0 Vergelijken

Kantinemeubilair

Op zoek naar het ideale kantinemeubilair voor het inrichten van jouw kantine? Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van De Kantoorspecialist. In ons rijke assortiment vind je alles wat je nodig hebt. Denk aan een gezellige zithoek voor een korte koffiepauze of een compleet nieuwe kantine inrichting. De Kantoorspecialist uit Veenendaal is jouw kantoormeubilair expert. Met ons ruime assortiment hoogwaardige meubilair heb je diverse uitvoeringsmogelijkheden. Daarnaast hebben wij kantinemeubilair voor ieder budget.

 

Kantinemeubels

Een bedrijfsrestaurant, bedrijfskantine of misschien wel de aula of mensa van je school is een ruimte om te ontspannen. Het is echter ook een ruimte waar intensief gebruik van wordt gemaakt. Je hebt daarom meubels nodig die tegen een stootje kunnen. Gelukkig bieden wij de hoogwaardige kantinemeubels die je zoektBij ons kun je terecht voor hoogwaardige producten van topmerken als Vepa, Casala en Markant aan. Zij hebben alles voor een trendy, multifunctionele en duurzame inrichting. Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen met onze specialisten en ontvang advies op maat.

 

Diverse kantinemeubels uitgelicht

Om je kantine op kantoor compleet te maken, hebben je verschillende soorten meubels nodig. Gelukkig vind je bij De Kantoorspecialist alle ‘essentials’. We lichten een aantal belangrijke onderdelen uit:

  • Kantinetafels: Een fijne tafel mag uiteraard niet ontbreken in de ruimte. Het is de plek waar we gezellig met anderen kunnen praten en onze lunch kunnen nuttigen.
  • Kantinestoelen: Zonder tafel uiteraard geen stoelen. Bekijk de verschillende designs en uitvoeringen die wij aanbieden en maak je keuze
  • Barkrukken: Heb je een bar in de ruimte staan? Zorg dan voor goede barkrukken en zorg direct voor een fijne sfeer.

 

Bestel je bedrijfskantine inrichting online

Heb je passend meubilair gevonden voor het inrichten van je kantine? Bestel de gewenste meubels dan direct online of neem contact met ons op om jouw wensen met onze specialisten. Benader ons via telefoonnummer 0318 - 73 07 60. Je kunt ons op werkdagen bereiken tot 17.00 uur. Wil je meer weten over het inrichten van je kantine? Lees dan alvast onze tips online.

Alle categorieën

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 43
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Snelle levering, persoonlijke en klantvriendelijke afhandeling.
Eddy van Slooten, Veenendaal
Klanten beoordelen ons met 9.2 uit 10! Met al 1050 beoordelingen