| 
106 artikelen Pagina
 • Vepa Embrace

  Een aantrekkelijk middelpunt van uw wachtruimte of vergaderruimte. Bestel het Vepa Embrace wachtkamer meubilair voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Embrace

  vepa_embrace
  Meer informatie
 • Vepa Cosmo Moood

  Ingetogen, comfortabel design èn een gevoel van ongekende luxe. Als combi stoel met metalen achterpoten of als volledig houtenstoel. Bestel de Vepa Cosmo Moood voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosmo Moood

  vepa_cosmo-moood
  Meer informatie
 • Vepa Cosi

  De geïntegreerde kunststof handgreep en stapelbeugel/handvat in het "A" frame typeren de Cosi. Bestel de Vepa Cosi stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosi

  vepa_cosi
  Meer informatie
 • Vepa stoel 700

  Karakter door details. Vepa stoel 700 is de slede-uitvoering van de 400. Vriendelijk door de ronde vormen, pittig door de mogelijke kleuren. Strak gelakt in uni-kleur of juist gestoffeerd voor een stijlvolle huiselijke sfeer. Aan u de keuze.. Bestel de Vepa stoel 700 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 700

  vepa_stoel_700
  Meer informatie
 • Vepa stoel 500

  Een tijdloze stoel geschikt voor kantine, school en kerk door optionele wegklapbaar bijbelvak, koppeling en armleggers. Bestel de Vepa stoel 500 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 500

  vepa_500
  Meer informatie
 • Vepa Fado

  Speelse luxe. Zowel met kruisvoet als 4pootsuitvoering, maar ook als verrijdbare uitvoering. Bestel de Vepa Fado stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fado

  vepa_fado
  Meer informatie
 • Vepa Sedia

  Loungen heeft een naam: Sedia. Met 4poot, draaibare kruisvoet of slede-onderstel. Bestel de Vepa Sedia voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Sedia

  vepa_sedia
  Meer informatie
 • Girsberger Camiro

  Een elegante stoelen serie in slede- en draaistoel uitvoering. Ontworpen om in te spelen op de huidige ontwikkelingen van het organiseren van de werkvloer. Bestel de Girsberger Camiro bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger CamiroPDF

  girsberger_camiro-stoel
  Meer informatie
 • Girsberger G125

  De draaistoel van hout, maak gebruik van de functionaliteit van de G125 buiten de vaste werkvloer. Bestel de Girsberger G125 bij De kantoorspecialist.

  Bekijk het online magazine van de Girsberger G125

  Brochure Girsberger G125PDF

  girsberger_g125
  Meer informatie
 • Köhl Desiro Joy

  De veelzijdige Allrounder voor binnen en buiten. De diepe en brede zitting gecombineerd met een hoge rugleuning zorgen gegarandeerd voor een comfortabele zit. Bestel de Köhl Desiro Joy voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Desiro Joy PDF

  kohl_desiro_joy
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Slimline

  Slede- en conferentiestoel. De speciale stoffering biedt zeer goede luchtcirculatie. De driedimensionale constructie van de stoffering ondersteund het transporteren van vocht en daarmee wordt het comfort van het zitten verhoogd. Bestel de Köhl Anteo Slimline voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_slimline-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Network

  Slede- en conferentiestoel met een innovatieve textiel, die functionaliteit en uiterlijk samen brengt, biedt door zijn drie dimensionale constructie een zeer goede luchtcirculatie. Bestel de Köhl Anteo Network voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_network-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Tube

  Slede- en conferentiestoel. Deze speciale uitvoering is voorzien van horizontaal geplaatste cilinders die zijn bekleed met extra schuim voor een ultiem zitcomfort. Bestel de Köhl Anteo Tube voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_tube-stoel
  Meer informatie
 • Aeris Oyo

  Met een uniek design, flexibiliteit en maarliefst drie verschillende zitposities is de Aeris Oyo een multifunctionele stoel die overal te gebruiken is. Bestel de Aeris Oyo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Aeris Oyo PDF

  aeris_oyo
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • HÅG Capisco

  Werk op een unieke manier aan hoge en in hoogte verstelbare werktafels. Blijf in balans terwijl u soepel en dynamisch beweegt. Bestel de HÅG Capisco voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco PDF

  hag_capisco-kruk
  Meer informatie
 • HÅG Capisco Puls

  Een kunststof stoel die geleverd wordt met een zitting. De zitting heeft een geïntegreerd kussen voor een hoger comfort. Bestel de HÅG Capisco Puls voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco Puls PDF

  hag_capisco_puls-kruk
  Meer informatie
 • HÅG Futu Communication

  Deze stoel omvat in zijn eenvoud het unieke zitcomfort en de ergonomische bewegingsprincipes van HÅG. Dankzij het tijdloos design past de stoel goed in alle kantooromgevingen en bij alle andere HÅG bureaustoelen. Bestel de HÅG Futu Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Futu Communication PDF

  hag_futu_communication
  Meer informatie
 • HÅG H04 Communication

  Door het concept achter het tijdloze design van deze stoel, voldoet de HÅG H04 Communication aan de eisen van stoelen voor open moderne kantoorruimtes. Bestel de HÅG H04 Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H04 Communication PDF

  hag_h04_communication
  Meer informatie
 • HÅG H05 Communication

  Dit is de ideale bezoekersstoel om te combineren met uw bureaustoel. De stoel is ook uitstekend geschikt voor vergaderzalen of andere werkplekken waar in groepen wordt gewerkt. Bestel de HÅG H05 Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H05 Communication PDF

  hag_h05_communication
  Meer informatie
 • HÅG Sideways

  Deze revolutionaire vergaderstoel zit altijd even comfortabel, hoe u zich ook wendt of keert. De stoel is ontworpen om naast een maximaal zitcomfort ook veel bewegingsvrijheid te bieden. Bestel de HÅG Sideways voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Sideways PDF

  hag_sideways
  Meer informatie
 • HÅG SoFi Communication

  De beste op het gebied van ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit en visueel design, alles in een compleet pakket. Bestel de HÅG SoFi Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG SoFi Communication PDF

  hag_sofi_communication
  Meer informatie
 • HÅG Conventio

  De HÅG Conventio biedt beweging en variatie tijdens lange vergaderingen en conferenties. Met als resultaat dat u zich beter voelt! Bestel de HÅG Conventio voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Conventio PDF

  hag_conventio
  Meer informatie
 • HÅG Conventio Wing

  Een stabiele lichtgewicht die gemakkelijk opgesteld en gestapeld kan worden. Voorzien van fraaie vleugelvormige rugleuning. Bestel de HÅG Conventio Wing voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Conventio Wing PDF

  hag_conventio_wing
  Meer informatie
 • Casala Caliber

  Praktisch, efficiënt en innovatief, dat is Caliber. Een multitasker die dé oplossing biedt voor ruimtes met diverse doeleinden. Bestel de Casala Caliber voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Caliber PDF

  casala_caliber
  Meer informatie
 • Casala Cello

  Een praktische stoel, geschikt voor vele gelegenheden waar mobiliteit moet voldoen aan een hoog niveau van comfort. Bestel de Casala Cello voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cello PDF

  casala_cello
  Meer informatie
 • Casala Leon Lounge

  Een gedetailleerde afwerking, vele stofferingsmogelijkheden en een aangenaam zitcomfort. Deze kenmerken creëren een stijlvolle lounge stoel die ideaal is voor informele settings. Bestel de Casala Leon Lounge voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Leon Lounge PDF

  casala_leon-lounge
  Meer informatie
 • Köhl Consito

  Kwaliteit en design in 4-poot, wielen en sledestoel. Consito is in veelvoud aan vormen, functionaliteiten en kleuren beschikbaar. Bestel de Köhl Consito voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Consito

  kohl_consito
  Meer informatie
 • Köhl Desiro

  4-poot, kruisvoet op wielen en traversebank serie. Ergonomische voorgevormde zit- en rugschaal biedt u extra ondersteuning. Bestel de Köhl Desiro zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Desiro

  kohl_desiro
  Meer informatie
 • Köhl Selleo

  Sledestoel die ondersteunt in elke werksituatie. Perfecte ergonomie, heldere functies en een buitengewoon zitcomfort. Bestel de Köhl Selleo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Selleo

  kohl_selleo-stoel
  Meer informatie
 • Aeris Swopper

  Nieuwe zitrevolutie in Nederland, de Swopper! Gegarandeerd zitcomfort & verbeterde zithouding. Speciaal om rugklachten te voorkomen met zadelzitting optie. Bestel de zadelstoel Swopper voordelig bij de kantoorstoel specialist Veenendaal.

  Brochure Aeris Swopper PDF

  Brochure Aeris Swopper varianten PDF

  aeris_swopper
  Meer informatie
 • Vepa Apron

  Een eigentijdse designstoel met een tijdloos karakter. Met karakteristieke overgang van zitting naar de rug waarbij strakke lijnen gecombineerd worden met vriendelijke materialen.

  Brochure Vepa Apron

  vepa_apron
  Meer informatie
 • Vepa Alpine

  Een bijzondere armleuning geeft de 4-poot stoel een fraai accent. Door kleurbeits, dekkende lak of stof kan de gewenste uitstraling bereikt worden. Bestel de Vepa Alpine voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Alpine

  vepa_alpine
  Meer informatie
 • Vepa stoel Felt

  Een echte goed-gevoel-stoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Bestel de Vepa stoel Felt voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Vepa_felt
  Meer informatie
 • Vepa Conus

  Zeldzaam design met conische buizen en naadloze afwerking. Bestel de Vepa Conus 4-poot stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Conus

  vepa_conus
  Meer informatie
 • Béta Be02

  De Be02 is een modern vormgegeven stoel welke multifunctioneel toepasbaar is. Bestel de Béta BE02 stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  beta_be_02
  Meer informatie
 • Béta Be10

  De De Be10 is een vergaderstoel met evenwichtig design, waarbij de sierlijk vormgegeven rug in het oog springt. Wanneer u zit, ervaart u het comfortgevoel, gecreëerd door het harmonieuze geheel van rug en zitting.

  Brochure Beta Be10

  beta_be_10
  Meer informatie
 • Béta Be15

  De Be15, allesomvattend. Het resultaat van een goed doordachte complete bezoekersstoel waar kwaliteit, design, comfort en ergonomie samenvloeien. de basis van het ontwerp is kwaliteit en functionaliteit. Het eindresultaat mag er zijn. Zowel de 4-poots als het sledeframe zijn volgens NEN-EN 16139 getest en gecertificeerd.

  Brochure Beta Be15

  beta_be_15
  Meer informatie
 • Béta Be19

  De Be19, altijd op de juiste plaats. Een multifunctionele stoel waarbij de rug en zitting uitvoerbaar zijn in kunststof, hout of gestoffeerd. De vormgeving is strak en de Almere stoel is gunstig geprijsd. Stoel is genormeerd volgens de EN-13761 en EN-1728

  Brochure Beta Be19

  beta_be_19
  Meer informatie
 • Béta Be22

  De Be22 is comfortabel. Vergaderstoel Be22 zit heerlijk, geeft uitstekende ondersteuning en heeft een luxe uitstraling. Be22 is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en daardoor geschikt voor iedere situatie. Door het schommelmechaniek wordt dynamisch zitten gestimuleerd.

  Brochure Beta Be22

  beta_be_22
  Meer informatie
 • Vepa Poef

  Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstormruimte. Naast de gebruikeiljke zithoogte is er tevens een uitvoering met zithoogte 60cm. Prettig om aan te schuiven bij in hoogte verstelbare vergader- of aanlandplekken. Kortom: de Vepa poef, gewoon handig voor erbij.

  Bestel de Vepa Poef voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad Vepa Poef PDF

  vepa_poef
  Meer informatie
 • Vepa stoel 400

  Vepa stoel 400 is de vierpoots uitvoering. Het ijzersterke frame voldoet zelfs aan de harde eisen van het hedendaagse onderwijs. Zowel in het klaslokaal als in de aula is deze stoel op zijn plaats. Door het frame en de dopmoeren van zitting en rug een afwijkende kleur te geven wordt het accent op de details gelegd.. Bestel de Vepa stoel 400 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 400

  vepa_stoel_400
  Meer informatie
 • Vepa Units

  Treinbanken zijn niet meer weg te denken in de huidige werkomgeving. Of het nu gaat om de inrichting van een restaurant, school of kantoor. Units treinbanken van Vepa passen prima bij de visie op Het Nieuwe Werken. Door te combineren met kolompoottafels, verrijdbare klaptafels of de Vepa Cocoontafels creëert u een fraaie opstelling. Bestel de Vepa Units bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Units

  vepa-units
  Meer informatie
 • Casala Noa

  Noa is tijdloos, compact en sierlijk, dus in te zetten bij verschillende ruimtes en gelegenheden. Het draadframe onderstel heeft een ranke uitstraling. Zeker bij langdurig zitten is Noa een goede keuze!

  Brochure Casala Noa PDF

  casala_noa
  Meer informatie
 • Casala Centuro

  Met zijn diversiteit aan onderstellen is Centuro uitermate geschikt voor conferenties, meetings en lounge settings. Bestel de Casala Centuro I, III, IV lounge en VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Centuro PDF

  casala_centuro
  Meer informatie
 • Casala Axa

  Axa is een unieke combinatie van een klapstoel, barkruk en stoel geschikt voor gebruik in multifunctionele ruimten waar premium kwaliteit gewenst is. Axa is beschikbaar in zes moderne kleuren en beschikt over slimme transport- en opslagsystemen. Bestel de Casala Axa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Axa PDF

  casala_axa
  Meer informatie
 • Casala Cooper

  Cooper is een veelzijdige stoel, waarbij comfort een van de belangrijkste uitgangspunten is. Gecombineerd met de vele variaties en uitvoeringen als vierpoot- en sledemodel, kan Cooper voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk hierbij aan vergaderruimtes, wacht- en spreekkamers. Het vierpootmodel is ook perfect toepasbaar als zaalstoel met een handig uitschuifbaar koppelsysteem.

  Brochure Casala Cooper PDF

  casala_cooper
  Meer informatie
 • Casala Interlink

  Interlink is een stoelprogramma dat is ontworpen in dezelfde filosofie als Lynx, maar ontwikkeld voor projecten waar het budget beperkt is. Ideaal voor locaties met steeds veranderende zaalopstellingen, zonder afbreuk te doen aan functionaliteit en kwaliteit. Bestel de Casala Interlink voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Interlink PDF

  casala_interlink
  Meer informatie
 • Casala Iris

  De Casala Iris is een luxe vergaderstoel, die door zijn uitstekende zitcomfort thuis past in iedere vergaderruimte en bespreekkamer. Zij is er als vierpoot- en sledemodel, kan gestapeld worden tot max. 4 stuks en is voor nog meer comfort ook met een hoge rugleuning verkrijgbaar. Bestel de Casala Iris voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_iris
  Meer informatie
 • Casala Siësta

  Siësta is een echte design klassieker in onze collectie. Verkrijgbaar in bank of lounge stoel. Bestel de Casala Siësta voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Siësta PDF

  casala_siësta
  Meer informatie
    | 
106 artikelen Pagina

Zitmeubilair kantoorstoelen

Bij de kantoorinrichting specialist bent u aan het juiste adres voor uw kantoorstoelen. Ons zitmeubelen assortiment bestaat uit zaalstoelen, boardroomstoelen, buisframe stoelen met aantrekkelijke prijzen voor elke budget. De kantoorspecialist is de stoelenwinkel voor uw kantoor, werkplek en zitoplossingen. Maak een afspraak en kom proefzitten in onze showroom in Veenendaal.

Kantoorstoelen Specialist

Ons zitmeubilair assortiment bestaat niet alleen uit kantoorstoelen maar ook banken & fauteuils, lounge meubelen en ergonomische stoelen. Voor specifieke locaties hebben we de beste stoelen al voor u geselecteerd, zoals kantine stoelen, kerkstoelen en entree meubilair. De diverse merken in onze catalogus bieden u een ruime keuze aan oplossingen met betrekking tot levertijd, budget en flexibiliteit. We komen graag in contact om u hier meer over te vertellen.

Bent u op zoek naar armleuning stoelen? Of zoekt u op een specifieke materiaal zoals houten, kunststof, aluminium, plastic, leren, grenen of witte stoelen? Of u nu draaistoelen of moderne stoelen wilt bestellen, wij hebben de kantoorstoelen voor uw zitmeubilair wensen.