0 Vergelijken

Kantoorkasten

Opbergen doet u met de kantoorkasten van de specialist uit Veenendaal. Kies uit merken als Bisley, Markant, Palmberg en Vepa uw opbergmeubels. Bewaar uw waardevolle documenten in kastsysteem van hoogwaardige kwaliteit. De kantoorkasten zijn leverbaar in diverse behuizingen, kleuren en materialen zoals krasvast staal. Specifieke kantoorkast wensen? De kasten kunnen op maat en modulair gemaakt worden, neem contact op met het projectbureau voor een vrijblijvend voordelig voorstel.
 

Archiefkasten

Koop archiefkasten uit voorraad. Archiveren is een verplichting die elk kantoor bedrijf en firma heeft. Een archivering in een kwalitatief hoogwaardige archiefkast geeft u een betrouwbare kantoor partner. Het uitgebreide kantoorkasten assortiment van De Kantoorspecialist uit Veenendaal bestaat uit roldeurkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten, ladekasten, ladeblokken voor bij uw bureaus, lockerkasten, vitrinekasten, systeemkasten en dressoirs.
 

Systeemkasten

Een systeemkast is geschikt voor complete kast wanden die u zelf wilt samenstellen. De modulaire kasten is flexibel en makkelijk samengesteld. De afsluitbare dossierkasten zijn bijna op maat, het ideale kastensysteem voor elk kantoor. De systeem kasten zijn in diverse hoogte en breedte maten en zelfs als maatwerk kast te bestellen. Systeemkasten kopen kan met een ruime keuze aan behuizingen zoals een stalen metalen systeemkast, diverse decors melamine op spaanplaat, kunststof fineer en krasvast staal in diverse kleuren. Koop uw systeemkast van Markant, Palmberg en Vepa voordelig en snel bij De Kantoorspecialist.
 

Opties systeemkasten

Naast de keuzes in staal hout en fineer behuizing zijn er nog diverse opties voor uw systeemkasten. Raadpleeg planken bijvoorbeeld, hierop kan u uw mappen uit de archiefkast makkelijk inzien. Uittrekframes, hangmappen frame, diverse vakken indeling en legborden behoren tot de opties. Standaard is de systeemkast voorzien van een wisselcilinder cilinderslot met een set sleutels. Dit is naar gelieven uit te breiden.

Staat uw gewenste systeemkast er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en wij doen u een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook ons aanbod draaideurkasten, roldeurkasten en ladekasten.

Alle categorieën

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 25
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Een aantrekkelijke werkomgeving die bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. Voor het aantrekken en behouden van talent is het cruciaal dat de werkomgeving gezond en inspirerend is.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Enige vertraging van in de levering. Direct is er door de administratie actie ondernomen en netjes in orde gemaakt.
Peter , Leudal
Klanten beoordelen ons met 9.1 uit 10! Met al 1021 beoordelingen