| 
4 artikelen
 • Markant 2-Store

  Schuifdeurkasten serie voor geordend en sfeervol kantoor. De 2-Store is geruisloos in gebruik en door zijn akoestische foam ook gezicht als kamer verdeler. Vraag nu uw voorstel aan voor de Markant 2-Store bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Markant 2-Store

  makant_2-store
  Meer informatie
 • Markant M-Store

  Creëer sfeer en een goed georganiseerd kantoor met het M-Store houten kantoorkasten. Bestel de Markant M-Store draaideur- of schuifdeurkasten voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant M-Store

  markant_m-store
  Meer informatie
 • Palmberg Prisma 2

  Een kastsysteem met modulaire bouwwijze. De kasten worden in verschillende uitvoeringen en hoogtes vervaardigd en kunnen met elkaar gecombineerd worden. Het omvangrijke productassortiment en de aanpasbare opbouw van het hele kastsysteem waarborgt een optimale ruimteplanning.

  Brochure Palmberg Prisma 2 PDF

  palmberg_prisma2
  Meer informatie
 • Vepa schuifdeurkasten

  Houten schuifdeurkasten bieden een milieuvriendelijk alternatief voor metalen schuifdeurkasten. Bestel de Vepa Schuifdeurkasten voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  vepa_schuifdeurkasten
  Meer informatie
    | 
4 artikelen

Schuifdeurkasten

Een kast met schuifdeur is geschikt voor het kantoor met beperkte ruimte voor een draaideur. De afsluitbare kasten hebben een modern ontwerp optioneel met akoestisch materiaal. Uw schuifkasten hebben een maximale kastinhoud door het gebruik van een compact schuifdeurensysteem. De schuifdeur kasten zijn in diverse hoogte en breedte maten en zelfs als maatwerk kast te bestellen. Schuifdeurkasten kopen kan met een ruime keuze aan behuizingen zoals een stalen metalen schuifdeurkast, diverse decors melamine op spaanplaat, kunststof fineer en krasvast staal in diverse kleuren. Koop uw schuifdeurkast van Markant, Palmberg of Vepa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Opties schuifdeurkasten

Naast de keuzes in staal hout en fineer behuizing zijn er nog diverse opties voor uw schuifdeurkasten. Raadpleeg planken bijvoorbeeld, hierop kan u uw mappen uit de archiefkast makkelijk inzien. Uittrekframes, hangmappen frame, diverse vakken indeling en legborden behoren tot de opties. Standaard is de schuifdeurkast voorzien van een wisselcilinder cilinderslot met een set sleutels. Dit is naar gelieven uit te breiden.

Staat uw gewenste schuifdeurkast er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en wij doen u een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook ons aanbod draaideurkasten, roldeurkasten en ladekasten.