| 
3 artikelen
 • Markant My Screen

  De stof, print of stalen bekleding geeft een visuele scheiding waardoor uw mensen in staat zijn om hun taken uit te voeren. Standaard met gepatenteerde Silent Space akoestische vulling. Beschikbaar als plafond en wand schermen, vrijstaand, deskup, desk zwevend en cubicle model. Bestel de Markant My Screen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant My Screen

  markant_my-screen
  Meer informatie
 • Vepa V30

  Scheidingswand van 30 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V30

  vepa_v30
  Meer informatie
 • Vepa V60

  Akoestische scheidingswand van 60 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V60

  vepa_v60
  Meer informatie
    | 
3 artikelen

Akoestische scheidingswanden

De akoestiek in een kantoortuin is van belang voor de tevredenheid en effectiviteit van uw personeel. Belt u met meerdere collega’s vaak tegelijk? Heeft u een laag plafond? Dan is het verstandig om aan uw akoestiek te denken en wellicht zijn de akoestische scheidingswanden de oplossing voor u.

Geluidsabsorberende wanden

Akoestische scheidingswanden zijn geen geluidsdichte wanden. Het geluid word opgevangen en in verschillende hoeken teruggekaatst door de absorberende wanden. Hierdoor word een groot gedeelte van de geluiden opgevangen door de geluidsabsorberende wanden.

Staat uw gewenste akoestische scheidingswand er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook onze vrijstaande scheidingswanden en wanden op het bureau.