| 
24 artikelen
    | 
24 artikelen

Garderoberekken

De kantoorspecialist heeft diverse Hermeta, van Esch, Gardelux garderoberekken in het assortiment. De rekken van aluminium staal ijzer hebben een garderobe systeem wat geschikt is voor een ruime toepassing. De combinatie van een wandgarderobe met kleerhangers klerenhangers, garderobe nummers en bagagelabels is bijvoorbeeld zeer geschikt voor theaters en horeca. Wandgarderobes en garderoberekken zijn met diverse opties en afmetingen te bestellen. Laat ons uw wensen weten en wij doen u graag een voorstel.

Staand garderoberek

De staande garderobe rekken zijn zeer geschikt voor locaties met grote capaciteit zoals een school, kerk of universiteit. De Hermeta garderobes zijn beschikbaar als basis garderobe en design garderobe met een moderne uitstraling. Een optionele extra bij uw garderobe is een ticketprinters oplossing. Bestel uw garderobe in combinatie met uw wachtkamer meubilair en receptiebalie voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Kapstokken

Het ruime assortiment kapstokken voor uw kantoor of wachtkamer bestaat uit staande en wandkapstokken van de merken De Valk en van Esch. Design kapstokken met stabiele schaalvoet, houten kapstok met grote haken, parapluhouder of kiest u juist een functionele kapstok voor op kantoor met kleerhangers klerenhangers hangers.

Staande kapstokken

Een staande kapstok is met een modern design is de Tertio Jupiter met 12 haken. Andere opties zijn de praktische rvs kapstokken of de landelijke kapstokken.

Wandkapstokken

Op zoek naar een ruime receptiekapstok? Het huidige online assortiment wandkapstokken is slechts een selectie. Laat uw wensen weten aan het projectbureau en wij doen u graag een passend voorstel.