| 
3 artikelen
    | 
3 artikelen

Roldeurkasten

Een kast met roldeur is geschikt voor het kantoor waar te weinig ruimte is voor om draaideur te plaatsen maar wel een afsluitbare kasten nodig zijn. De moderne roldeurkasten hebben een flexibel deursysteem waardoor u minimale kastinhoud verliest. De roldeur kasten zijn in diverse hoogte en breedte maten en zelfs als maatwerk kast te bestelen. Roldeurkasten kopen kan met een ruime keuze aan behuizingen zoals een stalen roldeurkast, diverse decors melamine op spaanplaat, kunststof fineer en krasvast staal in diverse kleuren. Koop uw roldeurkast van Markant of Vepa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Opties roldeurkasten

Naast de keuzes in staal hout en fineer behuizing zijn er nog diverse opties voor uw roldeurkasten. Raadpleeg planken bijvoorbeeld, hierop kan u uw mappen uit de archiefkast makkelijk inzien. Uittrekframes, diverse vakken indeling en legborden behoren tot de opties. Standaard is de roldeurkast voorzien van een wisselcilinder cilinderslot met een set sleutels. Dit is naar gewenst uit te breiden.

Staat uw gewenste roldeurkast er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en wij doen u een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook ons aanbod schuifdeurkasten, draaideurkasten en ladekasten.