| 
4 artikelen
 • Markant My Screen

  De stof, print of stalen bekleding geeft een visuele scheiding waardoor uw mensen in staat zijn om hun taken uit te voeren. Standaard met gepatenteerde Silent Space akoestische vulling. Beschikbaar als plafond en wand schermen, vrijstaand, deskup, desk zwevend en cubicle model. Bestel de Markant My Screen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant My Screen

  markant_my-screen
  Meer informatie
 • Markant XT

  Geluiddempende scheidingswanden serie met top toolbar van 22 mm dik. Beschikbaar als vrijstaand en deskup model. Bestel de Markant XT voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Markant_XT
  Meer informatie
 • Vepa V30

  Scheidingswand van 30 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V30

  vepa_v30
  Meer informatie
 • Vepa V60

  Akoestische scheidingswand van 60 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V60

  vepa_v60
  Meer informatie
    | 
4 artikelen

Vrijstaande wanden

In kantoren met beton, glas en staal laat de akoestiek vaak te wensen open. Met de verplaatsbare scheidingswanden heeft u een flexibele oplossingen voor uw geluidsproblemen. Beschikbaar in diverse vormen, materialen en kleuren zijn de vrijstaande wanden van Markant, Palmberg en Vepa hoogwaardige meubels.

Mobiele scheidingswanden

Verrijdbare scheidingswand is uw mobiele wanden oplossing voor tijdelijk opstelling met mogelijk geluidsoverlast. Bijvoorbeeld bij een receptie, vrijdag-middag-borrel. Tevens geschikt als afscheiding voor grotere zalen. Beschikbaar als houten scheidingswand, glazen wand en verrijdbare scheidingswand op wielen met rem.

Staat uw gewenste vrijstaande scheidingswand er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook onze akoestische scheidingswanden en wanden voor op het bureau.