| 
33 artikelen
 • Bèta Almere

  Een multifunctionele stoel waarbij de rug en zitting uitvoerbaar zijn in kunststof, hout of gestoffeerd. De vormgeving is strak en de Bèta Almere stoel is gunstig geprijsd. Bestel de Bèta Almere stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Bèta Almere PDF

  beta_almere
  Meer informatie
 • Bèta Leerdam

  Deze zeer fraai vormgegeven stoelenserie heeft als kenmerk een hoogwaardig ergonomisch zitcomfort. De Bèta Leerdam stoel is leverbaar als conferentiestoel, sledestoel, bureaustoel en wachtbank. De zaalstoel is eenvoudig stapelbaar en koppelbaar en in diverse kleuren leverbaar.

  Brochure Bèta Leerdam PDF

  beta_leerdam
  Meer informatie
 • Casala Carver

  Een echt gemaksproduct: gebruiksvriendelijk, licht, functioneel en verkrijgbaar in tien frisse kleuren. Bestel de Casala Carver nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Carver PDF

  casala-carver
  Meer informatie
 • Casala Casalino

  De elegante stoel. Populair in de jaren zeventig. In 2007 werd Casala Casalino opnieuw uitgebracht. Bestel deze stoel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Casalino PDF

  casala-casalino
  Meer informatie
 • Casala Cito

  Bij uitstek geschikt voor gebruik in kantines op scholen, voor bedrijfsrestaurants, in kerken of op beurzen en in evenementenhallen. Leverbaar 3de kwartaal 2013. Bestel de Casala Cito voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_cito
  Meer informatie
 • Casala Cobra

  Een energieke verschijning en de elegant vormgegeven armleggers geven de Casala Cobra een vriendelijke en moderne uitstraling. Bestel de Casala Cobra nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra PDF

  casala_cobra
  Meer informatie
 • Casala Curvy

  De rondingen geven de stoel een optimistische uitstraling. Het slanke draadstalen frame geeft de Casala Curvy een zeldzame rankheid. Zo behouden volle zalen met stoelen hun transparantie.

  Brochure Casala Curvy PDF

  casala_curvy
  Meer informatie
 • Casala Monolink

  De eerste stoel die uit één stuk is gemaakt en toch kan worden gekoppeld. Daarmee speelt Casala Monolink in op de groeiende vraag naar steeds praktischer oplossingen voor de inrichting van ruimten. Bestel de Monolink voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_monolink
  Meer informatie
 • Casala Onyx

  Het draadframe onderstel is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling in het frame, zodat de stoelen eenvoudig koppelen. Leverbaar tweede kwartaal 2013.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx
  Meer informatie
 • Casala Onyx V

  Het draadframe onderstel met kruisvoet is uniek. Beschikbaar met drie type schalen en diverse stofferingen. Bestel de Casala Onyx V schoolstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx-v
  Meer informatie
 • De Valk Arena

  Een kleurige 4-poot stoel serie uitvoerbaar in diverse frames, zittingen, armleuningen en kleuren. Bestel De Valk Arena stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_arena
  Meer informatie
 • De Valk Break

  Een flexibele klapstoel optioneel met stapel trolley. Bestel De Valk Break klapstoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_break
  Meer informatie
 • De Valk Cosmo

  Een comfortabele stoelen serie in 4-poot en sledestoel uitvoering. Bestel De Valk Cosmo stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_cosmo
  Meer informatie
 • De Valk Easy

  Kleurrijke en stapelbare 4-poot stoel serie met mogelijkheden voor stoffering, armleuningen en koppeling. Bestel De Valk Easy stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_easy
  Meer informatie
 • De Valk Elegance

  Een elegante 4-poot stoel serie bestaande uit 6 modellen zoals hele en halve stoffering en armleuningen. De Elegance is optioneel als koppelbare stoel leverbaar. Bestel De Valk Elegance stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_elegance
  Meer informatie
 • De Valk Sempre

  Een elegante koppelbare stoelen serie bestaande uit 8 modellen, met armleuningen, gestoffeerde zitting en gestoffeerde zitting met armleuningen. Bestel De Valk Sempre stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_sempre
  Meer informatie
 • De Valk Time Out

  Een 4-poot stoel serie met 5 modellen optioneel met bijbelvak beschikbaar. Bestel De Valk Time Out stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_time-out
  Meer informatie
 • De Valk Trendy

  Een plastic stoel optioneel met armleuningen. Bestel De Valk Trendy stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_trendy
  Meer informatie
 • Köhl Selleo

  Sledestoel die ondersteunt in elke werksituatie. Perfecte ergonomie, heldere functies en een buitengewoon zitcomfort. Bestel de Köhl Selleo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Selleo

  kohl_selleo-stoel
  Meer informatie
 • Markant Julius

  4-poot kantinestoel met chroom frame en optionele met armleggers. Bestel de Markant Julius voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Julius

  markant_julius
  Meer informatie
 • Markant Riva

  De zaalstoel als echte ruimtewinnaar. Van de Markant Riva kunt u wel 100 stoelen opbergen op slechts 1,7 m2. Bestel de Markant Riva voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Riva

  markant_riva
  Meer informatie
 • Markant Rivera

  Sterke stoel en multifunctioneel inzetbare 4 poot stoel. Bestel de Markant Riva voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Rivera

  markant_rivera
  Meer informatie
 • Markant Sophia Klapstoel

  In een handomdraai klapt u de stoel in of uit. Een kunststof klapstoel, ideaal voor wachtkamer en kantine. Bestel de Markant Sophia voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  markant_sophia
  Meer informatie
 • Mobitec Brindisi

  Zeer comfortabele houten stoel met stevige hoge rugleuning. Ook beschikbaar als stapelbare editie. Bestel de Mobitec Brindisi voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Brindisi PDF

  mobitev_brindisi
  Meer informatie
 • Mobitec Carre

  Met en zonder armleuningen een luxe zitcomfort met de geveerde zitting. Bestel de Mobitec Carre voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Mobitec Carre PDF

  mobitec_carre
  Meer informatie
 • Vepa Capri

  Een frisse en eigentijdse uitstraling door sierlijke eenvoud en ranke taillerondingen. Toepasbaar in elk interieur, van trendy tot klassiek. Bestel de Vepa Capri snel en voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Capri

  vepa_capri
  Meer informatie
 • Vepa Cosi

  De geïntegreerde kunststof handgreep en stapelbeugel/handvat in het "A" frame typeren de Cosi. Bestel de Vepa Cosi stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosi

  vepa_cosi
  Meer informatie
 • Vepa Fiero

  Zelden werden functionaliteit, design en comfort zo met elkaar verenigd. Als 4poot of slede-stoel. Bestel de Vepa Fiero voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fiero

  vepa_fiero
  Meer informatie
 • Vepa Kiri

  Onbeperkt stapelbaar en goede ziteigenschappen. Kies uit een van de speelse wigvormige ruggen. Bestel de Vepa Kiri zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Kiri

  vepa_kiri
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • Vepa stoel 500

  Een tijdloze stoel geschikt voor kantine, school en kerk door optionele wegklapbaar bijbelvak, koppeling en armleggers. Bestel de Vepa stoel 500 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 500

  vepa_500
  Meer informatie
 • Vepa stoel 600

  In zijn eenvoud tijdloos. De plat-ovale buis maakt de stoel 600 onderscheidend en zorgt voor een zeer licht ogend ontwerp. Bestel de Vepa stoel 600 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  vepa_stoel-600
  Meer informatie
 • Vepa stoel Felt

  Een echte goed-gevoel-stoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Bestel de Vepa stoel Felt voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Vepa_felt
  Meer informatie
    | 
33 artikelen

Kantinestoelen

Uw bedrijfskantine, schoolkantine, restaurant, aula of mensa stoelen worden over het algemeen korte periodes intensief gebruikt. Een gebruiksvriendelijk en functionele kantinestoel is dan een must. Afhankelijk van uw wensen kan uw kantinemeubilair uit een kantinestoel met armleuning, 4-poot stoel, traversebank, luxe restaurantstoelen, sledestoel, stapelbare stoelen of bijvoorbeeld banken bestaan.

RSG Lingecollege: “Positief, meedenkend, professioneel”

Voor het RSG Lingecollege te Tiel heeft De kantoorspecialist schookantine opnieuw ingericht. De aula is samen met de leerlingen voorzien van een kantine inrichting met o.a. Vepa stoelen en kantinetafels. Lees het volledige interview van het referentieproject.

Tuinstoelen en terrasstoelen

Voor een kantine met tuin of terras beschikken we over diverse terrasstoelen en tuinstoelen. Zoals bijvoorbeeld de kunststof stoelen Casala Carver of Casala Casalino.

Cafestoelen

Voor een bedrijfkantine met een cafe inrichting hebben we tevens enkele cafestoelen. Een voorbeeld is de thonet stoel, kuipstoel, lounge meubilair en diverse restaurantstoelen.