bewegen een essentieel is bij het fit en gezond houden van ons lichaam. Ook op de werkvloer heeft voldoende beweging heel veel voordelen. Dynamisch werken is daarom een must. Dynamisch werken is het afwisselen van je houding tijdens je werk. Zo is het verstandig om ieder half uur een paar minuten te bewegen. Met dynamisch werken stimuleer je beweging en daarmee de stofwisseling en doorbloeding. Daarnaast zorgt dynamisch werken ervoor dat je productiever, creatiever en energieker bent.

 

Verbeter de ergonomie op kantoor

Dynamisch werken gaat hand in hand met ergonomisch werken. Maar wat is ergonomie? Ergonomie is de interactie tussen mens en zijn omgeving. In ons geval de kantooromgeving. Dit gaat om de fysieke ergonomie (zoals bureaustoelen en bureaus), cognitieve ergonomie (de kennis en toepassing van ergonomisch werken) en de organisatie ergonomie (de arbeidssituaties).

 

Dynamisch werken met het juiste kantoormeubilair

Dynamisch en ergonomisch werken wordt mogelijk gemaakt met het juiste kantoormeubilair. De Kantoorspecialist heeft op deze pagina zowel ergonomische bureaustoelen als ergonomische stoelen voor je geselecteerd. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod met speciale attributen die je gedurende de werkdag kunnen helpen met bewegen. We zetten aan aantal producten voor je op een rij:

  • Aeris Muvmat: Met de Aeris active mat sta je natuurlijk, actief en ontspannen en altijd in beweging - als op bosgrond. Ideaal voor alle sta-werkplekken.
  • Bèta Gymba: De Active board Bèta Gymba maakt staand werken comfortabeler. Het activeert je beenspieren, rug- en buikspieren en zorgt dat je rechter staat.
  • Score Voetensteunen: Gebruik deze voetensteun om ervoor te zorgen dat je voeten bij een rechte hoek tussen je bovenbenen en onderbenen op de grond staan.

 

Bestel ergonomisch meubilair online

Met welke producten uit het assortiment van De Kantoorspecialist wil je dynamisch werken stimuleren? Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden en bestel de gewenste producten eenvoudig en snel online. Meer weten over ons aanbod of heb je behoefte aan tips? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318 - 73 07 60. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur.

Alle categorieën

Alle producten

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Cartridges besteld. 1 dag levertijd en netjes geleverd.
Evert, Opheusden
Klanten beoordelen ons met 9.2 uit 10! Met al 1049 beoordelingen