Kantoorinrichting referentie Binnendijk & van Rijsbergen

Kantoorinrichting Binnendijk & van Rijsbergen

Opdracht: Meubilair en kantoorinrichting
Meubilair:
Adviseur: André Ebbers

Afbeeldingen:

Markant Secenario Markant Secenario Meubilair Markant Secenario en bureaustoel Girsberger Reflex Meubilair Markant Secenario en bureaustoel Girsberger Reflex Meubilair Markant Secenario, bureaustoel Girsberger Reflex en bijzetstoelen Girsberger Connexion Meubilair Markant Secenario, bureaustoel Girsberger Reflex en bijzetstoelen Girsberger Connexion Meubilair Markant Secenario en stoelen Vepa Fado Stoel Vepa Fado Tafel Markant Secenario en stoelen Vepa Fado

Interview:

Logo Binnendijk & van Rijsbergen

Kunt u wat meer vertellen over uzelf en uw bedrijf?

Ik ben Mark Binnendijk, adviseur en mede-eigenaar van Binnendijk & van Rijsbergen. Wij adviseren op het gebied van hypotheken, verzekeringen en sparen. Voor persoonlijk advies bezoeken wij onze cliënten door het hele land. Hiernaast vinden uiteraard ook veel adviesgesprekken plaats in ons kantoor. Er zijn totaal negen personen bij ons werkzaam.

Wat is de opdracht die u door De kantoorspecialist heeft laten uitvoeren? Waren er bepaalde voorwaarden of doelen die behaald moesten worden?

Ons bedrijf is verhuisd naar een groter pand. Wij hebben De kantoorspecialist gevraagd om meubels te leveren voor het gehele kantoor. De meubels moesten praktisch zijn en passen bij de uitstraling van het gebouw (en ons bedrijf).

Wat was voor u de doorslaggevende reden om voor De kantoorspecialist te kiezen?

Uiteraard is de prijs een belangrijk punt. De kantoorspecialist heeft ons direct een prima voorstel gedaan, zodat we het snel eens waren. Doorslaggevend om zaken te doen met De kantoorspecialist was echter de service en het meedenken. Het inrichten van een kantoor is een vak apart. De mensen van De kantoorspecialist hebben ons uitstekend geholpen bij het maken van de juiste keuzes.

Doorslaggevend was de service en het meedenken

Wat vond u van de ontvangst bij De kantoorspecialist?

Uitstekend. Zeer gastvrij. Helaas kwamen we erg laat aan bij de vestiging van De kantoorspecialist. Het was echter geen enkel probleem om de zaak nog even open te laten. Hierdoor konden we toch nog rustig even rondkijken. 

Hoe heeft u De kantoorspecialist als gesprekspartner ervaren?

Deskundig en meedenkend. Er werd informatie gegeven waar we echt wat aan hadden. Ons aanspreekpunt bij De kantoorspecialist heeft ons uitstekend geholpen. Niet alleen het gegeven advies over de meubels, maar ook bij de opstelling van de meubels heeft hij actief meegedacht.

Hoe verliep het proces na opdracht?

Alle afspraken zijn altijd keurig nagekomen. Ook bij het monteren van de meubels was het geen enkel probleem om wat vroeger te beginnen en wat langer door te gaan. Hierdoor konden de meubels snel geplaatst worden. Ook hier is het net dat stapje extra dat het verschil maakt.

We zijn erg tevreden over de geleverde zaken

Wat vind u van het uiteindelijke resultaat?

Het is allemaal heel fraai geworden. Het is zelfs nog mooier dan we vooraf hadden gedacht.

Zou u De kantoorspecialist bij anderen aanbevelen?

Zonder twijfel! We zijn erg tevreden over de geleverde zaken, de service en de gegeven adviezen.

← Terug naar de referenties