| 
58 artikelen Pagina
 • Vepa Fiero barkruk

  Functionaliteit en eenvoud met elkaar verbonden. Bestel de Vepa Fiero barkruk voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fiero barkruk

  vepa_fiero-barkruk
  Meer informatie
 • Vepa Cosi

  De geïntegreerde kunststof handgreep en stapelbeugel/handvat in het "A" frame typeren de Cosi. Bestel de Vepa Cosi stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosi

  vepa_cosi
  Meer informatie
 • Vepa stoel 700

  Karakter door details. Vepa stoel 700 is de slede-uitvoering van de 400. Vriendelijk door de ronde vormen, pittig door de mogelijke kleuren. Strak gelakt in uni-kleur of juist gestoffeerd voor een stijlvolle huiselijke sfeer. Aan u de keuze.. Bestel de Vepa stoel 700 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 700

  vepa_stoel_700
  Meer informatie
 • Vepa stoel 500

  Een tijdloze stoel geschikt voor kantine, school en kerk door optionele wegklapbaar bijbelvak, koppeling en armleggers. Bestel de Vepa stoel 500 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 500

  vepa_500
  Meer informatie
 • Vepa Bloq

  Het archetype van een tafel. Beschikbaar in diverse houtprints, kleuren en (eigen) dessins. Bestel de Vepa Bloq voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Bloq

  vepa_bloq
  Meer informatie
 • Vepa Klaptafel

  De verrijdbare klaptafel met een snelle levertijd. Mooi om te zien en praktisch. Het blad van deze tafel is door middel van één handeling eenvoudig op te klappen. Bestel de Vepa Klaptafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Klaptafel

  vepa_klaptafel
  Meer informatie
 • Vepa T65 T66 T67

  Zitten of staan? Kies zelf uit een van de beschikbaar hoogte bij deze kolomtafel met voetschijf. Bestel de Vepa T65, T66 en T67 kolomtafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T65,T66,T67

  vepa_t65-t66-t67
  Meer informatie
 • Vepa Vpax

  Met het kenmerkende frame biedt deze vergadertafel optimale beenvrijheid. Bestel de Vepa Vpax vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  vepa_vpax
  Meer informatie
 • Vepa T61

  Met de fraaie teen kunt u deze ronde kolomtafel tevens eindeloos variëren met kleuren. Of u houdt het rustig en strak: de keuze is aan u. Bestel de Vepa T61 kolomvoet tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T61

  vepa_t61
  Meer informatie
 • Vepa Satelliet

  Mooi om te zien en praktisch. De verrijdbare en in hoogte verstelbare Satelliettafel. Bestel de Vepa Satelliet voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Satelliet

  vepa_satelliet
  Meer informatie
 • Palmberg Kit

  Korte stavergadering of laptop presentatie of korte koffiepauze – alles is mogelijk. Palmberg Kit is compleet bekabelbaar en biedt alle belangrijke aansluitingen voor de moderne mediawereld. Palmberg Kit is in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes verkrijgbaar.

  Brochure Palmberg Kit

  Brochure Palmberg Kit Catering

  palmberg_kit
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • Vepa Pit barkruk

  Opvallende barstoel met een comfortabele zit; dat is de Pit. Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit-barkruk
  Meer informatie
 • Palmberg Konferenz

  Kortstondig en flexibel zoals de huidige werkwereld. Met de verrijdbare klaptafels van Palmberg Konferenz verandert u uw dynamische werkomgeving in een handomdraai in modern gestructureerde ruimte.

  palmberg_konferenz
  Meer informatie
 • Casala Cobra Barkruk

  De barkruk met een energieke en elegante verschijning. De Casala Cobra Barkruk steekt boven uw verwachtingen uit. Bestel de Casala Cobra Barkruk voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra Barkruk PDF

  casala_cobra-barkruk
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse VI

  Met al zijn eigenschappen biedt deze tafel een uitkomst voor ruimten met wisselende opstellingen: zoals bijvoorbeeld conferentiecentra, zalen, schoolkantines en seminarruimten. Bestel de Casala Lacrosse VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_lacrosse_6
  Meer informatie
 • Köhl Selleo

  Sledestoel die ondersteunt in elke werksituatie. Perfecte ergonomie, heldere functies en een buitengewoon zitcomfort. Bestel de Köhl Selleo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Selleo

  kohl_selleo-stoel
  Meer informatie
 • Vepa Onix

  Het elegante frame met subtiel afgeschuinde bladranden is perfect voor het creëeren van een sfeervolle ambiance. Bestel de Vepa Onix vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Onix

  vepa_onix
  Meer informatie
 • Vepa stoel Felt

  Een echte goed-gevoel-stoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Bestel de Vepa stoel Felt voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Vepa_felt
  Meer informatie
 • Béta Be19

  De Be19, altijd op de juiste plaats. Een multifunctionele stoel waarbij de rug en zitting uitvoerbaar zijn in kunststof, hout of gestoffeerd. De vormgeving is strak en de Almere stoel is gunstig geprijsd. Stoel is genormeerd volgens de EN-13761 en EN-1728

  Brochure Beta Be19

  beta_be_19
  Meer informatie
 • Vepa Cubo barkruk

  Cubo barkruk is een robuust vormgegeven barkruk. Dit maakt hem stevig en makkelijk in gebruik. Met deze barkruk schuif je makkelijk aan voor ontmoeten en overleg. Bestel de Vepa Cubo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa CuboPDF

  vepa_cubo_barkruk
  Meer informatie
 • Vepa Poef

  Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstormruimte. Naast de gebruikeiljke zithoogte is er tevens een uitvoering met zithoogte 60cm. Prettig om aan te schuiven bij in hoogte verstelbare vergader- of aanlandplekken. Kortom: de Vepa poef, gewoon handig voor erbij.

  Bestel de Vepa Poef voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad Vepa Poef PDF

  vepa_poef
  Meer informatie
 • Vepa tafel Skeef

  De tafelserie Skeef heeft karakteristieke scheve poten. En daarmee is direct een stevige basis neergezet. Skeef is leverbaar met houten poten of met een metalen onderstel. Bijzonder is de uitvoering met trapezium blad. Bestel de Vepa tafel Skeef voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Skeef PDF

  vepa_skeef
  Meer informatie
 • Vepa stoel 400

  Vepa stoel 400 is de vierpoots uitvoering. Het ijzersterke frame voldoet zelfs aan de harde eisen van het hedendaagse onderwijs. Zowel in het klaslokaal als in de aula is deze stoel op zijn plaats. Door het frame en de dopmoeren van zitting en rug een afwijkende kleur te geven wordt het accent op de details gelegd.. Bestel de Vepa stoel 400 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 400

  vepa_stoel_400
  Meer informatie
 • Vepa tafel Lift

  De tafelserie Lift met zit-sta functie maar ook in vaste hoogte. Tafellijn voor vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc. blad. Bestel de Vepa tafel Lift voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Lift PDF

  vepa_lift
  Meer informatie
 • Casala Noa

  Noa is tijdloos, compact en sierlijk, dus in te zetten bij verschillende ruimtes en gelegenheden. Het draadframe onderstel heeft een ranke uitstraling. Zeker bij langdurig zitten is Noa een goede keuze!

  Brochure Casala Noa PDF

  casala_noa
  Meer informatie
 • Casala Centuro

  Met zijn diversiteit aan onderstellen is Centuro uitermate geschikt voor conferenties, meetings en lounge settings. Bestel de Casala Centuro I, III, IV lounge en VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Centuro PDF

  casala_centuro
  Meer informatie
 • Casala Axa

  Axa is een unieke combinatie van een klapstoel, barkruk en stoel geschikt voor gebruik in multifunctionele ruimten waar premium kwaliteit gewenst is. Axa is beschikbaar in zes moderne kleuren en beschikt over slimme transport- en opslagsystemen. Bestel de Casala Axa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Axa PDF

  casala_axa
  Meer informatie
 • Casala Siësta

  Siësta is een echte design klassieker in onze collectie. Verkrijgbaar in bank of lounge stoel. Bestel de Casala Siësta voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Siësta PDF

  casala_siësta
  Meer informatie
 • RBM Noor Up

  De RBM Noor Up is het hoge model van de RBM Noor en is daardoor een blikvanger in iedere ruimte! Deze stoel is ideaal voor koffiecorners, ontbijtrestaurants, of andere drukbezochte, dynamische openbare gelegenheden. Dit is Scandinavisch design met ambitie – een stoel die u uitnodigt om gezellig bij te praten onder het genot van een hapje of drankje.

  Bestel de Noor Up voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Noor UpPDF

  rbm-noor-up
  Meer informatie
 • RBM Noor 4 poot

  De RBM Noor met een 4-poots onderstel heeft een slank en licht ontwerp. Het is de meest minimalistische stoel in de Noor serie. Het tijdloze Scandinavisch design is simpel en functioneel. Dit maakt de RBM Noor ideaal voor iedere situatie: voor werk, studie of gewoon bij u thuis.

  Bestel de Noor Vierpoot voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Noor vierpootPDF

  rbm-noor-vierpoot
  Meer informatie
 • RBM Noor Houten poten

  De RBM Noor met houten poten is het meest relaxte model in de serie. Dat maakt deze stoel uitermate geschikt voor galerieruimtes, de 'home sector' en designvolle eetgelegenheden. U kunt kiezen uit een rijk scala van kleuren voor de polypropyleen kuip, die u kunt mixen en matchen met houten poten in naturel of donker gebeitst essen. De RBM Noor 6080SB wordt geleverd met een gestoffeerde zitting en rug en heeft standaard een zwart frame, maar u kunt ook kiezen voor aluminium.

  Bestel de Noor met houten poten voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Noor Houten pootPDF

  rbm-noor-houten-poten
  Meer informatie
 • RBM Noor Sledeframe

  De RBM Noor met sledeframe is een comfortabele en zachte stoel, die gemakkelijk te stapelen is. U kunt kiezen uit een rijk scala van kleuren voor de stoffering en dit matchen met de verschillende kleuren voor het stalen frame. Armleggers zijn optioneel. RBM Noor sledeframe is een volledig gestoffeerde stoel en past perfect in de vergader-, conferentie of studeeromgeving, in restaurants of gewoon bij u thuis.

  Bestel de Noor met sledeframe voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Noor SledeframePDF

  rbm-noor-sledeframe
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Poefen

  Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstormruimte. Prettig om aan te schuiven bij in hoogte verstelbare vergader- of flexplekken. De poef, altijd handig voor erbij en het staat ook nog eens erg leuk!

  Bestel De Kantoorspecialist Poefen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad De Kantoorspecialist poefenPDF

  dks_poefen
  Meer informatie
 • Vepa LT30 lage tafel

  Strak, modern en eigenlijk een klassieker. Al jaren het succesnummer onder de lage tafels. Bestel de Vepa LT30 lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa LT30 lage tafel

  vepa_lt30-lage-tafel
  Meer informatie
 • Palmberg Intro Tec

  Een betrouwbare partner voor uw werkomgeving. Palmberg Intro Tec biedt een strakke vormgeving en voldoet aan de hoge eisen van kwaliteit en functionaliteit. Van vergadertafel tot kantinetafel, Palmberg Intro Tec concentreert zich op de belangrijkste functies.

  Brochure Palmberg Intro Tec

  palmberg_intro-tec-tafel
  Meer informatie
 • Palmberg Kit

  Korte stavergadering of laptop presentatie of korte koffiepauze – alles is mogelijk. Palmberg Kit is compleet bekabelbaar en biedt alle belangrijke aansluitingen voor de moderne mediawereld.

  Brochure Palmberg Kit

  Brochure Palmberg Kit Catering

  palmberg_kit-tafel
  Meer informatie
 • Casala Casalino

  Beschikbaar met enkel en dubbel onderstel met een hoogte van 72 cm inclusief tafelblad. De Casala Casalino tafel is leverbaar in de vormen recht, rond en ovaal. Bestel deze kantine en vergadertafel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Casalino PDF

  casala_casalino-tafel
  Meer informatie
 • Casala Casalino

  De elegante stoel. Populair in de jaren zeventig. In 2007 werd Casala Casalino opnieuw uitgebracht. Bestel deze stoel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Casalino PDF

  casala-casalino
  Meer informatie
 • Casala Centre

  Centre staat graag in het middelpunt. Met moderne materialen en een frisse uitstraling past de Casala Centre goed in verschillende ruimtes en bij de verfijnde Casala stoelen. Bestel uw kantoor tafel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Centre PDF

  casala_centre
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse

  Functionaliteit en stabiliteit zijn kenmerkend voor Casala Lacrosse. Hij staat als een huis en kan ingeklapt worden – snel en vooral veilig. Hij stapelt vlak en plaatsbesparend en de poten klappen langs elkaar.

  Brochure Casala Lacrosse PDF

  casala_lacrosse
  Meer informatie
 • Casala Tavo

  Zijn lichte uitstraling verkrijgt Casala Tavo niet alleen door het ranke staal, maar ook door de dwarsliggers, verborgen onder het smal gevormde tafelblad. De flexibele vergadertafel is er in een vaste, klap, stapelbare en seminar versie. Bestel de vergadertafels voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Tavo PDF

  casala_tavo
  Meer informatie
 • Casala Temo

  Zo discreet als een maatpak; door het materiaal, het ontwerp en het vakmanschap krijgt Casala Temo net dat beetje extra waardoor de chique bureautafel zich van de middelmaat onderscheidt en de grote ronde vergadertafel er toch echt anders uitziet dan de doorsnee vergadertafel.

  Brochure Casala Temo PDF

  casala_temo
  Meer informatie
 • Casala Carver

  Een echt gemaksproduct: gebruiksvriendelijk, licht, functioneel en verkrijgbaar in tien frisse kleuren. Bestel de Casala Carver nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Carver PDF

  casala-carver
  Meer informatie
 • Casala Cobra

  Een energieke verschijning en de elegant vormgegeven armleggers geven de Casala Cobra een vriendelijke en moderne uitstraling. Bestel de Casala Cobra nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra PDF

  casala_cobra
  Meer informatie
 • Casala Curvy

  De rondingen geven de stoel een optimistische uitstraling. Het slanke draadstalen frame geeft de Casala Curvy een zeldzame rankheid. Zo behouden volle zalen met stoelen hun transparantie.

  Brochure Casala Curvy PDF

  casala_curvy
  Meer informatie
 • Casala Onyx

  Het draadframe onderstel is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling in het frame, zodat de stoelen eenvoudig koppelen. Leverbaar tweede kwartaal 2013.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx
  Meer informatie
 • Vepa Capri

  Een frisse en eigentijdse uitstraling door sierlijke eenvoud en ranke taillerondingen. Toepasbaar in elk interieur, van trendy tot klassiek. Bestel de Vepa Capri snel en voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Capri

  vepa_capri
  Meer informatie
 • Vepa Fiero

  Zelden werden functionaliteit, design en comfort zo met elkaar verenigd. Als 4poot of slede-stoel. Bestel de Vepa Fiero voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fiero

  vepa_fiero
  Meer informatie
 • Vepa Kiri

  Onbeperkt stapelbaar en goede ziteigenschappen. Kies uit een van de speelse wigvormige ruggen. Bestel de Vepa Kiri zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Kiri

  vepa_kiri
  Meer informatie
    | 
58 artikelen Pagina

Kantinemeubilair

Een gezellig zithoek voor een korte koffiepauze, ruime cateringkasten of een nieuwe kantine inrichting. De kantoorspecialist uit Veenendaal is uw kantoormeubilair expert. Met ons ruime assortiment hoogwaardige meubilair heeft u een keuze in snel levering en budget voor uw kantine inrichting.

Kantinemeubels

Uw bedrijfsrestaurant, bedrijfskantine of misschien wel de aula of mensa van uw school is een ruimte om te ontspannen maar het wordt ook intensief gebruikt. Met de hoogwaardige kantinemeubels van onder meer Vepa, Casala en Markant heeft u een trendy, multifunctioneel en duurzame inrichting.

We komen graag in contact om uw wensen te bespreken. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit horeca inrichting kantinetafels en klaptafels van beuken hout en diverse fineer en kleuren. Naast de horeca meubels zijn er ook plastic kunststof kantinestoelen voor schoolkantines. Een fraai kantine inrichting project wat we onlangs hebben opgeleverd met ons kantinemeubilair is het RSG Lingecollege te Tiel, lees het hele verhaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons kantinemeubilair? Laat ons projectbureau u een voorstel doen. Bekijk ook onze barkrukken en kerk meubilair.