Kantoorinrichting referentie RSG Lingecollege te Tiel

Project RSG Lingecollege Tiel

Opdracht: Inrichting aula
Meubilair:
Adviseur: Aard Jan Karens

Afbeeldingen:

Zaalinrichting Zaalinrichting Zaalinrichting Zaalinrichting Zaalinrichting

Interview:

Kunt u wat meer vertellen over uw organisatie en uw functie binnen de organisatief?

RSG Lingecollege locatie Teisterbantlaan is onderdeel van de brede scholengemeenschap RSG Lingecollege, om precies te zijn de vmbolocatie met ± 900 leerlingen. Wij bieden in de bovenbouw een aantal technische afstudeerrichtingen aan naast zorg & welzijn-breed en handel & administratie. Ook verzorgen wij een bloeiende richting horeca, toerisme & voeding, waarvoor afgelopen jaar een prachtige accommodatie is gebouwd.
Ik ben stafdocent van de locatie en voer onder meer in opdracht van de directie bepaalde zaken uit.

Wat is de opdracht die u door De kantoorspecialist heeft laten uitvoeren? Waren er bepaalde voorwaarden of doelen die behaald moesten worden?

De opdracht was om binnen een vaststaand budget en afgesproken termijn samen met leerlingen (er was een wedstrijd uitgeschreven) een nieuwe inrichting van de aula te realiseren.

Wat was voor u de doorslaggevende reden om voor De kantoorspecialist te kiezen?

Dat was, behalve een vertrouwenwekkende voorbereiding van dit project en offerte ook de positieve ervaring, vorig schooljaar opgedaan in de realisatie van een project leerling kluisjes.

Het uiteindelijke resultaat is prachtig en oogst alom positieve reacties

Wat vond u van de presentatie door De kantoorspecialist?

Deze was goed doordacht en professioneel. Zowel in de bijlagen bij de offerte als in de mondelinge toelichting kwam goed naar voren dat men geluisterd had naar onze wensen.

Hoe heeft u De kantoorspecialist als gesprekspartner ervaren?

Positief, meedenkend, professioneel, afspraak=afspraak.

Hoe verliep het proces na opdracht?

Nadat de opdracht was verstrekt, is een binnenhuisarchitect met de groep leerlingen aan de slag gegaan. Met behulp van het programma Sketchup ontwierpen leerlingen hun aula. In de tussentijd kwam de brandweer langs om te wijzen op het belang van brandpreventie en de schoonmaakdienst om informatie te geven over tijdrovende inrichtingen die natuurlijk zou leiden naar hogere schoonmaakkosten. Een docent Economie loodste de leerlingen door een uitgebreide proforma nota. Na een aantal weken leverden de leerlingen hun ontwerp in. De architect distilleerde hieruit, naast haar eigen inbreng, een tweetal ontwerpen. In een presentatie voor een grote groep leerlingen lichtten de leerlingen en de architect de ontwerpen toe. Hierna mochten de aanwezige leerlingen hun stem uitbrengen. De prijzen voor de ontwerpwedstrijd werden uitgereikt.

Positief, meedenkend, professioneel

Intussen was De kantoorspecialist in contact gebracht met een ontwerpster van een tuincentrum in de buurt. Gezamenlijk hebben zij in een goede samenwerking de meubels waarin het afval wordt verzameld voorzien van prachtige ornamenten van kunststofbloemen in bij de kleuren van de kluisjes en de meubels passende kleuren. In de eerste week van de vakantie zijn de oude meubels voor het merendeel opgehaald door clubs en instellingen, in de laatste vakantieweek is de aula met het nieuwe meubilair ingericht.

Wat vindt u van het uiteindelijke resultaat?

Het uiteindelijke resultaat is prachtig en oogst alom positieve reacties.

Zou u De kantoorspecialist bij anderen aanbevelen?

Absoluut!

← Terug naar de referenties