| 
6 artikelen
 • Bisley Hangmappenkast

  Een zeer lange levensduur. Volledig gelaste stalen romp, vervaardigd van de beste kwaliteit staal. Bestel de Bisley Hangmappenkast voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  bisley_hangmappenkast
  Meer informatie
 • Bisley Hangmappenkast Basic

  Ideaal voor de archivering van uw hangmappen. De Bisley Hangmappenkast Basic voldoet aan de Bisley norm en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bestel de hangmappenkast voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  bisley_hangmappenkast-basic
  Meer informatie
 • Palmberg Compona

  Van receptie tot directie, Palmberg Compona creëert ruimtes geheel naar uw individuele wensen. Elegant en functioneel in combinatie met andere inrichtingssystemen wordt het aanpasbare opbergsysteem de ideale partner voor perfecte orde.

  Brochure Palmberg Compona PDF

  palmberg_compona
  Meer informatie
 • Palmberg Prisma 2

  Een kastsysteem met modulaire bouwwijze. De kasten worden in verschillende uitvoeringen en hoogtes vervaardigd en kunnen met elkaar gecombineerd worden. Het omvangrijke productassortiment en de aanpasbare opbouw van het hele kastsysteem waarborgt een optimale ruimteplanning.

  Brochure Palmberg Prisma 2 PDF

  palmberg_prisma2
  Meer informatie
 • Palmberg Select

  Een serie met elegantie en stijl. Palmberg Select heeft geen grepen nodig. Draaideuren en laden worden door een profielgreep geopend. Lichtlopende schuifdeuren glijden in een onzichtbaar rail systeem. Met Palmberg Select is alles makkelijk bereikbaar en toegankelijk.

  Brochure Palmberg Select PDF

  palmberg-select
  Meer informatie
 • Vepa Qader

  Qader kasten zijn in feite Q-store kasten in een subtiel lijstje of een stoere dikke lijst. Zo wordt uw Q-store kast extra mooi afgewerkt met diverse praktische en fraaie opties binnen het toch al zo complete Q-store programma. Waar Q-store stopt gaat Qader verder. Bestel de Vepa Qader voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Qader

  vepa_qader
  Meer informatie
    | 
6 artikelen

Ladekasten

Een kast met laden is geschikt voor elk kantoor als archiefkast. Voorzien van twee drie vier lades heeft u altijd een gewenste dossierkast. De afsluitbare dossierkasten hebben een modern ontwerp. De lade kasten zijn in diverse hoogte en breedte maten en zelfs als maatwerk kast te bestellen. Ladekasten kopen kan met een ruime keuze aan behuizingen zoals een stalen metalen ladekast, diverse decors melamine op spaanplaat, kunststof fineer en krasvast staal in diverse kleuren. Koop uw ladekast van Bisley of Palmberg voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Opties ladekasten

Naast de keuzes in staal hout en fineer behuizing zijn er nog diverse opties voor uw ladekasten. Raadpleeg planken bijvoorbeeld, hierop kan u uw mappen uit de archiefkast makkelijk inzien. Uittrekframes, hangmappen frame, diverse vakken indeling en legborden behoren tot de opties. Standaard is de ladekast voorzien van een wisselcilinder cilinderslot met een set sleutels. Dit is naar gelieven uit te breiden.

Staat uw gewenste ladekast er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en wij doen u een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook ons aanbod draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten.