0 Vergelijken

Vergadertafels

Bij De Kantoorspecialist ben je aan het juiste adres voor een breed aanbod vergadertafels. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en voor diverse toepassingen. Zo kun je bij ons terecht voor conferentietafels, klaptafels, statafels, 4-pootvergadertafels en kolomtafels. Bekijk direct welk model aansluit bij jouw wensen en doe direct een online aanvraag of bestel je vergadertafel online.  Onze specialisten staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Lees verder voor meer informatie over de verschillende variatiemogelijkheden.
 

Optimaal vergaderen

Wil je op een fijne manier kunnen vergaderen binnen je bedrijf, dan heb je uiteraard een goede vergaderruimte nodig. Een essentieel onderdeel voor iedere vergaderruimte is de vergadertafel. Je zorgt zo direct voor een centraal punt in de ruimte waarom iedereen zich kan verzamelen. Daarnaast geef je gebruikers de mogelijkheid om laptop of notities voor zich te leggen. Om het helemaal compleet te maken, voeg je bijpassend zitmeubilair toe. Zo zorg je ervoor dat iedereen comfortabel de vergadering doorkomt.

 

Variatiemogelijkheden voor vergadertafels

Vergaderruimtes hebben verschillende vormen en zijn op diverse manieren ingedeeld. De vergadertafel die jij kiest moet hier uiteraard naadloos bij aansluiten. Gelukkig zit je dan bij De Kantoorspecialist helemaal goed. Bij ons heb je verschillende variatiemogelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit diverse tafelbladen decors, daarnaast kun je variëren met de afmetingen van de tafel. Optioneel kun je bij Palmberg de tafelbladen met lasertechniek laten behandelen waardoor het topblad en decorrand naadloos in elkaar overgaan. Dit is beschikbaar voor alle vierkante tafels, ronde tafels en ovale tafels.

 

Vergadertafel bestellen

Welke vergadertafel sluit perfect aan bij jouw wensen? Bekijk op deze pagina de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden en kies jouw favoriet. Bestel het gewenste model direct online of neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken met onze specialisten. Je kunt ons bellen via telefoonnummer 0318 - 73 07 60. Je kunt ons op werkdagen bereiken tot 17.00 uur. Wil je de verschillende vergadertafels graag in het echt bekijken? Bezoek dan onze grote showroom in Veenendaal.

Alle categorieën

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 35
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Een aantrekkelijke werkomgeving die bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. Voor het aantrekken en behouden van talent is het cruciaal dat de werkomgeving gezond en inspirerend is.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Enige vertraging van in de levering. Direct is er door de administratie actie ondernomen en netjes in orde gemaakt.
Peter , Leudal
Klanten beoordelen ons met 9.1 uit 10! Met al 1021 beoordelingen