0 Vergelijken

Kantoorkasten

Kantoorkasten zijn er in verschillende kleuren en formaten. Bij De Kantoorspecialist vind u een ruim assortiment kantoorkasten. Bewaar waardevolle documenten in kantoorkasten van hoogwaardig kwaliteit. Bekijk het aanbod en ontdek de mooie collectie kantoorkasten. Voor een vrijblijvende offerte mag je altijd contact met ons opnemen.

 

Voordelen van kantoorkast

Een kantoorkast, zoals de roldeurkast van De Kantoorspecialist, heeft een aantal voordelen. Elke werkruimte heeft een kwalitatieve kantoorkast nodig om extra documenten, spullen en uitrusting in op te bergen, andere voordelen zijn:

 

 • Opgeruimde werkruimte: Kantoorkasten helpen om de werkruimte opgeruimd te houden. Door documenten en andere spullen op een nette en geordende manier op te bergen, zal de werkruimte er overzichtelijker uitzien en zal het makkelijker zijn om spullen te vinden.
 • Meer opbergruimte: Een extra kantoorkast kan helpen om de opbergruimte te vergroten. Dit is vooral belangrijk als het aantal werknemers groeit of als er meer spullen moeten worden opgeborgen.
 • Persoonlijke opslagruimte: Kantoorkasten kunnen ook als persoonlijke opslagruimte worden gebruikt. Dit geeft werknemers de mogelijkheid om spullen op te bergen die ze tijdens het werk nodig hebben, zoals papieren, koffers en jassen.
 • Verbetering van de uitstraling: Kantoorkasten kunnen ook bijdragen aan de uitstraling van de werkruimte. Door te kiezen voor stijlvolle en functionele kantoorkasten, kun je de sfeer en het comfort van de werkplek verbeteren.
 • Meer efficiëntie: Door spullen op een geordende manier op te bergen, kun je tijd besparen door ze snel en gemakkelijk te vinden. Dit kan leiden tot een hogere efficiëntie en productiviteit.

Kantoorkasten zijn dus een waardevolle aanvulling voor elke werkruimte. Verbeter de sfeer en vergroot de opbergruimte van het kantoor.
 

Kast op kantoor: Waar moet je op letten?

Je bent op zoek naar een kantoorkast, maar waar moet je precies op letten wanneer je de kantoorkast gaat aanschaffen? Wij zetten een aantal belangrijke aandachtspunten op en rij:

 • Afmetingen: Kies altijd voor een kast die past bij de kantoorruimte. Let daarbij goed op de afmetingen van de kast. Hij moet voldoende ruimte hebben voor al je spullen, maar niet te groot zijn.
 • Soort: Uiteraard is het soort kast ook een belangrijk punt waar je op moet letten bij de aankoop. Op het gebied van kantoorkasten zijn er namelijk verschillende uitvoeringen. Kies de soort die het best aansluit bij jouw wensen en kantoorruimte.
 • Indeling: De indeling is een belangrijk punt om over na te denken. Wil je veel ligplanken aanbrengen in de kast? Of wil je hangmappen opbergen? 

 

Diverse uitvoeringen

Kantoorkasten zijn zoals gezegd verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij De Kantoorspecialist vind je een ruim aanbod roldeurkasten in verschillende kleuren. Hieronder lichten we er een paar graag uit:

 • Roldeurkast wit: Hij is verkrijgbaar in 30H en 50H, dit zijn de verschillende hoogtes. Mocht je willen uitbreiden met een grotere kast dan is er een passend model beschikbaar.
 • Roldeurkast zwart: Ook deze kast is beschikbaar in verschillende formaten, maar ook met verschillende topbladen.
 • Roldeur aluminiumlook: Deze kast is waarschijnlijk één van de meest voorkomende kantoorkasten. Ook deze kast is verkrijgbaar met verschillende topbladen.

 

Kies de gewenste kantoorkast

We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over de verschillende voordelen van een kantoorkast. Heb je na het lezen nog vragen? Of behoefte aan meer informatie over een specifiek model? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Alle categorieën

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 25
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Snelle levering, persoonlijke en klantvriendelijke afhandeling.
Eddy van Slooten, Veenendaal
Klanten beoordelen ons met 9.2 uit 10! Met al 1050 beoordelingen