| 
5 artikelen
 • De Kantoorspecialist 3D wandpanelen

  De Kantoorspecialist 3D wandpanelen. Standaard voorzien van houten backing, plakstrips voor bevestiging aan de wand. Hierbij rekening houdend dat de plakstrips enkel te monteren zijn op een vlakke, vet en stofvrije muur. Alle Foam Fabrics structuren zijn hierbij mogelijk.

  Bestel de 3D wandpanelen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  dks_3d_wandpanelen
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Belcel

  Een geconcentreerd telefoongesprek voeren in een rustige omgeving? Gebruik de belcel! Gemaakt van hoogwaardig materiaal, rondom akoestisch, geluidsreductie van ca. 35 dB, inclusief dimbare LED-lijnverlichting met bewegingsdetectie, antraciet tapijt, hardglazen deur 10mm dik met loopslot en zwart afgerond schrijfplankje. Bestel de belcel bij De Kantoorspecialist.

  Productblad De Kantoospecialist Belcel

  dks-belcel
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Concentratie unit

  Moeite met uw concentratie? Met deze concentratie unit is dat verleden tijd!  Gemaakt van hoogwaardig materiaal, rondom akoestisch, geluidsreductie van ca. 35 dB, inclusief verlichting, 2x ventilatie, verhoogde vloer antraciet tapijt en hardglazen deur 10mm dik met loopslot.

  Akoestische wanden rondom gestoffeerd voorzien van middenspouw t.b.v. geluidsisolatie. Bestel nu de concentratie unit bij De Kantoorspecialist.

  Productblad De Kantoorspecialist Concentratie unit

  dks-concentratieunit
  Meer informatie
 • Markant Hybrid Apod

  Bepaalde taken vragen meer concentratie dan andere. Om dit te faciliteren binnen een open kantoor heeft Markant de Hybrid Apod ontwikkeld. Afhankelijk van de afmeting beschikken 1-6 personen over een ruimte waar gewerkt kan worden zonder anderen op de werkvloer te storen, en zonder gestoord te kunnen worden. De Apod is makkelijk te installeren en te verplaatsen. Bestel de Markant Workways bij De Kantoorspecialist.

  Brochure Markant Hybrid Apod

  markant_apod
  Meer informatie
 • Palmberg Terio

  Terio Plus is een hoogwaardig scheidingswandsysteem voor de visuele en akoestische afscherming van werkoppervlakken. Echter, scheidingswanden zijn in hoge ruimten vaak niet genoeg voor een akoestische optimalisatie. Om deze reden omvat Terio Plus eenvoudige opzetbladen, scheidingswanden, wandabsorbeerders en plafondzeilen; alles wat u nodig heeft voor een optimale akoestiek in de ruimte.

  Het scheidingswanden systeem zorgt voor individuele ruimten en past zich aan de individuele behoeftes van uw medewerkers aan. Bestel de Palmberg Terio voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Palmberg Terio

  palmberg_terio-scheidingswand
  Meer informatie
    | 
5 artikelen
Overige