Projectbureau projectinrichting projectinrichter

Projectbureau voor projectinrichting

Ideeën over uw kantoorinrichting krijgen vorm op het projectbureau

In het projectbureau ontstaan schetsen en plannen, hier krijgen uw ambities een concrete invulling. Moderne werkprocessen vereisen enerzijds voortdurende communicatie en interactie, anderzijds een hoge mate van concentratie. Daar houden we rekening mee bij de inrichting van uw kantoor.

Nieuwe huisvesting houdt méér in dan het verhuizen van A naar B

Projectinrichting

Ook u hebt wellicht specifieke ideeën over de projectinrichting wat betreft uitstraling of kleurstellingen, werkplekoplossingen, zithoeken, enzovoorts. En dat is goed. Kantoorinrichting is geen sluitpost, maar een beeldbepalend element in uw organisatie.

Kantoorinrichters

De ervaren kantoorinrichters van het De kantoorspecialist adviesbureau zoekt naar de identiteit van uw organisatie. Op basis daarvan helpt hij u met kleuren en materialen een kenmerkende sfeer te creëren. Van ‘vriendelijk en uitnodigend’ tot ‘zakelijk en functioneel’. Nog expressiever kan uw inrichting worden: denk bijvoorbeeld aan een grote fotowand als informeel of artistiek werkgedrag van toepassing is. Of specifiek meubilair, op maat gemaakt, als uiting van luxe of juist functionaliteit. Bekijk ook de referentie projecten van de kantoorinrichters.

Van werkplekonderzoek tot proefopstelling
Van interieurontwerp tot installatie
Van verhuren tot verhuizen

Bedrijfsverhuizing? Verhuisservice

De technische collega's van het projectbureau bieden u professionele verhuisservice, van het perfect inrichten van de kantoorruimtes tot het aansluiten van de audiovisuele en printapparatuur. Informeer naar de mogelijkheden die wij u betreffende uw verhuizing kunnen bieden.

Advies kantoorinrichting

Het projectbureau geeft naast projectinrichting ook voorlichting en (zit)instructie, zodat de mensen het interieur optimaal kunnen gebruiken. Advies kantoorinrichting is ook een kwalitatief hoogwaardig interieur met een lange levensduur. Tussentijdse aanpassingen in inrichting en het bedrijf zijn echter vaak onontbeerlijk. Het faciliteren van deze veranderingen zien we dan ook als onze taak.

De kantoorinrichters staan graag voor u klaar:

Contactpersoon Functie E-mail Telefoon rechtstreeks
Bernard van Sligtenhorst Afdelingsmanager bernard@kantoorspecialist.nl 0318-531962
Henk Jan Karens Accountmanager hjk@kantoorspecialist.nl 0318-531963
Richard van Beek Accountmanager richard@kantoorspecialist.nl 0318-531976
André Ebbers Projectbureau andre@kantoorspecialist.nl 0318-531976
Mart Jan van Schothorst Binnendienst martjan@kantoorspecialist.nl 0318-531971
Henri Berger Planning hb@kantoorspecialist.nl 0318-531964
Jan van Schothorst Technisch bezorger    
Wim Kieft Technisch bezorger    
Geurt van Lagen Technisch bezorger    
Martijn van Veluw Technisch bezorger