| 
7 artikelen
 • De Kantoorspecialist 3D wandpanelen

  De Kantoorspecialist 3D wandpanelen. Standaard voorzien van houten backing, plakstrips voor bevestiging aan de wand. Hierbij rekening houdend dat de plakstrips enkel te monteren zijn op een vlakke, vet en stofvrije muur. Alle Foam Fabrics structuren zijn hierbij mogelijk.

  Bestel de 3D wandpanelen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  dks_3d_wandpanelen
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Concentratie unit

  Moeite met uw concentratie? Met deze concentratie unit is dat verleden tijd!  Gemaakt van hoogwaardig materiaal, rondom akoestisch, geluidsreductie van ca. 35 dB, inclusief verlichting, 2x ventilatie, verhoogde vloer antraciet tapijt en hardglazen deur 10mm dik met loopslot.

  Akoestische wanden rondom gestoffeerd voorzien van middenspouw t.b.v. geluidsisolatie. Bestel nu de concentratie unit bij De Kantoorspecialist.

  Productblad De Kantoorspecialist Concentratie unit

  dks-concentratieunit
  Meer informatie
 • Markant My Screen

  De stof, print of stalen bekleding geeft een visuele scheiding waardoor uw mensen in staat zijn om hun taken uit te voeren. Standaard met gepatenteerde Silent Space akoestische vulling. Beschikbaar als plafond en wand schermen, vrijstaand, deskup, desk zwevend en cubicle model. Bestel de Markant My Screen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant My Screen

  markant_my-screen
  Meer informatie
 • Palmberg Terio

  Terio Plus is een hoogwaardig scheidingswandsysteem voor de visuele en akoestische afscherming van werkoppervlakken. Echter, scheidingswanden zijn in hoge ruimten vaak niet genoeg voor een akoestische optimalisatie. Om deze reden omvat Terio Plus eenvoudige opzetbladen, scheidingswanden, wandabsorbeerders en plafondzeilen; alles wat u nodig heeft voor een optimale akoestiek in de ruimte.

  Het scheidingswanden systeem zorgt voor individuele ruimten en past zich aan de individuele behoeftes van uw medewerkers aan. Bestel de Palmberg Terio voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Palmberg Terio

  palmberg_terio-scheidingswand
  Meer informatie
 • Vepa Inbetween wanden

  Vepa InBetween is een compleet wandenprogramma met een uniek eigen systeem. De collectie bestaat uit tussenwanden, voorzetwanden, opzetwanden en vrijstaande wanden. Een metalen frame met zachte randafwerking. De wanden zijn rondom volledig gestoffeerd.

  Bestel de Vepa InBetween voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad Vepa InBetween PDF

  vepa_inbetween
  Meer informatie
 • Vepa V30

  Scheidingswand van 30 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V30

  vepa_v30
  Meer informatie
 • Vepa V60

  Akoestische scheidingswand van 60 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V60

  vepa_v60
  Meer informatie
    | 
7 artikelen

Vrijstaande wanden

In kantoren met beton, glas en staal laat de akoestiek vaak te wensen open. Met de verplaatsbare scheidingswanden heeft u een flexibele oplossingen voor uw geluidsproblemen. Beschikbaar in diverse vormen, materialen en kleuren zijn de vrijstaande wanden van Markant, Palmberg en Vepa hoogwaardige meubels.

Mobiele scheidingswanden

Verrijdbare scheidingswand is uw mobiele wanden oplossing voor tijdelijk opstelling met mogelijk geluidsoverlast. Bijvoorbeeld bij een receptie, vrijdag-middag-borrel. Tevens geschikt als afscheiding voor grotere zalen. Beschikbaar als houten scheidingswand, glazen wand en verrijdbare scheidingswand op wielen met rem.

Staat uw gewenste vrijstaande scheidingswand er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook onze akoestische scheidingswanden en wanden voor op het bureau.