| 
2 artikelen
 • De Raat

  De klassieke brandwerende documentenkast serie van 137 tot 980 liter met diverse opties. De archiefkast is categorie Safe 1 en DIN 4102 gekeurd. Bestel de De Raat voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure De Raat PDF

  de-raat_de-raat
  Meer informatie
 • De Raat Lloyd

  Een brandwerende documentenkast met goede prijs/kwaliteit verhouding van 236 tot 785 liter met diverse opties. De archiefkast is categorie Safe 1 en DIN 4102 gekeurd. Bestel de De Raat Lloyd voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure De Raat PDF

  de-raat_lloyd
  Meer informatie
    | 
2 artikelen

Brandkasten

Uw brandkasten koopt u in Veenendaal bij De kantoorspecialist. De afgelopen 23 jaar zijn wij uitgegroeid tot de kantoorkasten specialist van midden Nederland. Voor het inrichten van een archief tot een sleutelkluis en brandwerende archiefkasten, wij realiseren graag uw wensen.

Sleutelkluis

Bescherm uw belangrijkste documenten en artikelen in een sleutelkluis. Speciaal ontworpen voor de hoogste veiligheid. Sluit aan het einde van de dag met een gerust hart uw kantoor af door de zekerheid van uw eigen sleutelkluis. Laat onze product specialisten uw informeren over de mogelijkheden van de brandkasten, brandwerende archiefkasten en de sleutelkluizen.

Staat uw gewenste kast er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en wij doen u een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook ons aanbod draaideurkasten, roldeurkasten en ladekasten.