0 Vergelijken

Receptie en wachtkamer

Op zoek naar geschikt receptie- en wachtkamermeubilair? Dan zit je goed bij De Kantoorspecialist. In ons uitgebreide aanbod vind je alles wat je nodig hebt om een complete receptie of wachtkamer in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een receptiebalie, wachtkamer meubilair, maar ook kapstokken en bijzettafels. Uiteraard zijn alle meubels van hoogwaardige kwaliteit zoals je van De Kantoorspecialist gewend bent. Zo helpen wij jou om een goede indruk achter te laten bij iedere bezoeker die terecht komt bij de receptie of wachtkamer van je bedrijf of instelling.

Heb je de juiste meubels gevonden? Dan kun je deze heel eenvoudig online bestellen in onze webshop. Daarnaast kun je gemakkelijk online een voorstel aanvragen en jouw wensen met onze specialist bespreken. Hoe gaat jouw receptie en wachtkamer eruitzien?

 

Laat een goed indruk achter met het juiste meubilair

 

Een eerste indruk maak je maar één keer. Het juiste receptie en wachtkamer meubilair helpt jou om een goede indruk achter te laten bij bezoekers van jouw bedrijf of instelling. Maar wat voor indruk wil je achterlaten bij jouw gasten of bezoekers? Samen met een van onze specialisten ontdek je de verschillende mogelijkheden. Ga samen op zoek naar bijvoorbeeld een receptiebalie of wachtkamerstoelen die qua uiterlijk perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Voor een goede indruk van de mogelijkheden kun je ook een bezoek brengen aan onze grote showroom in Veenendaal.
 

Inrichting van de receptie of wachtkamer

Afhankelijk van jouw wensen bestaat het meubilair van jouw receptie uit een receptiebalie, garderobe of wachtruimte met stoelen, banken of fauteuils. We hebben ervaring met het inrichting van een klein entree tot een ruime showroom met receptieruimte. Afhankelijk van jouw receptie inrichting zijn er diverse akoestische scheidingswanden en bijzettafels mogelijk. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste meubels? Dan kun je uiteraard altijd bij ons terecht voor advies op maat.
 

Essentiele onderdelen voor iedere receptie of wachtkamer

Je wilt een nieuwe receptie inrichten of bent van plan om het meubilair in je wachtkamer te vernieuwen. Maar welke meubels mogen dan niet ontbreken? Wij zetten 3 essentiële onderdelen voor iedere receptie of wachtkamer voor je op een rij:

  • Comfortabel zitmeubilair: Bezoekers vinden het meestal prima om even te moeten wachten. Uiteraard is het dan wel van belang dat ze dit op een comfortabele manier  kunnen doen. Daarom is comfortabel zitmeubilair een must.
  • Garderobe of kapstokken: Bij binnenkomst wil de bezoeker graag zijn jas kwijt kunnen. Zorg er daarom voor dat er altijd een garderobe of kapstok in de ruimte aanwezig is.
  • Bijzettafel: Moeten bezoekers voor langere tijd wachten? Dan is het fijn als ze bijvoorbeeld wat kunnen lezen of een kopje koffie of thee kunnen drinken. Uiteraard mag een bijzettafel dan niet ontbreken in de ruimte.
  •  

Bestel je wachtkamermeubilair online

Ga je aan de slag met het (her)inrichten van je wachtkamer of receptie? Bestel de juiste producten dan vandaag nog online bij De Kantoorspecialist. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een aanvraag online te doen. Vul het online aanvraagformulier in of neem contact met ons op door te bellen naar 0318 - 73 07 60. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur.

Tot
merk
Prijs
Tot

Alle categorieën

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 33
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Cartridges besteld. 1 dag levertijd en netjes geleverd.
Evert, Opheusden
Klanten beoordelen ons met 9.2 uit 10! Met al 1049 beoordelingen