| 
16 artikelen
 • Casala Lacrosse

  Functionaliteit en stabiliteit zijn kenmerkend voor Casala Lacrosse. Hij staat als een huis en kan ingeklapt worden – snel en vooral veilig. Hij stapelt vlak en plaatsbesparend en de poten klappen langs elkaar.

  Brochure Casala Lacrosse PDF

  casala_lacrosse
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse VI

  Met al zijn eigenschappen biedt deze tafel een uitkomst voor ruimten met wisselende opstellingen: zoals bijvoorbeeld conferentiecentra, zalen, schoolkantines en seminarruimten. Bestel de Casala Lacrosse VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_lacrosse_6
  Meer informatie
 • Casala Nexx

  Waren alle vergaderingen maar zo goed georganiseerd als Casala Nexx. Twee halfronde tafelpoten samen gekoppeld tot één ronde poot. De voeg tussen de gekoppelde poten is gelijk aan de voeg tussen de bladregels. Voor een rustiger aanblik.

  Brochure Casala Nexx PDF

  casala_nexx-tafel
  Meer informatie
 • Casala Tavo

  Zijn lichte uitstraling verkrijgt Casala Tavo niet alleen door het ranke staal, maar ook door de dwarsliggers, verborgen onder het smal gevormde tafelblad. De flexibele vergadertafel is er in een vaste, klap, stapelbare en seminar versie. Bestel de vergadertafels voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Tavo PDF

  casala_tavo
  Meer informatie
 • Casala Wishbone

  Een tafel met grenzeloos potentieel. Dankzij een eindeloze en modulaire constructie kan de Casala Wishbone bijna alle bladgrootten dragen, van eivormig tot superellips. Klassieke rechthoeken zijn natuurlijk ook mogelijk, het repertoire reikt van elegant tot robuust.

  Brochure Casala Wishbone PDF

  casala_wishbone
  Meer informatie
 • Palmberg Intro Tec

  Een betrouwbare partner voor uw werkomgeving. Palmberg Intro Tec biedt een strakke vormgeving en voldoet aan de hoge eisen van kwaliteit en functionaliteit. Van vergadertafel tot kantinetafel, Palmberg Intro Tec concentreert zich op de belangrijkste functies.

  Brochure Palmberg Intro Tec

  palmberg_intro-tec-tafel
  Meer informatie
 • Palmberg Palma

  Strak design, hoogwaardige oppervlakten en de probleem-loze integratie van moderne conferentietechniek maken uit Palmberg Palma een overtuigend vergadersysteem.

  Brochure Palmberg Palma

  palmberg_palma-tafel
  Meer informatie
 • Vepa Bloq

  Het archetype van een tafel. Beschikbaar in diverse houtprints, kleuren en (eigen) dessins. Bestel de Vepa Bloq voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Bloq

  vepa_bloq
  Meer informatie
 • Vepa LT30 lage tafel

  Strak, modern en eigenlijk een klassieker. Al jaren het succesnummer onder de lage tafels. Bestel de Vepa LT30 lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa LT30 lage tafel

  vepa_lt30-lage-tafel
  Meer informatie
 • Vepa Onix

  Het elegante frame met subtiel afgeschuinde bladranden is perfect voor het creëeren van een sfeervolle ambiance. Bestel de Vepa Onix vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Onix

  vepa_onix
  Meer informatie
 • Vepa T30

  Functionele en tijdloze 4-poot tafel serie met ronde poten. Bestel de Vepa T30 tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T30

  vepa_t30
  Meer informatie
 • Vepa T40

  Een strakke 4-poot tafel serie met vierkante poten. Bestel de Vepa T40 tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T40

  vepa_t40
  Meer informatie
 • Vepa tafel Lift

  De tafelserie Lift met zit-sta functie maar ook in vaste hoogte. Tafellijn voor vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc. blad. Bestel de Vepa tafel Lift voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Lift PDF

  vepa_lift
  Meer informatie
 • Vepa tafel Skeef

  De tafelserie Skeef heeft karakteristieke scheve poten. En daarmee is direct een stevige basis neergezet. Skeef is leverbaar met houten poten of met een metalen onderstel. Bijzonder is de uitvoering met trapezium blad. Bestel de Vepa tafel Skeef voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Skeef PDF

  vepa_skeef
  Meer informatie
 • Vepa Take 4

  Een functioneel en logische opgebouwde lijn van vergadertafels. Vepa Take 4 is een snel lever vergadertafel.

  Brochure Vepa Take 4 PDF

  vepa_take-4-tafel
  Meer informatie
 • Vepa Vpax

  Met het kenmerkende frame biedt deze vergadertafel optimale beenvrijheid. Bestel de Vepa Vpax vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  vepa_vpax
  Meer informatie
    | 
16 artikelen

4-poot vergadertafels kopen

Een 4-poot vergadertafel is een stabiele oplossing voor uw vergaderruimte. Het klassieke 4-poot ontwerp heeft wat betreft bladvormen, bladdecors en onderstellen ruim voldoende opties om aan uw vraag te voldoen. De hoogwaardige vergadertafels zijn beschikbaar als trapezium tafel maar ook als standaard 4-poot vergadertafel met een vierkante, ovale of ronde bladvorm kopen.

Vergadertafels specialist Veenendaal

Al ruim 23 jaar kan u voor uw kantoorinrichting terecht bij De kantoorspecialist. We hebben diverse vergadertafels staan in onze 1.500m2 showroom in Veenendaal. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van vormen, decors, ergonomie en eigenschappen zoals levertijd en budget. Een vergadertafel kopen bij de specialist is een hoogwaardig meubel kopen volledig geschikt voor uw situatie.

Bekijk ook onze flexibele vergadertafels, statafels en ons zaal- en kerkmeubilair.