| 
5 artikelen
 • Vepa V30

  Scheidingswand van 30 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V30

  vepa_v30
  Meer informatie
 • Vepa V60

  Akoestische scheidingswand van 60 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V60

  vepa_v60
  Meer informatie
 • Palmberg Terio

  Terio Plus is een hoogwaardig scheidingswandsysteem voor de visuele en akoestische afscherming van werkoppervlakken. Echter, scheidingswanden zijn in hoge ruimten vaak niet genoeg voor een akoestische optimalisatie. Om deze reden omvat Terio Plus eenvoudige opzetbladen, scheidingswanden, wandabsorbeerders en plafondzeilen; alles wat u nodig heeft voor een optimale akoestiek in de ruimte.

  Het scheidingswanden systeem zorgt voor individuele ruimten en past zich aan de individuele behoeftes van uw medewerkers aan. Bestel de Palmberg Terio voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Palmberg Terio

  palmberg_terio-scheidingswand
  Meer informatie
 • Vepa Inbetween wanden

  Vepa InBetween is een compleet wandenprogramma met een uniek eigen systeem. De collectie bestaat uit tussenwanden, voorzetwanden, opzetwanden en vrijstaande wanden. Een metalen frame met zachte randafwerking. De wanden zijn rondom volledig gestoffeerd.

  Bestel de Vepa InBetween voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad Vepa InBetween PDF

  vepa_inbetween
  Meer informatie
 • Markant My Screen

  De stof, print of stalen bekleding geeft een visuele scheiding waardoor uw mensen in staat zijn om hun taken uit te voeren. Standaard met gepatenteerde Silent Space akoestische vulling. Beschikbaar als plafond en wand schermen, vrijstaand, deskup, desk zwevend en cubicle model. Bestel de Markant My Screen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant My Screen

  markant_my-screen
  Meer informatie
    | 
5 artikelen

Scheidingswanden

Met ruim 25 jaar ervaring het inrichten van kantoren zijn wij de specialist van Midden Nederland. Scheidingswanden zijn een deel oplossing voor de akoestiek en privacy in uw kantoor. Door verschillende frames en materialen te gebruiken De kantoorspecialist ook voor u de gewenste scheidingswand realiseren.

Kantoor scheidingswanden

Of u nu op zoek bent naar een absorberende wanden, mobiele scheidingswand of scheidingswanden op het bureau, hier bent op het goede adres. We hebben een ruime keuze uit Markant, Palmberg en Vepa wanden met verschillende vormen, materialen, design en kleuren.