Referentie Daavision

Project Daavision 

Opdracht:      Complete inrichting vergaderruimte met meubilair en multifunctionele presentatie oplossingen
Meubilair:
Adviseur: André Ebbers

Afbeeldingen:

Interview:

Kunt u wat meer vertellen over uw organisatie en uw functie binnen de organisatie?

Daavision is een snelgroeiende en innovatieve producent van diervoederadditieven, welke in hoofdzaak zijn geproduceerd uit organische zuren. Vanuit onze vestiging in Oss bieden wij onze klanten, verspreid over de gehele wereld de meest innovatieve oplossingen op het gebied van diergezondheid en voedselveiligheid. Ik ben binnen de organisatie verantwoordelijk voor de aankoop van kantoormeubilair.

Wat is de opdracht die u door De kantoorspecialist heeft laten uitvoeren? Waren er bepaalde voorwaarden of doelen die behaald moesten worden?

Wij hebben bij de kantoorspecialist de vraag neergelegd om onze nieuwe ontvangstruimte in te richten met een presentatie-oplossing en meubilair. Wij hebben hierbij een aantal doelen gesteld, zoals het aantal zitplaatsen, rekeninghouden met de kleurstelling van de vloerbedekking en huisstijl en de leesbaarheid van het scherm in de gehele ruimte.

Wat was voor u de doorslaggevende reden om voor De kantoorspecialist te kiezen?

De kantoorspecialist had een praktische oplossing, die precies aan onze wensen voldeed en ook nog eens binnen onze ideeën qua budget pasten. Dat was geen moeilijke keuze.

"Ik kijk er naar uit om onze gasten in deze ruimte te mogen ontvangen!"

Wat vond u van de ontvangst van De kantoorspecialist?

Voor dat ik ben overgegaan tot aanschaf ben ik naar De kantoorspecialist geweest. Ik werd hier zeer hartelijk ontvangen en ben door het gehele bedrijf rondgeleid. Hierbij kreeg ik een goede indruk van alle diensten die de kantoorspecialist biedt.

Hoe heeft u De kantoorspecialist als gesprekspartner ervaren?

Ik heb diverse mensen gesproken, stuk voor stuk prettige personen die met je meedenken.

Hoe verliep het proces na opdracht?

Het proces liep, buiten een kleine miscommunicatie over de planning die overigens goed werd opgelost, prima!

Wat vindt u van het uiteindelijke resultaat?

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. De ruimte ziet er fantastisch uit en de geleverde presentatie-oplossing (multifunctioneel scherm) en meubilair zijn een goede aanvulling op de ruimte. Ik kijk er naar uit om onze gasten in deze ruimte te mogen ontvangen!

Zou u De kantoorspecialist bij anderen aanbevelen?

Ja, mede gezien het feit dat zij alle expertise op het gebied van kantoorbenodigdheden in huis hebben en dat ze ondanks dit brede assortiment op alle vlakken goede dienstverlening hebben door prettige personen!

← Terug naar de referenties