| 
13 artikelen
 • Casala Lacrosse

  Functionaliteit en stabiliteit zijn kenmerkend voor Casala Lacrosse. Hij staat als een huis en kan ingeklapt worden – snel en vooral veilig. Hij stapelt vlak en plaatsbesparend en de poten klappen langs elkaar.

  Brochure Casala Lacrosse PDF

  casala_lacrosse
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse VI

  Met al zijn eigenschappen biedt deze tafel een uitkomst voor ruimten met wisselende opstellingen: zoals bijvoorbeeld conferentiecentra, zalen, schoolkantines en seminarruimten. Bestel de Casala Lacrosse VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_lacrosse_6
  Meer informatie
 • Casala Nexx

  Waren alle vergaderingen maar zo goed georganiseerd als Casala Nexx. Twee halfronde tafelpoten samen gekoppeld tot één ronde poot. De voeg tussen de gekoppelde poten is gelijk aan de voeg tussen de bladregels. Voor een rustiger aanblik.

  Brochure Casala Nexx PDF

  casala_nexx-tafel
  Meer informatie
 • Casala Tavo

  Zijn lichte uitstraling verkrijgt Casala Tavo niet alleen door het ranke staal, maar ook door de dwarsliggers, verborgen onder het smal gevormde tafelblad. De flexibele vergadertafel is er in een vaste, klap, stapelbare en seminar versie. Bestel de vergadertafels voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Tavo PDF

  casala_tavo
  Meer informatie
 • Casala Temo

  Zo discreet als een maatpak; door het materiaal, het ontwerp en het vakmanschap krijgt Casala Temo net dat beetje extra waardoor de chique bureautafel zich van de middelmaat onderscheidt en de grote ronde vergadertafel er toch echt anders uitziet dan de doorsnee vergadertafel.

  Brochure Casala Temo PDF

  casala_temo
  Meer informatie
 • Casala Wishbone

  Een tafel met grenzeloos potentieel. Dankzij een eindeloze en modulaire constructie kan de Casala Wishbone bijna alle bladgrootten dragen, van eivormig tot superellips. Klassieke rechthoeken zijn natuurlijk ook mogelijk, het repertoire reikt van elegant tot robuust.

  Brochure Casala Wishbone PDF

  casala_wishbone
  Meer informatie
 • Palmberg Crew klaptafel

  De Palmberg Crew klaptafel richt zich op sterk uiteenlopende en individuele behoeften. Crew is intelligent, dynamisch en veelzijdig en heeft door de laserverlijming een homogeen uiterlijk.

  Brochure Palmberg Crew PDF

  palmberg_crew_klaptafel
  Meer informatie
 • Palmberg Palma

  Strak design, hoogwaardige oppervlakten en de probleem-loze integratie van moderne conferentietechniek maken uit Palmberg Palma een overtuigend vergadersysteem.

  Brochure Palmberg Palma

  palmberg_palma-tafel
  Meer informatie
 • Vepa Klaptafel

  De verrijdbare klaptafel met een snelle levertijd. Mooi om te zien en praktisch. Het blad van deze tafel is door middel van één handeling eenvoudig op te klappen. Bestel de Vepa Klaptafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Klaptafel

  vepa_klaptafel
  Meer informatie
 • Vepa LT30 lage tafel

  Strak, modern en eigenlijk een klassieker. Al jaren het succesnummer onder de lage tafels. Bestel de Vepa LT30 lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa LT30 lage tafel

  vepa_lt30-lage-tafel
  Meer informatie
 • Vepa Satelliet

  Mooi om te zien en praktisch. De verrijdbare en in hoogte verstelbare Satelliettafel. Bestel de Vepa Satelliet voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Satelliet

  vepa_satelliet
  Meer informatie
 • Vepa T40

  Een strakke 4-poot tafel serie met vierkante poten. Bestel de Vepa T40 tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T40

  vepa_t40
  Meer informatie
 • Vepa tafel Lift

  De tafelserie Lift met zit-sta functie maar ook in vaste hoogte. Tafellijn voor vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc. blad. Bestel de Vepa tafel Lift voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Lift PDF

  vepa_lift
  Meer informatie
    | 
13 artikelen

Flexibele vergadertafels

Uw vergaderruimte wilt u zo efficiënt mogelijk gebruiken. U wilt goed kunnen overleggen met een klein team, maar ook de ruimte bieden voor een presentatie voor het voltallige personeel. Met de juiste kantoormeubelen heeft u een flexibele oplossing voor elke vergadering. Het aanbod flexibele vergadertafels bestaat uit klaptafels, schakelbare tafels, trapezium tafels en diverse verplaatsbare tafels.

Verrijdbare tafel

Een flexibele vergadertafel kan u makkelijk ombouwen en verplaatsen door bijvoorbeeld tafel wielen. De Palmberg Konferenz tafel is voorzien van zwenkwielen en bijvoorbeeld diverse Markant tafels zijn verrijdbaar. Uiteraard zijn de verrijdbare tafel wielen voorzien van een rem en zijn er zowel harde als zachte wielen afhankelijk van uw vloer.

Naast de verrijdbare tafels hebben we diverse oplossingen voor uw kantoor. Zit sta bureaus voor ergonomisch werken, bureaus met diverse onderstellen – C-poot, T-poot en Wang – en diverse oplossingen voor uw kantinemeubilair en receptie.