| 
18 artikelen
 • Palmberg Compona

  Van receptie tot directie, Palmberg Compona creëert ruimtes geheel naar uw individuele wensen. Elegant en functioneel in combinatie met andere inrichtingssystemen wordt het aanpasbare opbergsysteem de ideale partner voor perfecte orde.

  Brochure Palmberg Compona PDF

  palmberg_compona
  Meer informatie
 • Palmberg Orga Plus

  Orde is het halve werk. Rol- en ladeblokken serie Orga Plus geeft u de ruimte. Ruime keuze aan uitbreidingen, kleuren en materialen. Bestel de Palmberg Orga Plus voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Palmberg Orga Plus

  palmberg_orga-plus
  Meer informatie
 • Palmberg Prisma 2

  Een kastsysteem met modulaire bouwwijze. De kasten worden in verschillende uitvoeringen en hoogtes vervaardigd en kunnen met elkaar gecombineerd worden. Het omvangrijke productassortiment en de aanpasbare opbouw van het hele kastsysteem waarborgt een optimale ruimteplanning.

  Brochure Palmberg Prisma 2 PDF

  palmberg_prisma2
  Meer informatie
 • Palmberg Select

  Een serie met elegantie en stijl. Palmberg Select heeft geen grepen nodig. Draaideuren en laden worden door een profielgreep geopend. Lichtlopende schuifdeuren glijden in een onzichtbaar rail systeem. Met Palmberg Select is alles makkelijk bereikbaar en toegankelijk.

  Brochure Palmberg Select PDF

  palmberg-select
  Meer informatie
 • Vepa Qader

  Qader kasten zijn in feite Q-store kasten in een subtiel lijstje of een stoere dikke lijst. Zo wordt uw Q-store kast extra mooi afgewerkt met diverse praktische en fraaie opties binnen het toch al zo complete Q-store programma. Waar Q-store stopt gaat Qader verder. Bestel de Vepa Qader voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Qader

  vepa_qader
  Meer informatie
 • Vepa schuifdeurkasten

  Houten schuifdeurkasten bieden een milieuvriendelijk alternatief voor metalen schuifdeurkasten. Bestel de Vepa Schuifdeurkasten voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  vepa_schuifdeurkasten
  Meer informatie
 • Vepa Lockerkast

  Veilige lockerkasten standaard of in een speciaal op maat gemaakte uitvoering. Bestel de Vepa Lockerkast voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Lockerkast

  vepa_lockerkast
  Meer informatie
 • Vepa Q-Store

  Creëer uw eigen draaideur-, ladekast of open kast met de modulair opgebouwde elementen. Bestel de Vepa Q-Store voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Q-Store

  vepa_q-store
  Meer informatie
 • Bisley Draaideurkast

  Ideaal om de ongebruikte hoeken in uw kantoor toch een nuttige bestemming te geven. De Bisley Draaideurkasten zijn leverbaar volledig gelast of in een makkelijke, met 1 schroevendraaier te monteren, demontabele versie. Bestel de Bisley Draaideurkast voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  bisley_draaideurkast
  Meer informatie
 • Bisley Draaideurkast Basic

  Ontwikkeld om maximale archiveerruimte te bieden op een zo gering mogelijk vloeroppervlak. Bestel de Bisley Draaideurkast Basic voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  bisley_draaideurkast-basic
  Meer informatie
 • Bisley Hangmappenkast Basic

  Ideaal voor de archivering van uw hangmappen. De Bisley Hangmappenkast Basic voldoet aan de Bisley norm en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bestel de hangmappenkast voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  bisley_hangmappenkast-basic
  Meer informatie
 • Bisley Hangmappenkast

  Een zeer lange levensduur. Volledig gelaste stalen romp, vervaardigd van de beste kwaliteit staal. Bestel de Bisley Hangmappenkast voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  bisley_hangmappenkast
  Meer informatie
 • Vepa Ladeblok

  Geef een persoonlijke invulling aan uw werkplek met de ruime keuze kleuren, grepen en opties. Bestel het Vepa Ladeblok voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Ladeblokken

  vepa_ladeblok
  Meer informatie
 • Markant M-Store

  Creëer sfeer en een goed georganiseerd kantoor met het M-Store houten kantoorkasten. Bestel de Markant M-Store draaideur- of schuifdeurkasten voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant M-Store

  markant_m-store
  Meer informatie
 • De Raat

  De klassieke brandwerende documentenkast serie van 137 tot 980 liter met diverse opties. De archiefkast is categorie Safe 1 en DIN 4102 gekeurd. Bestel de De Raat voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure De Raat PDF

  de-raat_de-raat
  Meer informatie
 • De Raat Lloyd

  Een brandwerende documentenkast met goede prijs/kwaliteit verhouding van 236 tot 785 liter met diverse opties. De archiefkast is categorie Safe 1 en DIN 4102 gekeurd. Bestel de De Raat Lloyd voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure De Raat PDF

  de-raat_lloyd
  Meer informatie
 • Markant V-Store

  Creëer rust en ruimte op de werkvloer. Ruime keuze aan kastformaten en indelingsmogelijkheden met de V-Store. Bestel de roldeurkast voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant V-Store Roldeurkast

  markant_v-store
  Meer informatie
 • Markant 2-Store

  Schuifdeurkasten serie voor geordend en sfeervol kantoor. De 2-Store is geruisloos in gebruik en door zijn akoestische foam ook gezicht als kamer verdeler. Vraag nu uw voorstel aan voor de Markant 2-Store bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Markant 2-Store

  makant_2-store
  Meer informatie
    | 
18 artikelen

Kantoorkasten

Opbergen doet u met de kantoorkasten van de specialist uit Veenendaal. Kies uit merken als Bisley, Markant, Palmberg, Scheeres en Vepa uw opbergmeubels. Bewaar uw waardevolle documenten in kastsysteem van hoogwaardige kwaliteit. De kantoorkasten zijn leverbaar in diverse behuizingen, kleuren en materialen zoals krasvast staal. Specifieke kantoorkast wensen? De kasten kunnen op maat en modulair gemaakt worden, neem contact op met het projectbureau voor een vrijblijvend voordelig voorstel.

Archiefkasten

Koop archiefkasten uit voorraad. Archiveren is een verplichting die elk kantoor bedrijf en firma heeft. Een archivering in een kwalitatief hoogwaardige archiefkast geeft u een betrouwbare kantoor partner.

Het uitgebreide kantoorkasten assortiment van De kantoorspecialist uit Veenendaal bestaat uit roldeurkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten, ladekasten, ladeblokken voor bij uw bureaus, lockerkasten, vitrinekasten, systeemkasten en dressoirs.

Systeemkasten

Een systeemkast is geschikt voor complete kast wanden die u zelf wilt samenstellen. De modulaire kasten is flexibel en makkelijk samengesteld. De afsluitbare dossierkasten zijn bijna op maat, het ideale kastensysteem voor elk kantoor. De systeem kasten zijn in diverse hoogte en breedte maten en zelfs als maatwerk kast te bestellen. Systeemkasten kopen kan met een ruime keuze aan behuizingen zoals een stalen metalen systeemkast, diverse decors melamine op spaanplaat, kunststof fineer en krasvast staal in diverse kleuren. Koop uw systeemkast van Markant, Palmberg en Vepa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Opties systeemkasten

Naast de keuzes in staal hout en fineer behuizing zijn er nog diverse opties voor uw systeemkasten. Raadpleeg planken bijvoorbeeld, hierop kan u uw mappen uit de archiefkast makkelijk inzien. Uittrekframes, hangmappen frame, diverse vakken indeling en legborden behoren tot de opties. Standaard is de systeemkast voorzien van een wisselcilinder cilinderslot met een set sleutels. Dit is naar gelieven uit te breiden.

Staat uw gewenste systeemkast er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en wij doen u een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook ons aanbod draaideurkasten, roldeurkasten en ladekasten.