| 
25 artikelen
 • Béta Be19

  De Be19, altijd op de juiste plaats. Een multifunctionele stoel waarbij de rug en zitting uitvoerbaar zijn in kunststof, hout of gestoffeerd. De vormgeving is strak en de Almere stoel is gunstig geprijsd. Stoel is genormeerd volgens de EN-13761 en EN-1728

  Brochure Beta Be19

  beta_be_19
  Meer informatie
 • Casala Axa

  Axa is een unieke combinatie van een klapstoel, barkruk en stoel geschikt voor gebruik in multifunctionele ruimten waar premium kwaliteit gewenst is. Axa is beschikbaar in zes moderne kleuren en beschikt over slimme transport- en opslagsystemen. Bestel de Casala Axa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Axa PDF

  casala_axa
  Meer informatie
 • Casala Carver

  Een echt gemaksproduct: gebruiksvriendelijk, licht, functioneel en verkrijgbaar in tien frisse kleuren. Bestel de Casala Carver nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Carver PDF

  casala-carver
  Meer informatie
 • Casala Casalino

  De elegante stoel. Populair in de jaren zeventig. In 2007 werd Casala Casalino opnieuw uitgebracht. Bestel deze stoel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Casalino PDF

  casala-casalino
  Meer informatie
 • Casala Centuro

  Met zijn diversiteit aan onderstellen is Centuro uitermate geschikt voor conferenties, meetings en lounge settings. Bestel de Casala Centuro I, III, IV lounge en VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Centuro PDF

  casala_centuro
  Meer informatie
 • Casala Cito

  Bij uitstek geschikt voor gebruik in kantines op scholen, voor bedrijfsrestaurants, in kerken of op beurzen en in evenementenhallen. Leverbaar 3de kwartaal 2013. Bestel de Casala Cito voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_cito
  Meer informatie
 • Casala Cobra

  Een energieke verschijning en de elegant vormgegeven armleggers geven de Casala Cobra een vriendelijke en moderne uitstraling. Bestel de Casala Cobra nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra PDF

  casala_cobra
  Meer informatie
 • Casala Curvy

  De rondingen geven de stoel een optimistische uitstraling. Het slanke draadstalen frame geeft de Casala Curvy een zeldzame rankheid. Zo behouden volle zalen met stoelen hun transparantie.

  Brochure Casala Curvy PDF

  casala_curvy
  Meer informatie
 • Casala Monolink

  De eerste stoel die uit één stuk is gemaakt en toch kan worden gekoppeld. Daarmee speelt Casala Monolink in op de groeiende vraag naar steeds praktischer oplossingen voor de inrichting van ruimten. Bestel de Monolink voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Monolink PDF

  casala_monolink
  Meer informatie
 • Casala Noa

  Noa is tijdloos, compact en sierlijk, dus in te zetten bij verschillende ruimtes en gelegenheden. Het draadframe onderstel heeft een ranke uitstraling. Zeker bij langdurig zitten is Noa een goede keuze!

  Brochure Casala Noa PDF

  casala_noa
  Meer informatie
 • Casala Onyx

  Het draadframe onderstel is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling in het frame, zodat de stoelen eenvoudig koppelen. Leverbaar tweede kwartaal 2013.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx
  Meer informatie
 • Casala Onyx V

  Het draadframe onderstel met kruisvoet is uniek. Beschikbaar met drie type schalen en diverse stofferingen. Bestel de Casala Onyx V schoolstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx-v
  Meer informatie
 • Köhl Selleo

  Sledestoel die ondersteunt in elke werksituatie. Perfecte ergonomie, heldere functies en een buitengewoon zitcomfort. Bestel de Köhl Selleo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Selleo

  kohl_selleo-stoel
  Meer informatie
 • RBM Noor 4 poot

  De RBM Noor met een 4-poots onderstel heeft een slank en licht ontwerp. Het is de meest minimalistische stoel in de Noor serie. Het tijdloze Scandinavisch design is simpel en functioneel. Dit maakt de RBM Noor ideaal voor iedere situatie: voor werk, studie of gewoon bij u thuis.

  Bestel de Noor Vierpoot voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Noor vierpootPDF

  rbm-noor-vierpoot
  Meer informatie
 • RBM Noor Houten poten

  De RBM Noor met houten poten is het meest relaxte model in de serie. Dat maakt deze stoel uitermate geschikt voor galerieruimtes, de 'home sector' en designvolle eetgelegenheden. U kunt kiezen uit een rijk scala van kleuren voor de polypropyleen kuip, die u kunt mixen en matchen met houten poten in naturel of donker gebeitst essen. De RBM Noor 6080SB wordt geleverd met een gestoffeerde zitting en rug en heeft standaard een zwart frame, maar u kunt ook kiezen voor aluminium.

  Bestel de Noor met houten poten voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Noor Houten pootPDF

  rbm-noor-houten-poten
  Meer informatie
 • RBM Noor Sledeframe

  De RBM Noor met sledeframe is een comfortabele en zachte stoel, die gemakkelijk te stapelen is. U kunt kiezen uit een rijk scala van kleuren voor de stoffering en dit matchen met de verschillende kleuren voor het stalen frame. Armleggers zijn optioneel. RBM Noor sledeframe is een volledig gestoffeerde stoel en past perfect in de vergader-, conferentie of studeeromgeving, in restaurants of gewoon bij u thuis.

  Bestel de Noor met sledeframe voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Noor SledeframePDF

  rbm-noor-sledeframe
  Meer informatie
 • Vepa Capri

  Een frisse en eigentijdse uitstraling door sierlijke eenvoud en ranke taillerondingen. Toepasbaar in elk interieur, van trendy tot klassiek. Bestel de Vepa Capri snel en voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Capri

  vepa_capri
  Meer informatie
 • Vepa Cosi

  De geïntegreerde kunststof handgreep en stapelbeugel/handvat in het "A" frame typeren de Cosi. Bestel de Vepa Cosi stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosi

  vepa_cosi
  Meer informatie
 • Vepa Fiero

  Zelden werden functionaliteit, design en comfort zo met elkaar verenigd. Als 4poot of slede-stoel. Bestel de Vepa Fiero voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fiero

  vepa_fiero
  Meer informatie
 • Vepa Kiri

  Onbeperkt stapelbaar en goede ziteigenschappen. Kies uit een van de speelse wigvormige ruggen. Bestel de Vepa Kiri zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Kiri

  vepa_kiri
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • Vepa stoel 400

  Vepa stoel 400 is de vierpoots uitvoering. Het ijzersterke frame voldoet zelfs aan de harde eisen van het hedendaagse onderwijs. Zowel in het klaslokaal als in de aula is deze stoel op zijn plaats. Door het frame en de dopmoeren van zitting en rug een afwijkende kleur te geven wordt het accent op de details gelegd.. Bestel de Vepa stoel 400 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 400

  vepa_stoel_400
  Meer informatie
 • Vepa stoel 500

  Een tijdloze stoel geschikt voor kantine, school en kerk door optionele wegklapbaar bijbelvak, koppeling en armleggers. Bestel de Vepa stoel 500 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 500

  vepa_500
  Meer informatie
 • Vepa stoel 700

  Karakter door details. Vepa stoel 700 is de slede-uitvoering van de 400. Vriendelijk door de ronde vormen, pittig door de mogelijke kleuren. Strak gelakt in uni-kleur of juist gestoffeerd voor een stijlvolle huiselijke sfeer. Aan u de keuze.. Bestel de Vepa stoel 700 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 700

  vepa_stoel_700
  Meer informatie
 • Vepa stoel Felt

  Een echte goed-gevoel-stoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Bestel de Vepa stoel Felt voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Vepa_felt
  Meer informatie
    | 
25 artikelen

Kantinestoelen

Uw bedrijfskantine, schoolkantine, restaurant, aula of mensa stoelen worden over het algemeen korte periodes intensief gebruikt. Een gebruiksvriendelijk en functionele kantinestoel is dan een must. Afhankelijk van uw wensen kan uw kantinemeubilair uit een kantinestoel met armleuning, 4-poot stoel, traversebank, luxe restaurantstoelen, sledestoel, stapelbare stoelen of bijvoorbeeld banken bestaan.

RSG Lingecollege: “Positief, meedenkend, professioneel”

Voor het RSG Lingecollege te Tiel heeft De kantoorspecialist schookantine opnieuw ingericht. De aula is samen met de leerlingen voorzien van een kantine inrichting met o.a. Vepa stoelen en kantinetafels. Lees het volledige interview van het referentieproject.

Tuinstoelen en terrasstoelen

Voor een kantine met tuin of terras beschikken we over diverse terrasstoelen en tuinstoelen. Zoals bijvoorbeeld de kunststof stoelen Casala Carver of Casala Casalino.

Cafestoelen

Voor een bedrijfkantine met een cafe inrichting hebben we tevens enkele cafestoelen. Een voorbeeld is de thonet stoel, kuipstoel, lounge meubilair en diverse restaurantstoelen.