| 
50 artikelen
 • Vepa Fiero barkruk

  Functionaliteit en eenvoud met elkaar verbonden. Bestel de Vepa Fiero barkruk voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fiero barkruk

  vepa_fiero-barkruk
  Meer informatie
 • Vepa Cosi

  De geïntegreerde kunststof handgreep en stapelbeugel/handvat in het "A" frame typeren de Cosi. Bestel de Vepa Cosi stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosi

  vepa_cosi
  Meer informatie
 • Vepa stoel 600

  In zijn eenvoud tijdloos. De plat-ovale buis maakt de stoel 600 onderscheidend en zorgt voor een zeer licht ogend ontwerp. Bestel de Vepa stoel 600 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  vepa_stoel-600
  Meer informatie
 • Vepa stoel 500

  Een tijdloze stoel geschikt voor kantine, school en kerk door optionele wegklapbaar bijbelvak, koppeling en armleggers. Bestel de Vepa stoel 500 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 500

  vepa_500
  Meer informatie
 • Vepa Bloq

  Het archetype van een tafel. Beschikbaar in diverse houtprints, kleuren en (eigen) dessins. Bestel de Vepa Bloq voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Bloq

  vepa_bloq
  Meer informatie
 • Vepa Klaptafel

  De verrijdbare klaptafel met een snelle levertijd. Mooi om te zien en praktisch. Het blad van deze tafel is door middel van één handeling eenvoudig op te klappen. Bestel de Vepa Klaptafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Klaptafel

  vepa_klaptafel
  Meer informatie
 • Vepa T65 T66 T67

  Zitten of staan? Kies zelf uit een van de beschikbaar hoogte bij deze kolomtafel met voetschijf. Bestel de Vepa T65, T66 en T67 kolomtafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T65,T66,T67

  vepa_t65-t66-t67
  Meer informatie
 • Vepa Vpax

  Met het kenmerkende frame biedt deze vergadertafel optimale beenvrijheid. Bestel de Vepa Vpax vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  vepa_vpax
  Meer informatie
 • Vepa T61

  Met de fraaie teen kunt u deze ronde kolomtafel tevens eindeloos variëren met kleuren. Of u houdt het rustig en strak: de keuze is aan u. Bestel de Vepa T61 kolomvoet tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T61

  vepa_t61
  Meer informatie
 • Vepa Satelliet

  Mooi om te zien en praktisch. De verrijdbare en in hoogte verstelbare Satelliettafel. Bestel de Vepa Satelliet voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Satelliet

  vepa_satelliet
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • Vepa Pit barkruk

  Opvallende barstoel met een comfortabele zit; dat is de Pit. Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit-barkruk
  Meer informatie
 • Palmberg Konferenz

  Kortstondig en flexibel zoals de huidige werkwereld. Met de verrijdbare klaptafels van Palmberg Konferenz verandert u uw dynamische werkomgeving in een handomdraai in modern gestructureerde ruimte.

  palmberg_konferenz
  Meer informatie
 • Casala Cobra Barkruk

  De barkruk met een energieke en elegante verschijning. De Casala Cobra Barkruk steekt boven uw verwachtingen uit. Bestel de Casala Cobra Barkruk voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra Barkruk PDF

  casala_cobra-barkruk
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse VI

  Met al zijn eigenschappen biedt deze tafel een uitkomst voor ruimten met wisselende opstellingen: zoals bijvoorbeeld conferentiecentra, zalen, schoolkantines en seminarruimten. Bestel de Casala Lacrosse VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_lacrosse_6
  Meer informatie
 • Köhl Selleo

  Sledestoel die ondersteunt in elke werksituatie. Perfecte ergonomie, heldere functies en een buitengewoon zitcomfort. Bestel de Köhl Selleo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Selleo

  kohl_selleo-stoel
  Meer informatie
 • Vepa Onix

  Het elegante frame met subtiel afgeschuinde bladranden is perfect voor het creëeren van een sfeervolle ambiance. Bestel de Vepa Onix vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Onix

  vepa_onix
  Meer informatie
 • Vepa stoel Felt

  Een echte goed-gevoel-stoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Bestel de Vepa stoel Felt voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Vepa_felt
  Meer informatie
 • Vepa LT30 lage tafel

  Strak, modern en eigenlijk een klassieker. Al jaren het succesnummer onder de lage tafels. Bestel de Vepa LT30 lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa LT30 lage tafel

  vepa_lt30-lage-tafel
  Meer informatie
 • Palmberg Intro Tec

  Een betrouwbare partner voor uw werkomgeving. Palmberg Intro Tec biedt een strakke vormgeving en voldoet aan de hoge eisen van kwaliteit en functionaliteit. Van vergadertafel tot kantinetafel, Palmberg Intro Tec concentreert zich op de belangrijkste functies.

  Brochure Palmberg Intro Tec

  palmberg_intro-tec-tafel
  Meer informatie
 • Palmberg Kit

  Korte stavergadering of laptop presentatie of korte koffiepauze – alles is mogelijk. Palmberg Kit is compleet bekabelbaar en biedt alle belangrijke aansluitingen voor de moderne mediawereld.

  Brochure Palmberg Kit

  Brochure Palmberg Kit Catering

  palmberg_kit-tafel
  Meer informatie
 • Casala Casalino

  Beschikbaar met enkel en dubbel onderstel met een hoogte van 72 cm inclusief tafelblad. De Casala Casalino tafel is leverbaar in de vormen recht, rond en ovaal. Bestel deze kantine en vergadertafel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Casalino PDF

  casala_casalino-tafel
  Meer informatie
 • Casala Casalino

  De elegante stoel. Populair in de jaren zeventig. In 2007 werd Casala Casalino opnieuw uitgebracht. Bestel deze stoel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Casalino PDF

  casala-casalino
  Meer informatie
 • Casala Centre

  Centre staat graag in het middelpunt. Met moderne materialen en een frisse uitstraling past de Casala Centre goed in verschillende ruimtes en bij de verfijnde Casala stoelen. Bestel uw kantoor tafel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Centre PDF

  casala_centre
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse

  Functionaliteit en stabiliteit zijn kenmerkend voor Casala Lacrosse. Hij staat als een huis en kan ingeklapt worden – snel en vooral veilig. Hij stapelt vlak en plaatsbesparend en de poten klappen langs elkaar.

  Brochure Casala Lacrosse PDF

  casala_lacrosse
  Meer informatie
 • Casala Tavo

  Zijn lichte uitstraling verkrijgt Casala Tavo niet alleen door het ranke staal, maar ook door de dwarsliggers, verborgen onder het smal gevormde tafelblad. De flexibele vergadertafel is er in een vaste, klap, stapelbare en seminar versie. Bestel de vergadertafels voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Tavo PDF

  casala_tavo
  Meer informatie
 • Casala Temo

  Zo discreet als een maatpak; door het materiaal, het ontwerp en het vakmanschap krijgt Casala Temo net dat beetje extra waardoor de chique bureautafel zich van de middelmaat onderscheidt en de grote ronde vergadertafel er toch echt anders uitziet dan de doorsnee vergadertafel.

  Brochure Casala Temo PDF

  casala_temo
  Meer informatie
 • Casala Carver

  Een echt gemaksproduct: gebruiksvriendelijk, licht, functioneel en verkrijgbaar in tien frisse kleuren. Bestel de Casala Carver nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Carver PDF

  casala-carver
  Meer informatie
 • Casala Cobra

  Een energieke verschijning en de elegant vormgegeven armleggers geven de Casala Cobra een vriendelijke en moderne uitstraling. Bestel de Casala Cobra nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra PDF

  casala_cobra
  Meer informatie
 • Casala Curvy

  De rondingen geven de stoel een optimistische uitstraling. Het slanke draadstalen frame geeft de Casala Curvy een zeldzame rankheid. Zo behouden volle zalen met stoelen hun transparantie.

  Brochure Casala Curvy PDF

  casala_curvy
  Meer informatie
 • Casala Onyx

  Het draadframe onderstel is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling in het frame, zodat de stoelen eenvoudig koppelen. Leverbaar tweede kwartaal 2013.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx
  Meer informatie
 • Vepa Capri

  Een frisse en eigentijdse uitstraling door sierlijke eenvoud en ranke taillerondingen. Toepasbaar in elk interieur, van trendy tot klassiek. Bestel de Vepa Capri snel en voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Capri

  vepa_capri
  Meer informatie
 • Vepa Fiero

  Zelden werden functionaliteit, design en comfort zo met elkaar verenigd. Als 4poot of slede-stoel. Bestel de Vepa Fiero voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fiero

  vepa_fiero
  Meer informatie
 • Vepa Kiri

  Onbeperkt stapelbaar en goede ziteigenschappen. Kies uit een van de speelse wigvormige ruggen. Bestel de Vepa Kiri zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Kiri

  vepa_kiri
  Meer informatie
 • Casala Cito

  Bij uitstek geschikt voor gebruik in kantines op scholen, voor bedrijfsrestaurants, in kerken of op beurzen en in evenementenhallen. Leverbaar 3de kwartaal 2013. Bestel de Casala Cito voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_cito
  Meer informatie
 • Casala Monolink

  De eerste stoel die uit één stuk is gemaakt en toch kan worden gekoppeld. Daarmee speelt Casala Monolink in op de groeiende vraag naar steeds praktischer oplossingen voor de inrichting van ruimten. Bestel de Monolink voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_monolink
  Meer informatie
 • Casala Ravelle

  Nieuw en kan op vele manieren en locaties worden ingezet: een barkruk programma voor in de kantine, op de mobiele werkplek, in de wachtruimte en overal waar de korte vergadering plaatsvindt. Bestel de Casala Ravelle barkruk voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  casala_ravelle
  Meer informatie
 • Vepa T40

  Een strakke 4-poot tafel serie met vierkante poten. Bestel de Vepa T40 tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T40

  vepa_t40
  Meer informatie
 • Markant Rockit

  Ronde of vierkante statafel. Verrijdbare en in hoogte verstelbare met gaslift. Bestel de Markant Rockit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Rockit

  markant_rockit
  Meer informatie
 • Markant Julius barkruk

  4-poot barkruk met chroom frame, zeer geschikt als kantinemeubilair. Bestel de Markant Julius barkruk voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Julius barkruk

  markant_julius-barkruk
  Meer informatie
 • Casala Curvy barkruk

  Waarom zou men aan een bar niet comfortabel willen zitten? Casala Curvy barkruk is leverbaar in kunststof, hout, gestoffeerd en met oplegstoffering. Bestel de Casala Curvy barkruk voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Curvy barkruk PDF

  casala_curvy-barkruk
  Meer informatie
 • Casala Onyx V

  Het draadframe onderstel met kruisvoet is uniek. Beschikbaar met drie type schalen en diverse stofferingen. Bestel de Casala Onyx V schoolstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx-v
  Meer informatie
 • Mobitec Brindisi barkruk

  Zeer comfortabele houten barkruk met stevige hoge rugleuning. Beschikbaar in twee hoogtes. Bestel de Mobitec Brindisi barkruk voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Brindisi barkruk PDF

  mobitec_brindisi-barkruk
  Meer informatie
 • Mobitec Carre barkruk

  Luxe zitcomfort met de geveerde zitting in deze houten barkruk. Bestel de Mobitec Carre voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Carre barkruk PDF

  mobitec_carre-barkruk
  Meer informatie
 • Mobitec Dom barkruk

  In hoogte verstelbaar en draaibare barkruk. Voorzien van schuimzitting met stof naar keuze. Bestel de Mobitec Dom voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Dom barkruk PDF

  mobitec_dom-barkruk
  Meer informatie
 • Mobitec Milano

  Frisse barkruk kleine rug en een combinatie van een houtenframe met metalen voetensteunen. Bestel de Mobitec Milano voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Milano PDF

  mobitec_milano
  Meer informatie
 • Mobitec Napoli

  Barkruk met ruime zitting geheel naar smaak te bekleden. Voetensteunen zijn beschermd met een metalenrand. Bestel de Mobitec Napoli voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Napoli PDF

  mobitec_napoli
  Meer informatie
 • Mobitec Rimini

  Barkruk met volledig gestoffeerd zitting beschikbaar in twee zithoogtes. Voetensteunen zijn beschermd met een metalenrand. Bestel de Mobitec Rimini voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Rimini PDF

  mobitec_rimini
  Meer informatie
 • Mobitec Brindisi

  Zeer comfortabele houten stoel met stevige hoge rugleuning. Ook beschikbaar als stapelbare editie. Bestel de Mobitec Brindisi voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Brindisi PDF

  mobitev_brindisi
  Meer informatie
 • Mobitec Carre

  Met en zonder armleuningen een luxe zitcomfort met de geveerde zitting. Bestel de Mobitec Carre voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Carre PDF

  mobitec_carre
  Meer informatie
    | 
50 artikelen

Kantinemeubilair

Een gezellig zithoek voor een korte koffiepauze, ruime cateringkasten of een nieuwe kantine inrichting. De kantoorspecialist uit Veenendaal is uw kantoormeubilair expert. Met ons ruime assortiment hoogwaardige meubilair heeft u een keuze in snel levering en budget voor uw kantine inrichting.

Kantinemeubels

Uw bedrijfsrestaurant, bedrijfskantine of misschien wel de aula of mensa van uw school is een ruimte om te ontspannen maar het wordt ook intensief gebruikt. Met de hoogwaardige kantinemeubels van onder meer Vepa, Casala en Markant heeft u een trendy, multifunctioneel en duurzame inrichting.

We komen graag in contact om uw wensen te bespreken. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit horeca inrichting kantinetafels en klaptafels van beuken hout en diverse fineer en kleuren. Naast de horeca meubels zijn er ook plastic kunststof kantinestoelen voor schoolkantines. Een fraai kantine inrichting project wat we onlangs hebben opgeleverd met ons kantinemeubilair is het RSG Lingecollege te Tiel, lees het hele verhaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons kantinemeubilair? Laat ons projectbureau u een voorstel doen. Bekijk ook onze barkrukken en kerk meubilair.