| 
42 artikelen
 • Vepa Embrace

  Een aantrekkelijk middelpunt van uw wachtruimte of vergaderruimte. Bestel het Vepa Embrace wachtkamer meubilair voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Embrace

  vepa_embrace
  Meer informatie
 • Palmberg Casus

  Een strakke vormgeving, geaccentueerd met een licht-lijn. De Casus is een bijzonder vriendelijk receptiebalie voor het oog. Bestel de Palmberg Casus voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Palmberg Casus

  palmberg_casus
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • Köhl Desiro

  4-poot, kruisvoet op wielen en traversebank serie. Ergonomische voorgevormde zit- en rugschaal biedt u extra ondersteuning. Bestel de Köhl Desiro zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Desiro

  kohl_desiro
  Meer informatie
 • Palmberg Entree

  Entree biedt alle facetten van een moderne receptie. Maak gebruik van de mogelijkheden van de variabele vormgeving voor de juiste ontvangst van uw gasten. Entree overtuigt door de gebogen lijnen en door de combinatie met rechte elementen zijn vele hoekopstellingen mogelijk. Bestel de Palmberg Entree voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Palmberg Entree

  palmberg_entree
  Meer informatie
 • Hermeta Gardelux Allure

  De opbouw van Hermeta Gardelux Allure is bijzonder economisch en maakt het systeem geschikt voor elke toepassing. Zowel in vaste locaties als op flexibele werkplekken. Beschikbaar als wandgarderobe of vrijstaand op frame.

  hermeta_gardelux-allure
  Meer informatie
 • Vepa stoel Felt

  Een echte goed-gevoel-stoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Bestel de Vepa stoel Felt voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Vepa_felt
  Meer informatie
 • Vepa Poef

  Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstormruimte. Naast de gebruikeiljke zithoogte is er tevens een uitvoering met zithoogte 60cm. Prettig om aan te schuiven bij in hoogte verstelbare vergader- of aanlandplekken. Kortom: de Vepa poef, gewoon handig voor erbij.

  Bestel de Vepa Poef voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad Vepa Poef PDF

  vepa_poef
  Meer informatie
 • Vepa Units

  Treinbanken zijn niet meer weg te denken in de huidige werkomgeving. Of het nu gaat om de inrichting van een restaurant, school of kantoor. Units treinbanken van Vepa passen prima bij de visie op Het Nieuwe Werken. Door te combineren met kolompoottafels, verrijdbare klaptafels of de Vepa Cocoontafels creëert u een fraaie opstelling. Bestel de Vepa Units bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Units

  vepa-units
  Meer informatie
 • Casala Noa

  Noa is tijdloos, compact en sierlijk, dus in te zetten bij verschillende ruimtes en gelegenheden. Het draadframe onderstel heeft een ranke uitstraling. Zeker bij langdurig zitten is Noa een goede keuze!

  Brochure Casala Noa PDF

  casala_noa
  Meer informatie
 • Casala Centuro

  Met zijn diversiteit aan onderstellen is Centuro uitermate geschikt voor conferenties, meetings en lounge settings. Bestel de Casala Centuro I, III, IV lounge en VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Centuro PDF

  casala_centuro
  Meer informatie
 • Casala Axa

  Axa is een unieke combinatie van een klapstoel, barkruk en stoel geschikt voor gebruik in multifunctionele ruimten waar premium kwaliteit gewenst is. Axa is beschikbaar in zes moderne kleuren en beschikt over slimme transport- en opslagsystemen. Bestel de Casala Axa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Axa PDF

  casala_axa
  Meer informatie
 • Casala Cooper

  Cooper is een veelzijdige stoel, waarbij comfort een van de belangrijkste uitgangspunten is. Gecombineerd met de vele variaties en uitvoeringen als vierpoot- en sledemodel, kan Cooper voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk hierbij aan vergaderruimtes, wacht- en spreekkamers. Het vierpootmodel is ook perfect toepasbaar als zaalstoel met een handig uitschuifbaar koppelsysteem.

  Brochure Casala Cooper PDF

  casala_cooper
  Meer informatie
 • Casala Siësta

  Siësta is een echte design klassieker in onze collectie. Verkrijgbaar in bank of lounge stoel. Bestel de Casala Siësta voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Siësta PDF

  casala_siësta
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Nisbank

  De Kantoorspecialist nisbanken zijn Ideaal voor een rustig gesprek. De Nisbanken van De Kantoorspecialist zijn stijlvol en functioneel. Bestel de nisbank bij De Kantoorspecialist.

  Brochure De Kantoorspecialist Nisbank

  dks_nisbank
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Lounge Café Bank

  De Lounge Café Bank is een bank met kenmerkende strakke lijnen, felle kleuren en uitstekend zitcomfort. In combinatie met een tafel is de lounge bank ideaal als flexwerk- of ontspanningsplek.
  Een moderne lounge bank is eenvoudig uit te breiden. Bestel de Lounge Cafe Bank bij De kantoorspecialist.

  Productblad Cafe Lounge banken

  dks_lounge_cafe_bank
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Poefen

  Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstormruimte. Prettig om aan te schuiven bij in hoogte verstelbare vergader- of flexplekken. De poef, altijd handig voor erbij en het staat ook nog eens erg leuk!

  Bestel De Kantoorspecialist Poefen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad De Kantoorspecialist poefenPDF

  dks_poefen
  Meer informatie
 • Vepa Fado lage tafel

  Met zijn fraaie belijning geschikt voor elk representatief zitje. Bestel de Vepa Fado lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fado lage tafel

  vepa_fado-lage-tafel
  Meer informatie
 • Vepa Elise lage tafel

  Elegante lage tafel met fraai dunne rand. Bestel de Vepa Elise lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Elise lage tafel

  vepa_elise-lage-tafel
  Meer informatie
 • Vepa LT30 lage tafel

  Strak, modern en eigenlijk een klassieker. Al jaren het succesnummer onder de lage tafels. Bestel de Vepa LT30 lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa LT30 lage tafel

  vepa_lt30-lage-tafel
  Meer informatie
 • Palmberg Kit

  Korte stavergadering of laptop presentatie of korte koffiepauze – alles is mogelijk. Palmberg Kit is compleet bekabelbaar en biedt alle belangrijke aansluitingen voor de moderne mediawereld.

  Brochure Palmberg Kit

  Brochure Palmberg Kit Catering

  palmberg_kit-tafel
  Meer informatie
 • Casala Wishbone

  Een tafel met grenzeloos potentieel. Dankzij een eindeloze en modulaire constructie kan de Casala Wishbone bijna alle bladgrootten dragen, van eivormig tot superellips. Klassieke rechthoeken zijn natuurlijk ook mogelijk, het repertoire reikt van elegant tot robuust.

  Brochure Casala Wishbone PDF

  casala_wishbone
  Meer informatie
 • Casala Curvy

  De rondingen geven de stoel een optimistische uitstraling. Het slanke draadstalen frame geeft de Casala Curvy een zeldzame rankheid. Zo behouden volle zalen met stoelen hun transparantie.

  Brochure Casala Curvy PDF

  casala_curvy
  Meer informatie
 • Casala Parker

  De facetrijke Casala Parker, straalt een stijlvolle behaaglijke sfeer uit door zijn gestoffeerd zitting. Een ruime stoelenserie geschikt voor wachtruimten, restaurants, bestuurskamers en directiekantoren. Bestel de Casala Parker voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Parker PDF

  casala_parker
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Juno

  Representatieve kapstok met parapluhouder, voorzien van 6 haken en beschikbaar in 6 uitvoeringen. Bestel van Esch Tertio Juno kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-juno
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Jupiter

  Ruime representatieve kapstok met parapluhouder, voorzien van 12 haken en beschikbaar in 6 uitvoeringen. Bestel van Esch Tertio Jupiter kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-jupiter
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Sagitta

  Functionele kapstok voor op kantoor, voorzien van 4 haken met hangers en leverbaar is 6 uitvoeringen. Bestel van Esch Tertio Sagitta kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-sagitta
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Toro G

  Stijlvolle kapstok voorzien van drie ranke armen met haken, leverbaar is 4 uitvoeringen optioneel met bodemplaat voor paraplu's. Bestel van Esch Tertio Toro G kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-toro-g
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Muur

  De Terio serie beschikt over een uitgebreide assortiment aan garderobe oplossingen met muur bevestiging. Hier vindt u een selectie van de mogelijkheden. Bestel van Esch Tertio Muur garderobe oplossing voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-muur
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Vrijstaand

  De Terio serie beschikt over een uitgebreide assortiment aan vrijstaande garderobe oplossingen. Hier vindt u een selectie van de mogelijkheden. Bestel van Esch Tertio Vrijstaand garderobe oplossing voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-vrijstaand
  Meer informatie
 • Hermeta Gardelux 1

  Opgebouwd uit ovale buizen die als dragers voor de haken en als aflegprofiel (hoeden e.d.) gebruikt worden. Zowel in zakelijke als huiselijke omgeving past de Hermeta Gardelux 1 door zijn neutrale uiterlijk in elke garderobe. Beschikbaar als wandgarderobe of vrijstaand op frame.

  hermeta_gardelux-1
  Meer informatie
 • Hermeta Gardelux 2

  Strakke aluminium profielen gecombineerd met zwarte haken en zwarte wandsteunen kenmerken het Hermeta Gardelux 2 garderobesysteem. Beschikbaar als wandgarderobe of vrijstaand op frame. Bestel de Gardelux 2 nu bij de kantoorinrichting specialist.

  hermeta_gardelux-2
  Meer informatie
 • Markant Workways

  Nieuw social seating programma met collecite modulaire elementen. Workways faciliteert alle mogelijke activiteiten en gewenste functionaliteiten met 1 representatieve meubellijn. Bestel de Markant Workways bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Workways

  markant_workways
  Meer informatie
 • Markant Gajah

  Comfortabele en akoestische fauteuil en sofa. Hier kan met geconcentreerd werken, telefoneren of informeer overleggen. Bestel de Markant Gajah voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Gajah

  markant_gajah
  Meer informatie
 • Vepa Elise Club

  Dé stoel om mensen in stijl te ontvangen. Met het ruime assortiment stoffen is de Elise Club in elke sfeer toepasbaar. Bestel de Vepa Elise Club fauteuil voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Elise Club

  vepa_elise-club
  Meer informatie
 • Vepa Alpine traversebank

  Combineer zitplaatsen en tafelbladen met deze multifunctionele bank voor wachtruimten. Bestel de Vepa Alpine traversebank voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Alpine traversebank

  vepa_alpine-traversebank
  Meer informatie
 • Vepa Cosi traversebank

  Het "A" frame van de stoel is doorvertaald naar de traversebank. Bestel de Vepa Cosi traversebank voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosi traversebank

  vepa_cosi-traversebank
  Meer informatie
 • Vepa 500 traversebank

  Traversebank voorzien van tijdloze stoel 500 kuip en optioneel met een koppelbare zij- of hoektafel. Bestel de Vepa 500 traversebank voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa 500 traversebank

  vepa_500-traversebank
  Meer informatie
 • van Esch Dodici

  Een stoere metalen kapstok voor twaalf jassen. Bestel de van Esch Dodici voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure van Esch Dodici

  van-esch_dodici
  Meer informatie
 • van Esch Circus XL

  Kapstok bestaand uit cirkels die ten opzichte van elkaar verspringen. Beschikbaar in twee maten en zeven kleuren. Bestel de van Esch Circus XL voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure van Esch Circus XL

  van-esch_circus-xl
  Meer informatie
 • van Esch Tree Hooked

  Een taken kapstok, maar dan van metaal. Schakelbaar en beschikbaar in vijf frisse kleuren. Bestel de van Esch Tree Hooked voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure van Esch Tree Hooked

  van-esch_tree-hooked
  Meer informatie
 • Vepa Moi

  Het meubel waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar kunnen overleggen, werken of gewoon even relaxen. Heel interactief of juist zeer privé door de akoestische wandoplossingen. Vepa Moi biedt veel mogelijkheden en oplossingen voor school en kantoor. Bestel de Vepa Moi bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Moi

  vepa_moi
  Meer informatie
    | 
42 artikelen

Receptie en wachtkamer

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Wat voor indruk wilt u achterlaten? Laat zien wat uw firma is met hoogwaardige receptie en wachtkamer meubilair van De kantoorspecialist uit Veenendaal.

Entree

Afhankelijk van uw wensen bestaat het entree meubilair uit een receptiebalie, garderobe of wachtruimte met stoelen, banken of fauteuils. We hebben ervaring met het inrichting van een klein entree tot een ruime showroom met receptieruimte. Afhankelijk van uw receptie inrichting zijn er diverse akoestische scheidingswanden en bijzettafels mogelijk.

Wachtruimte

Voor uw wachtruimte meubilair hebben we een ruime keuze van wachtkamerstoelen, wachtkamerbanken, traversebanken en kapstokken van merken als De Valk, Köhl, Markant en Vepa. Bestel uw wachtkamer meubels voordelig en snel bij De kantoorspecialist uit Veenendaal.