| 
9 artikelen
 • Casala Axa

  Axa is een unieke combinatie van een klapstoel, barkruk en stoel geschikt voor gebruik in multifunctionele ruimten waar premium kwaliteit gewenst is. Axa is beschikbaar in zes moderne kleuren en beschikt over slimme transport- en opslagsystemen. Bestel de Casala Axa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Axa PDF

  casala_axa
  Meer informatie
 • Casala Cobra Barkruk

  De barkruk met een energieke en elegante verschijning. De Casala Cobra Barkruk steekt boven uw verwachtingen uit. Bestel de Casala Cobra Barkruk voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra Barkruk PDF

  casala_cobra-barkruk
  Meer informatie
 • Casala Curvy barkruk

  Waarom zou men aan een bar niet comfortabel willen zitten? Casala Curvy barkruk is leverbaar in kunststof, hout, gestoffeerd en met oplegstoffering. Bestel de Casala Curvy barkruk voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Curvy barkruk PDF

  casala_curvy-barkruk
  Meer informatie
 • Casala Ravelle

  Nieuw en kan op vele manieren en locaties worden ingezet: een barkruk programma voor in de kantine, op de mobiele werkplek, in de wachtruimte en overal waar de korte vergadering plaatsvindt. Bestel de Casala Ravelle barkruk voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  casala_ravelle
  Meer informatie
 • Markant Julius barkruk

  4-poot barkruk met chroom frame, zeer geschikt als kantinemeubilair. Bestel de Markant Julius barkruk voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Julius barkruk

  markant_julius-barkruk
  Meer informatie
 • RBM Noor Up

  De RBM Noor Up is het hoge model van de RBM Noor en is daardoor een blikvanger in iedere ruimte! Deze stoel is ideaal voor koffiecorners, ontbijtrestaurants, of andere drukbezochte, dynamische openbare gelegenheden. Dit is Scandinavisch design met ambitie – een stoel die u uitnodigt om gezellig bij te praten onder het genot van een hapje of drankje.

  Bestel de Noor Up voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Noor UpPDF

  rbm-noor-up
  Meer informatie
 • Vepa Cubo barkruk

  Cubo barkruk is een robuust vormgegeven barkruk. Dit maakt hem stevig en makkelijk in gebruik. Met deze barkruk schuif je makkelijk aan voor ontmoeten en overleg. Bestel de Vepa Cubo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa CuboPDF

  vepa_cubo_barkruk
  Meer informatie
 • Vepa Fiero barkruk

  Functionaliteit en eenvoud met elkaar verbonden. Bestel de Vepa Fiero barkruk voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fiero barkruk

  vepa_fiero-barkruk
  Meer informatie
 • Vepa Pit barkruk

  Opvallende barstoel met een comfortabele zit; dat is de Pit. Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit-barkruk
  Meer informatie
    | 
9 artikelen

Barkrukken

Design barkrukken met schaalvoet, voetplaat, kruisvoet of dompelvoet bestelt u voordelig en snel bij De kantoorspecialist uit Veenendaal. Uw barkruk met armleuning of gestoffeerd maakt het een geschikt zitmeubel voor ontspanning in uw keuken, aula, mensa, restaurant of kantine. Door het gebruik van barkrukken in combinatie met hoge tafels of barmeubel zorgt u voor een speelse kantine inrichting. Bekijk de combinatie in Referentie RSG Lingecollege project.

Barkruk hout

Hoogte barkruk hangt af van het ontwerp wat u kiest. Het type barkruk hout heeft veelal een vaste hoogte. U kunt ook kiezen voor een barkruk design met houten schaal voorzien van hoogte verstelbaar gasveer.

Heeft u specifieke barkruk wensen? Laat ons projectbureau u een maatwerk voorstel doen. Bekijk ook onze kantinestoelen en kantinetafels.