0 Vergelijken

Zaal en Kerkmeubilair

Op zoek naar kwalitatief zaal- en kerkmeubilair? Dan ben je bij De Kantoorspecialist aan het juiste adres. Een kerkinrichting met zaalstoelen, kerkstoelen en kerk- en zaaltafels vergt een toegespitste aanpak. De Kantoorspecialist heeft een sterke achtergrond in het inrichten van kerken en zalen. Graag adviseren we je bij het selecteren van aansluitend meubilair voor kerken en zalen. Met ons ruime aanbod is er voor iedere wens een passende oplossing. Heb je behoefte aan meer informatie over ons kerk- en zaalmeubilair? Lees dan verder.

 

Ons aanbod kerkmeubelen

Het assortiment kerkmeubels bestaat uit kerktafels en kerkstoelen van diverse materialen (hout, metaal). Onze kerkstoelen zijn schakelbaar, voorzien van rijverbinding met paniekbescherming, rijnummering, stoelnummering en bijbelafleg. Diverse stoelen zijn ook geschikt als stapelstoelen met bijbehorend transportwagen en beschermhoes. Laat jw informeren over de kerkmeubilair mogelijkheden van De Kantoorspecialist.

 

Zaalmeubilair van De Kantoorspecialist

Bij het inrichten van zalen en kerkzalen is de uitstraling en functionaliteit van de ruimte van belang. Het zaalmeubilair moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet ook functioneel en gemakkelijk in gebruik zijn. Daarnaast worden de stoelen en tafels in de zaal intensief gebruikt. Het moet daarom tegen een stootje kunnen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste meubels? Dan kun je uiteraard altijd bij ons terecht voor advies op maat.
 

Samenstellen van kerk- en zaalmeubilair

Op deze pagina zie je een overzicht van ons complete aanbod zaal- en kerkstoelen en kerk- en zaaltafels. Heb je het gewenste model gevonden? Dan heb je bij De Kantoorspecialist de mogelijkheid om het meubilair naar eigen wens samen te stellen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Daarnaast kunnen er bij verschillende modellen extra accessoires worden toegevoegd. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons.

 

Bestel je zaalmeubilair online

Heb je het gewenste zaal- en kerkmeubilair gevonden in onze webshop? Dan kun je het eenvoudig online bestellen in onze webshop. Bij grote aantallen is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Voor meer informatie benader je ons via 0318 - 73 07 60. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur.

 

Alle categorieën

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 37
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Cartridges besteld. 1 dag levertijd en netjes geleverd.
Evert, Opheusden
Klanten beoordelen ons met 9.2 uit 10! Met al 1049 beoordelingen