| 
6 artikelen
 • Aeris Muvman

  Beweging in zitten. Afwisselend zitten en staan, u bent altijd in beweging. Dat is het geheim van de Aeris Muvman. Dankzij de gepatenteerde flexzone-technologie van de Aeris Muvman heeft u ondersteuning en bewegingsvrijheid wanneer u dat wilt. Comfortabel en gezond zoals het zou moeten zijn.

  aeris_muvman
  Meer informatie
 • Aeris Oyo

  Met een uniek design, flexibiliteit en maarliefst drie verschillende zitposities is de Aeris Oyo een multifunctionele stoel die overal te gebruiken is. Bestel de Aeris Oyo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Aeris Oyo PDF

  aeris_oyo
  Meer informatie
 • Aeris Swopper

  Nieuwe zitrevolutie in Nederland, de Swopper! Gegarandeerd zitcomfort & verbeterde zithouding. Speciaal om rugklachten te voorkomen met zadelzitting optie. Bestel de zadelstoel Swopper voordelig bij de kantoorstoel specialist Veenendaal.

  Brochure Aeris Swopper PDF

  Brochure Aeris Swopper varianten PDF

  aeris_swopper
  Meer informatie
 • HÅG SoFi Communication

  De beste op het gebied van ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit en visueel design, alles in een compleet pakket. Bestel de HÅG SoFi Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG SoFi Communication PDF

  hag_sofi_communication
  Meer informatie
 • Markant Oxidesk

  Werk combineren met gezonde lichaamsbeweging. Simpel en flexibel. Bestel de Markant Oxidesk voordelig bij De kantoorspecialist.

  Leaflet Markant Oxidesk PDF

  markant_oxidesk
  Meer informatie
 • Score Zadelzittingen

  Beleef het comfort van een zadelkruk. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl je voeten stevig op de vloer staan. Bestel de Score Zadelzittingen stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_zadelzittingen
  Meer informatie
    | 
6 artikelen

Ergonomische stoelen

Een gezond lichaam is onbetaalbaar. Een ergonomische stoel geselecteerd voor uw functie én van degelijke kwaliteit is wat het verschil maakt. Laat ons u het advies geven voor de beste ergonomie stoel.

Ergonomisch werken met ergonomische stoelen

Een ergo stoel voldoet aan de geldende stoel normen. Denk hierbij aan de gestandaardiseerde NEN normen en de diverse Arbo en landelijke verplichtingen. Ergonomisch werken is maatwerk afhankelijk van de persoon en het beroep. Een zadelstoel, zithulp, sta ondersteuning of sledestoel zijn verschillende oplossing voor een mogelijke werkplek ergonomie.

Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over ergonomisch advies en ergonomische stoelen. Bekijk tevens onze oplossingen voor bureaus, bureaustoelen en ergonomische bureaustoelen.