Referentie Diergaarde Advies

Project Diergaarde Advies

Opdracht: Inrichting vergaderruimtes, werkplekken en wachtruimte
Meubilair:
  • Bureaus Ring
  • Vergadertafels
  • Roldeurkasten NG
  • Bureaustoelen Berlijn
  • Stoelen Ede
  • Stoelen Calixo
Adviseur:

Bernard van Sligtenhorst

Afbeeldingen:

Interview:

Kunt u wat meer vertellen over uw organisatie en uw functie binnen de organisatie?

Diergaarde Advies is een belastingadvies- en administratiekantoor. Ik ben fiscalist, en vennoot samen met Dhr. E.W.M. Diergaarde.

Wat is de opdracht die u door De kantoorspecialist heeft laten uitvoeren? Waren er bepaalde voorwaarden of doelen die behaald moesten worden?

De basis vraag was hoe en met welke meubels we ons kantoor het beste konden inrichten.

Wat was voor u de doorslaggevende reden om voor De kantoorspecialist te kiezen?

Belangrijk voor ons is het totaalaanbod van De kantoorspecialist. We hebben zowel de meubels als ook de zakelijke telefonie, netwerk én een kopieermachine bij De kantoorspecialist gekocht. Daarnaast het meedenken, snel schakelen, op locatie ondersteunen en adviseren van de verschillende specialisten. Daarbij is het project netjes vóór onze deadline gerealiseerd.

"Belangrijk voor ons is het totaalaanbod van De kantoorspecialist. "

Wat vond u van de ontvangst van De kantoorspecialist?

Prima, fijne benadering. We kregen alle tijd om rustig rond te kijken, maar ze verliezen je niet uit het oog en staan klaar om te adviseren.

Hoe heeft u De kantoorspecialist als gesprekspartner ervaren?

Goed, dit is ook fijn verlopen. Ons is een jeugdig team opgevallen. Zowel van de afdeling kantoormachines en ICT en natuurlijk Bernard van de afdeling kantoorinrichting. Dat heeft geleid tot een zeer prettig contact en passende adviezen.

Hoe verliep het proces?

Dit liep gestroomlijnd. Een klein foutje in de opdrachtbevestiging, maar dit werd direct opgelost. Daarnaast wachtten wij op een leveringsbevestiging voor onze deadline, maar die kwam niet. Het bleek dat ze aan één woord genoeg hadden en ingepland op de deadline. En door telefonisch contact voor de deadline is dit uiteraard wel op tijd duidelijk geworden voor ons.

Wat vindt u van het uiteindelijke resultaat?

Heel tevreden, het is erg mooi geworden. We zijn ook erg tevreden over de ICT en telefonie. Daarin heeft Arjan goed meegedacht.

Zou u De kantoorspecialist bij anderen aanbevelen?

Volmondig ja! Goede ervaring wil je altijd delen!

← Terug naar de referenties