| 
35 artikelen
 • Vepa Bloq

  Het archetype van een tafel. Beschikbaar in diverse houtprints, kleuren en (eigen) dessins. Bestel de Vepa Bloq voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Bloq

  vepa_bloq
  Meer informatie
 • Vepa Klaptafel

  De verrijdbare klaptafel met een snelle levertijd. Mooi om te zien en praktisch. Het blad van deze tafel is door middel van één handeling eenvoudig op te klappen. Bestel de Vepa Klaptafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Klaptafel

  vepa_klaptafel
  Meer informatie
 • Vepa T65 T66 T67

  Zitten of staan? Kies zelf uit een van de beschikbaar hoogte bij deze kolomtafel met voetschijf. Bestel de Vepa T65, T66 en T67 kolomtafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T65,T66,T67

  vepa_t65-t66-t67
  Meer informatie
 • Vepa Vpax

  Met het kenmerkende frame biedt deze vergadertafel optimale beenvrijheid. Bestel de Vepa Vpax vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  vepa_vpax
  Meer informatie
 • Vepa T61

  Met de fraaie teen kunt u deze ronde kolomtafel tevens eindeloos variëren met kleuren. Of u houdt het rustig en strak: de keuze is aan u. Bestel de Vepa T61 kolomvoet tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T61

  vepa_t61
  Meer informatie
 • Vepa Satelliet

  Mooi om te zien en praktisch. De verrijdbare en in hoogte verstelbare Satelliettafel. Bestel de Vepa Satelliet voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Satelliet

  vepa_satelliet
  Meer informatie
 • Palmberg Konferenz

  Kortstondig en flexibel zoals de huidige werkwereld. Met de verrijdbare klaptafels van Palmberg Konferenz verandert u uw dynamische werkomgeving in een handomdraai in modern gestructureerde ruimte.

  palmberg_konferenz
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse VI

  Met al zijn eigenschappen biedt deze tafel een uitkomst voor ruimten met wisselende opstellingen: zoals bijvoorbeeld conferentiecentra, zalen, schoolkantines en seminarruimten. Bestel de Casala Lacrosse VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_lacrosse_6
  Meer informatie
 • Vepa Onix

  Het elegante frame met subtiel afgeschuinde bladranden is perfect voor het creëeren van een sfeervolle ambiance. Bestel de Vepa Onix vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Onix

  vepa_onix
  Meer informatie
 • Vepa Cresto

  Eigentijdse design vergadertafel serie. De licht ogende tafel is perfect toepasbaar in vergaderzalen of flexibele ruimtes. Bestel de Vepa Cresto vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cresto

  vepa_cresto
  Meer informatie
 • Vepa T30

  Functionele en tijdloze 4-poot tafel serie met ronde poten. Bestel de Vepa T30 tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T30

  vepa_t30
  Meer informatie
 • Palmberg Crew klaptafel

  De Palmberg Crew klaptafel richt zich op sterk uiteenlopende en individuele behoeften. Crew is intelligent, dynamisch en veelzijdig en heeft door de laserverlijming een homogeen uiterlijk.

  Brochure Palmberg Crew PDF

  palmberg_crew_klaptafel
  Meer informatie
 • Vepa tafel Skeef

  De tafelserie Skeef heeft karakteristieke scheve poten. En daarmee is direct een stevige basis neergezet. Skeef is leverbaar met houten poten of met een metalen onderstel. Bijzonder is de uitvoering met trapezium blad. Bestel de Vepa tafel Skeef voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Skeef PDF

  vepa_skeef
  Meer informatie
 • Vepa tafel Lift

  De tafelserie Lift met zit-sta functie maar ook in vaste hoogte. Tafellijn voor vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc. blad. Bestel de Vepa tafel Lift voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Lift PDF

  vepa_lift
  Meer informatie
 • Vepa Meet

  Vergadertafel serie optioneel met gebogen frontpanelen. Bestel de Vepa Meet vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Meet vergadertafel

  vepa_meet
  Meer informatie
 • Vepa Fado lage tafel

  Met zijn fraaie belijning geschikt voor elk representatief zitje. Bestel de Vepa Fado lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fado lage tafel

  vepa_fado-lage-tafel
  Meer informatie
 • Vepa Elise lage tafel

  Elegante lage tafel met fraai dunne rand. Bestel de Vepa Elise lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Elise lage tafel

  vepa_elise-lage-tafel
  Meer informatie
 • Vepa LT30 lage tafel

  Strak, modern en eigenlijk een klassieker. Al jaren het succesnummer onder de lage tafels. Bestel de Vepa LT30 lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa LT30 lage tafel

  vepa_lt30-lage-tafel
  Meer informatie
 • Vepa T60

  Praktische kolomtafel met vierkante of ronde kolom en voetplaat. Bestel de Vepa T60 kolomtafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T60

  vepa_t60
  Meer informatie
 • Markant MyOffice

  No-nonsens vergadertafel met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding én direct leverbaar. Door de opening in de poten krijgt de meubellijn een luchtig en rank karakter. Bestel de Markant MyOffice voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant MyOffice PDF

  markant_myoffice-tafel
  Meer informatie
 • Markant Scenarios

  Het nieuwe werken vraagt om nieuwe oplossingen, daarom komt Markant met Scenarios. Het meubelprogramma dat altijd aansluiting vindt bij het actuele scenario van uw organisatie. Scenarios is een zeer veelzijdig inzetbaar systeemmeubel en kan ingezet worden als vergadertafel.

  Brochure Markant Scenarios PDF

  markant_scenarios-tafel
  Meer informatie
 • Palmberg Intro Tec

  Een betrouwbare partner voor uw werkomgeving. Palmberg Intro Tec biedt een strakke vormgeving en voldoet aan de hoge eisen van kwaliteit en functionaliteit. Van vergadertafel tot kantinetafel, Palmberg Intro Tec concentreert zich op de belangrijkste functies.

  Brochure Palmberg Intro Tec

  palmberg_intro-tec-tafel
  Meer informatie
 • Palmberg Kit

  Korte stavergadering of laptop presentatie of korte koffiepauze – alles is mogelijk. Palmberg Kit is compleet bekabelbaar en biedt alle belangrijke aansluitingen voor de moderne mediawereld.

  Brochure Palmberg Kit

  Brochure Palmberg Kit Catering

  palmberg_kit-tafel
  Meer informatie
 • Palmberg Palma

  Strak design, hoogwaardige oppervlakten en de probleem-loze integratie van moderne conferentietechniek maken uit Palmberg Palma een overtuigend vergadersysteem.

  Brochure Palmberg Palma

  palmberg_palma-tafel
  Meer informatie
 • Vepa Take 4

  Een functioneel en logische opgebouwde lijn van vergadertafels. Vepa Take 4 is een snel lever vergadertafel.

  Brochure Vepa Take 4 PDF

  vepa_take-4-tafel
  Meer informatie
 • Casala Casalino

  Beschikbaar met enkel en dubbel onderstel met een hoogte van 72 cm inclusief tafelblad. De Casala Casalino tafel is leverbaar in de vormen recht, rond en ovaal. Bestel deze kantine en vergadertafel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Casalino PDF

  casala_casalino-tafel
  Meer informatie
 • Casala Centre

  Centre staat graag in het middelpunt. Met moderne materialen en een frisse uitstraling past de Casala Centre goed in verschillende ruimtes en bij de verfijnde Casala stoelen. Bestel uw kantoor tafel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Centre PDF

  casala_centre
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse

  Functionaliteit en stabiliteit zijn kenmerkend voor Casala Lacrosse. Hij staat als een huis en kan ingeklapt worden – snel en vooral veilig. Hij stapelt vlak en plaatsbesparend en de poten klappen langs elkaar.

  Brochure Casala Lacrosse PDF

  casala_lacrosse
  Meer informatie
 • Casala Nexx

  Waren alle vergaderingen maar zo goed georganiseerd als Casala Nexx. Twee halfronde tafelpoten samen gekoppeld tot één ronde poot. De voeg tussen de gekoppelde poten is gelijk aan de voeg tussen de bladregels. Voor een rustiger aanblik.

  Brochure Casala Nexx PDF

  casala_nexx-tafel
  Meer informatie
 • Casala Tavo

  Zijn lichte uitstraling verkrijgt Casala Tavo niet alleen door het ranke staal, maar ook door de dwarsliggers, verborgen onder het smal gevormde tafelblad. De flexibele vergadertafel is er in een vaste, klap, stapelbare en seminar versie. Bestel de vergadertafels voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Tavo PDF

  casala_tavo
  Meer informatie
 • Casala Temo

  Zo discreet als een maatpak; door het materiaal, het ontwerp en het vakmanschap krijgt Casala Temo net dat beetje extra waardoor de chique bureautafel zich van de middelmaat onderscheidt en de grote ronde vergadertafel er toch echt anders uitziet dan de doorsnee vergadertafel.

  Brochure Casala Temo PDF

  casala_temo
  Meer informatie
 • Casala Wishbone

  Een tafel met grenzeloos potentieel. Dankzij een eindeloze en modulaire constructie kan de Casala Wishbone bijna alle bladgrootten dragen, van eivormig tot superellips. Klassieke rechthoeken zijn natuurlijk ook mogelijk, het repertoire reikt van elegant tot robuust.

  Brochure Casala Wishbone PDF

  casala_wishbone
  Meer informatie
 • Casala Class

  Nieuw model seminartafel wat stapelbaar is en makkelijk op te bergen. Leverbaar 2de kwartaal 2013. Bestel de Casala Class tafel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  casala_class
  Meer informatie
 • Vepa T40

  Een strakke 4-poot tafel serie met vierkante poten. Bestel de Vepa T40 tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T40

  vepa_t40
  Meer informatie
 • Markant Rockit

  Ronde of vierkante statafel. Verrijdbare en in hoogte verstelbare met gaslift. Bestel de Markant Rockit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Rockit

  markant_rockit
  Meer informatie
    | 
35 artikelen

Vergadertafels kopen

Bij De kantoorspecialist bent u aan het juiste adres voor een breed aanbod vergadertafels. Met meer dan twee decennia ervaring in kantoorinrichting hebben we een uitgebreid assortiment voor al uw wensen. De hoogwaardige vergadertafels zijn geschikt voor bijvoorbeeld het inrichting van conferentiezalen. Tevens hebben we diverse oplossingen voor vierkante tafels, in hoogte verstelbare en vaste statafels en klaptafels. Uw vergadertafel kopen doet u bij de specialist uit Veenendaal.

Tafelbladen

Het assortiment vergadertafels is met diverse tafelbladen decors en afmetingen beschikbaar. Optioneel kan u bij Palmberg de tafelbladen met lasertechniek laten behandelen waardoor het topblad en decorrand naadloos in elkaar overgaan. Dit is beschikbaar voor alle vierkante tafel, ronde tafel en ovale tafel.