| 
3 artikelen
    | 
3 artikelen

Ladeblokken

Uw bureau ladeblokken met bijpassende bureaus bestelt u bij de kantoorinrichting specialist. Met ladeblokken van Markant, Palmberg en Vepa heeft u een ruime keuze uit hoogwaardige kantoormeubilair. Het verrijdbare ladeblok is afsluitbaar met een cilinder slot. De ladeblokken op wielen zijn net als de vaste ladeblokken in te richten met twee of drie lades voor bijvoorbeeld een hangmappen frame of alternatieve vakindeling. De kleuren van de melamine toplaag topbladen en behuizingen zijn diverse van ladeblok wit tot een metalen ladeblok.

Rolcontainer

Naast de bureau ladeblokken heeft De kantoorspecialist diverse kantoor rolcontainers. De Palmberg Orga Plus rolcontainer is bijvoorbeeld zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vergaderzaal of conferentieruimte. Met een horizontale of verticale roldeur voorzien van cilinderslot opent en sluit u de container gemakkelijk. Tevens beschikbaar als minicontainer.

Staat uw gewenste ladeblok er niet tussen? Geef uw wensen door aan het projectbureau en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook onze dressoirs, bureaustoelen en vergadertafels.