| 
4 artikelen
 • van Esch Tertio Juno

  Representatieve kapstok met parapluhouder, voorzien van 6 haken en beschikbaar in 6 uitvoeringen. Bestel van Esch Tertio Juno kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-juno
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Jupiter

  Ruime representatieve kapstok met parapluhouder, voorzien van 12 haken en beschikbaar in 6 uitvoeringen. Bestel van Esch Tertio Jupiter kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-jupiter
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Sagitta

  Functionele kapstok voor op kantoor, voorzien van 4 haken met hangers en leverbaar is 6 uitvoeringen. Bestel van Esch Tertio Sagitta kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-sagitta
  Meer informatie
 • van Esch Tertio Toro G

  Stijlvolle kapstok voorzien van drie ranke armen met haken, leverbaar is 4 uitvoeringen optioneel met bodemplaat voor paraplu's. Bestel van Esch Tertio Toro G kapstok voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  van-esch_tertio-toro-g
  Meer informatie
    | 
4 artikelen

Kapstokken

Het ruime assortiment kapstokken voor uw kantoor of wachtkamer bestaat uit staande en wandkapstokken van de merken De Valk en van Esch. Design kapstokken met stabiele schaalvoet, houten kapstok met grote haken, parapluhouder of kiest u juist een functionele kapstok voor op kantoor met kleerhangers klerenhangers hangers.

Staande kapstokken

Een staande kapstok is met een modern design is de Tertio Jupiter met 12 haken. Andere opties zijn de praktische rvs kapstokken of de landelijke kapstokken.

Wandkapstokken

Het huidige online assortiment wandkapstokken is beperkt. Laat uw wensen weten aan het projectbureau en wij doen u graag een passend voorstel. Op zoek naar een ruime receptiekapstok? Bekijk onze staande en wandgarderobe oplossingen.