| 
35 artikelen
 • Vepa Cosi

  De geïntegreerde kunststof handgreep en stapelbeugel/handvat in het "A" frame typeren de Cosi. Bestel de Vepa Cosi stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosi

  vepa_cosi
  Meer informatie
 • Vepa stoel 500

  Een tijdloze stoel geschikt voor kantine, school en kerk door optionele wegklapbaar bijbelvak, koppeling en armleggers. Bestel de Vepa stoel 500 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 500

  vepa_500
  Meer informatie
 • Vepa Klaptafel

  De verrijdbare klaptafel met een snelle levertijd. Mooi om te zien en praktisch. Het blad van deze tafel is door middel van één handeling eenvoudig op te klappen. Bestel de Vepa Klaptafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Klaptafel

  vepa_klaptafel
  Meer informatie
 • Vepa T65 T66 T67

  Zitten of staan? Kies zelf uit een van de beschikbaar hoogte bij deze kolomtafel met voetschijf. Bestel de Vepa T65, T66 en T67 kolomtafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T65,T66,T67

  vepa_t65-t66-t67
  Meer informatie
 • Vepa T61

  Met de fraaie teen kunt u deze ronde kolomtafel tevens eindeloos variëren met kleuren. Of u houdt het rustig en strak: de keuze is aan u. Bestel de Vepa T61 kolomvoet tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T61

  vepa_t61
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse VI

  Met al zijn eigenschappen biedt deze tafel een uitkomst voor ruimten met wisselende opstellingen: zoals bijvoorbeeld conferentiecentra, zalen, schoolkantines en seminarruimten. Bestel de Casala Lacrosse VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_lacrosse_6
  Meer informatie
 • Casala Zifra Nummering

  Het innovatieve nummeringsysteem voor alle zaalstoelen. Het speciaal ontwikkelde digitale display verbruikt geen energie bij de nummerweergave, enkel bij het nummeren. Neem contact op met De kantoorspecialist  via 0318-531963 en laat u verder informeren.

  casala_zifra
  Meer informatie
 • Köhl Desiro

  4-poot, kruisvoet op wielen en traversebank serie. Ergonomische voorgevormde zit- en rugschaal biedt u extra ondersteuning. Bestel de Köhl Desiro zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Desiro

  kohl_desiro
  Meer informatie
 • Vepa Cresto

  Eigentijdse design vergadertafel serie. De licht ogende tafel is perfect toepasbaar in vergaderzalen of flexibele ruimtes. Bestel de Vepa Cresto vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cresto

  vepa_cresto
  Meer informatie
 • Vepa Alpine

  Een bijzondere armleuning geeft de 4-poot stoel een fraai accent. Door kleurbeits, dekkende lak of stof kan de gewenste uitstraling bereikt worden. Bestel de Vepa Alpine voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Alpine

  vepa_alpine
  Meer informatie
 • Vepa stoel Felt

  Een echte goed-gevoel-stoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Bestel de Vepa stoel Felt voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Vepa_felt
  Meer informatie
 • Vepa Meet

  Vergadertafel serie optioneel met gebogen frontpanelen. Bestel de Vepa Meet vergadertafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Meet vergadertafel

  vepa_meet
  Meer informatie
 • Vepa LT30 lage tafel

  Strak, modern en eigenlijk een klassieker. Al jaren het succesnummer onder de lage tafels. Bestel de Vepa LT30 lage tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa LT30 lage tafel

  vepa_lt30-lage-tafel
  Meer informatie
 • Girsberger Pixo

  Een functionele alleskunner: 35 stuks stapelbaar, koppelbaar, als optie met collegeblad of aflegblad. Girsberger Pixo bestelt u altijd voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Pixo PDF

  girsberger-pixo
  Meer informatie
 • Palmberg Intro Tec

  Een betrouwbare partner voor uw werkomgeving. Palmberg Intro Tec biedt een strakke vormgeving en voldoet aan de hoge eisen van kwaliteit en functionaliteit. Van vergadertafel tot kantinetafel, Palmberg Intro Tec concentreert zich op de belangrijkste functies.

  Brochure Palmberg Intro Tec

  palmberg_intro-tec-tafel
  Meer informatie
 • Casala Lacrosse

  Functionaliteit en stabiliteit zijn kenmerkend voor Casala Lacrosse. Hij staat als een huis en kan ingeklapt worden – snel en vooral veilig. Hij stapelt vlak en plaatsbesparend en de poten klappen langs elkaar.

  Brochure Casala Lacrosse PDF

  casala_lacrosse
  Meer informatie
 • Casala Tavo

  Zijn lichte uitstraling verkrijgt Casala Tavo niet alleen door het ranke staal, maar ook door de dwarsliggers, verborgen onder het smal gevormde tafelblad. De flexibele vergadertafel is er in een vaste, klap, stapelbare en seminar versie. Bestel de vergadertafels voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Tavo PDF

  casala_tavo
  Meer informatie
 • Casala Wishbone

  Een tafel met grenzeloos potentieel. Dankzij een eindeloze en modulaire constructie kan de Casala Wishbone bijna alle bladgrootten dragen, van eivormig tot superellips. Klassieke rechthoeken zijn natuurlijk ook mogelijk, het repertoire reikt van elegant tot robuust.

  Brochure Casala Wishbone PDF

  casala_wishbone
  Meer informatie
 • Casala Carver

  Een echt gemaksproduct: gebruiksvriendelijk, licht, functioneel en verkrijgbaar in tien frisse kleuren. Bestel de Casala Carver nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Carver PDF

  casala-carver
  Meer informatie
 • Casala Cobra

  Een energieke verschijning en de elegant vormgegeven armleggers geven de Casala Cobra een vriendelijke en moderne uitstraling. Bestel de Casala Cobra nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra PDF

  casala_cobra
  Meer informatie
 • Casala Curvy

  De rondingen geven de stoel een optimistische uitstraling. Het slanke draadstalen frame geeft de Casala Curvy een zeldzame rankheid. Zo behouden volle zalen met stoelen hun transparantie.

  Brochure Casala Curvy PDF

  casala_curvy
  Meer informatie
 • Casala Feniks

  Een stoel zonder sterallures: een teamplayer, aangepast afgestemd op de individuele situatie, dynamisch, zuiver en functioneel. Dit is kenmerkend voor alle modellen uit de Casala Feniks familie, die hierdoor harmonieus inzetbaar zijn bij vele gelegenheden.

  Brochure Casala Feniks PDF

  casala_feniks
  Meer informatie
 • Casala Lynx

  Optisch overtuigt de stoel met zijn slanke frame en markante silhouet. Bestel de Casala Lynx I, Lynx II en Lynx III voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Lynx PDF

  casala_lynx
  Meer informatie
 • Casala Riva

  Licht, gemakkelijk inklapbaar en een sfeervolle uitstraling – dat is Casala Riva, de edele klapstoel. Ontwikkeld voor ruimten waar flexibiliteit een vereiste is. In alle zalen, event-locaties en instellingen is hij inzetbaar. Bestel de Casala Riva voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Riva PDF

  casala_riva
  Meer informatie
 • Brunner First Line

  Een verborgen frame koppelmechanisme, wat werkt zonder extra vaste of bewegende koppelelementen en verticaal stapelbaar. Bestel de First Line serie voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner First Line PDF

  brunner_first-line
  Meer informatie
 • Brunner First

  De stoelen in de Brunner First serie zijn ideaal voor grote evenementen. Onderscheidend is hun verborgen frame koppelmechanisme, dat werkt zonder aanvullende vaste of bewegende verbindingselementen. Bestel de First series voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner First PDF

  brunner_first
  Meer informatie
 • Vepa Capri

  Een frisse en eigentijdse uitstraling door sierlijke eenvoud en ranke taillerondingen. Toepasbaar in elk interieur, van trendy tot klassiek. Bestel de Vepa Capri snel en voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Capri

  vepa_capri
  Meer informatie
 • Brunner Fox

  Een tijdloos moderne serie voor grote ruimten biedt talloze variaties: met een breed scala van verschillende zittingen en frames, biedt de Brunner Fox stoel tal van creatieve opties, afhankelijk van de kamer of het evenement.

  Brochure Brunner Fox PDF

  Brochure Brunner Fox Plus PDF

  brunner_fox
  Meer informatie
 • Brunner Hero

  Eenvoudige bediening en een hoog zitcomfort zijn belangrijke eisen voor een evenement stoel. De 4-poot Brunner Hero stoel met zijn innovatieve multifunctioneel element MFE is volkomen geschikt om aan deze eisen te voldoen.

  Brochure Brunner Hero PDF

  brunner_hero
  Meer informatie
 • Brunner Kassel

  Voorbeeldige comfort. Een armsteun stoel met geïntegreerde rijverbinding, de Brunner Kassel is een goed voorbeeld voor een succesvolle samenwerking. Bestel de Kassel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner Kassel PDF

  brunner_kassel
  Meer informatie
 • Brunner Tool

  Deze stoel combineert alle relevante functies die nodig zijn voor grote capaciteit zitplaatsen. De Brunner Tool is stapel- en koppelbaar, de ideale kandidaat voor grote zalen. Bestel de Tool bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner Tool PDF

  brunner_tool
  Meer informatie
 • Brunner Tool 2

  Nog veiliger, nog meer opties: de Tool verder ontwikkeld. Met extra veiligheid voordelen zoals paniek veilige rijverbinding en nieuwe comfort bekleding. Bestel de Brunner Tool 2 nu voordelig en snel bij de kantoorinrichting specialist.

  brunner_tool-2
  Meer informatie
 • Vepa Kiri

  Onbeperkt stapelbaar en goede ziteigenschappen. Kies uit een van de speelse wigvormige ruggen. Bestel de Vepa Kiri zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Kiri

  vepa_kiri
  Meer informatie
 • Casala Monolink

  De eerste stoel die uit één stuk is gemaakt en toch kan worden gekoppeld. Daarmee speelt Casala Monolink in op de groeiende vraag naar steeds praktischer oplossingen voor de inrichting van ruimten. Bestel de Monolink voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_monolink
  Meer informatie
 • Vepa T40

  Een strakke 4-poot tafel serie met vierkante poten. Bestel de Vepa T40 tafel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa T40

  vepa_t40
  Meer informatie
    | 
35 artikelen

Zaal en Kerkmeubilair

Een kerkinrichting met zaalstoelen kerkstoelen en banken vergt een toegespitst aanpak. De kantoorspecialist heeft een sterke achtergrond in het inrichten van kerken en selecteren van meubilair voor kerken en zalen. Ons ruime aanbod van leveranciers geeft u te kiezen. Laat ons uw wensen weten dan maakt het projectbureau graag een vrijblijvend voorstel op maat.

Referentieproject GBS bibliotheek en zaal

Een mooi voorbeeld van zaal en kerkmeubilair is het referentieproject GBS bibliotheek en zaal. In de herfst van 2011 hebben we voor het GBS een bibliotheek en zaal opgeleverd met diverse meubels waaronder zaalstoel Casala Curvy.

Kerkmeubelen

Het assortiment kerkmeubels bestaat uit kerktafels en kerkstoelen van diverse materialen (hout, metaal). Onze kerkstoelen zijn schakelbaar, voorzien van rijverbinding met paniekbescherming, rijnummering, stoelnummering en bijbelafleg. Diverse stoelen zijn ook geschikt als stapelstoelen met bijbehorend transportwagen en beschermhoes. Laat u informeren over de kerkmeubilair mogelijkheden van De kantoorspecialist.