| 
4 artikelen
 • Markant My Screen

  De stof, print of stalen bekleding geeft een visuele scheiding waardoor uw mensen in staat zijn om hun taken uit te voeren. Standaard met gepatenteerde Silent Space akoestische vulling. Beschikbaar als plafond en wand schermen, vrijstaand, deskup, desk zwevend en cubicle model. Bestel de Markant My Screen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant My Screen

  markant_my-screen
  Meer informatie
 • Markant XT

  Geluiddempende scheidingswanden serie met top toolbar van 22 mm dik. Beschikbaar als vrijstaand en deskup model. Bestel de Markant XT voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Markant_XT
  Meer informatie
 • Vepa V30

  Scheidingswand van 30 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V30

  vepa_v30
  Meer informatie
 • Vepa V60

  Akoestische scheidingswand van 60 mm met wanden, panelen en wand voor op het bureau en diverse accessoires. Bestel de Vepa V30 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa V60

  vepa_v60
  Meer informatie
    | 
4 artikelen

Wanden op het bureau

Een lichte scheidingswand als opzetwand voor het bureau. Dat zijn de wanden op het bureau van De kantoorspecialist uit Veenendaal. Een praktische opzetwand opzetpanelen als geluidscherm op uw kantoor. De wanden op het bureau zijn in diverse stofferingen, afmetingen en vormen te bestellen. Een gestoffeerde voorzetwand voorstelpaneel heeft een extra dempende waarde voor uw kantoor akoestiek.

Staat uw gewenste wand voor op het bureau er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook onze akoestische scheidingswanden en vrijstaande wanden.