| 
12 artikelen
 • Hermeta Gardelux 1

  Opgebouwd uit ovale buizen die als dragers voor de haken en als aflegprofiel (hoeden e.d.) gebruikt worden. Zowel in zakelijke als huiselijke omgeving past de Hermeta Gardelux 1 door zijn neutrale uiterlijk in elke garderobe. Beschikbaar als wandgarderobe of vrijstaand op frame.

  hermeta_gardelux-1
  Meer informatie
 • Hermeta Gardelux 2

  Strakke aluminium profielen gecombineerd met zwarte haken en zwarte wandsteunen kenmerken het Hermeta Gardelux 2 garderobesysteem. Beschikbaar als wandgarderobe of vrijstaand op frame. Bestel de Gardelux 2 nu bij de kantoorinrichting specialist.

  hermeta_gardelux-2
  Meer informatie
 • Hermeta Gardelux Allure

  De opbouw van Hermeta Gardelux Allure is bijzonder economisch en maakt het systeem geschikt voor elke toepassing. Zowel in vaste locaties als op flexibele werkplekken. Beschikbaar als wandgarderobe of vrijstaand op frame.

  hermeta_gardelux-allure
  Meer informatie
 • van Esch Circus XL

  Kapstok bestaand uit cirkels die ten opzichte van elkaar verspringen. Beschikbaar in twee maten en zeven kleuren. Bestel de van Esch Circus XL voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure van Esch Circus XL

  van-esch_circus-xl
  Meer informatie
 • van Esch Dodici

  Een stoere metalen kapstok voor twaalf jassen. Bestel de van Esch Dodici voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure van Esch Dodici

  van-esch_dodici
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Juno

  Representatieve kapstok met parapluhouder, voorzien van 6 haken en beschikbaar in 6 uitvoeringen. Bestel van Esch Tertio Juno kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-juno
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Jupiter

  Ruime representatieve kapstok met parapluhouder, voorzien van 12 haken en beschikbaar in 6 uitvoeringen. Bestel van Esch Tertio Jupiter kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-jupiter
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Muur

  De Terio serie beschikt over een uitgebreide assortiment aan garderobe oplossingen met muur bevestiging. Hier vindt u een selectie van de mogelijkheden. Bestel van Esch Tertio Muur garderobe oplossing voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-muur
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Sagitta

  Functionele kapstok voor op kantoor, voorzien van 4 haken met hangers en leverbaar is 6 uitvoeringen. Bestel van Esch Tertio Sagitta kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-sagitta
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Toro G

  Stijlvolle kapstok voorzien van drie ranke armen met haken, leverbaar is 4 uitvoeringen optioneel met bodemplaat voor paraplu's. Bestel van Esch Tertio Toro G kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-toro-g
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Vrijstaand

  De Terio serie beschikt over een uitgebreide assortiment aan vrijstaande garderobe oplossingen. Hier vindt u een selectie van de mogelijkheden. Bestel van Esch Tertio Vrijstaand garderobe oplossing voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-vrijstaand
  Meer informatie
 • van Esch Tree Hooked

  Een taken kapstok, maar dan van metaal. Schakelbaar en beschikbaar in vijf frisse kleuren. Bestel de van Esch Tree Hooked voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure van Esch Tree Hooked

  van-esch_tree-hooked
  Meer informatie
    | 
12 artikelen

Garderoberekken

De kantoorspecialist heeft diverse Hermeta, van Esch, Gardelux garderoberekken in het assortiment. De rekken van aluminium staal ijzer hebben een garderobe systeem wat geschikt is voor een ruime toepassing. De combinatie van een wandgarderobe met kleerhangers klerenhangers, garderobe nummers en bagagelabels is bijvoorbeeld zeer geschikt voor theaters en horeca. Wandgarderobes en garderoberekken zijn met diverse opties en afmetingen te bestellen. Laat ons uw wensen weten en wij doen u graag een voorstel.

Staand garderoberek

De staande garderobe rekken zijn zeer geschikt voor locaties met grote capaciteit zoals een school, kerk of universiteit. De Hermeta garderobes zijn beschikbaar als basis garderobe en design garderobe met een moderne uitstraling. Een optionele extra bij uw garderobe is een ticketprinters oplossing. Bestel uw garderobe in combinatie met uw wachtkamer meubilair en receptiebalie voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Kapstokken

Het ruime assortiment kapstokken voor uw kantoor of wachtkamer bestaat uit staande en wandkapstokken van de merken De Valk en van Esch. Design kapstokken met stabiele schaalvoet, houten kapstok met grote haken, parapluhouder of kiest u juist een functionele kapstok voor op kantoor met kleerhangers klerenhangers hangers.

Staande kapstokken

Een staande kapstok is met een modern design is de Tertio Jupiter met 12 haken. Andere opties zijn de praktische rvs kapstokken of de landelijke kapstokken.

Wandkapstokken

Op zoek naar een ruime receptiekapstok? Het huidige online assortiment wandkapstokken is slechts een selectie. Laat uw wensen weten aan het projectbureau en wij doen u graag een passend voorstel.