| 
41 artikelen
 • Casala Axa

  Axa is een unieke combinatie van een klapstoel, barkruk en stoel geschikt voor gebruik in multifunctionele ruimten waar premium kwaliteit gewenst is. Axa is beschikbaar in zes moderne kleuren en beschikt over slimme transport- en opslagsystemen. Bestel de Casala Axa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Axa PDF

  casala_axa
  Meer informatie
 • Casala Caliber

  Praktisch, efficiënt en innovatief, dat is Caliber. Een multitasker die dé oplossing biedt voor ruimtes met diverse doeleinden. Bestel de Casala Caliber voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Caliber PDF

  casala_caliber
  Meer informatie
 • Casala Carma

  Met zijn gestoffeerde, buigzame schaal is Casala Carma de loungestoel onder de stoelen. De innovatieve vormgeving maakt Casala Carma zeer geschikt als exclusieve bezoekersstoel in foyers en eetgelegenheden, gezondheidscentra en hotels.

  Brochure Casala Carma PDF

  casala-carma
  Meer informatie
 • Casala Centuro

  Met zijn diversiteit aan onderstellen is Centuro uitermate geschikt voor conferenties, meetings en lounge settings. Bestel de Casala Centuro I, III, IV lounge en VI voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Centuro PDF

  casala_centuro
  Meer informatie
 • Casala Cito

  Bij uitstek geschikt voor gebruik in kantines op scholen, voor bedrijfsrestaurants, in kerken of op beurzen en in evenementenhallen. Leverbaar 3de kwartaal 2013. Bestel de Casala Cito voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_cito
  Meer informatie
 • Casala Cobra

  Een energieke verschijning en de elegant vormgegeven armleggers geven de Casala Cobra een vriendelijke en moderne uitstraling. Bestel de Casala Cobra nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra PDF

  casala_cobra
  Meer informatie
 • Casala Cooper

  Cooper is een veelzijdige stoel, waarbij comfort een van de belangrijkste uitgangspunten is. Gecombineerd met de vele variaties en uitvoeringen als vierpoot- en sledemodel, kan Cooper voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk hierbij aan vergaderruimtes, wacht- en spreekkamers. Het vierpootmodel is ook perfect toepasbaar als zaalstoel met een handig uitschuifbaar koppelsysteem.

  Brochure Casala Cooper PDF

  casala_cooper
  Meer informatie
 • Casala Feniks

  Een stoel zonder sterallures: een teamplayer, aangepast afgestemd op de individuele situatie, dynamisch, zuiver en functioneel. Dit is kenmerkend voor alle modellen uit de Casala Feniks familie, die hierdoor harmonieus inzetbaar zijn bij vele gelegenheden.

  Brochure Casala Feniks PDF

  casala_feniks
  Meer informatie
 • Casala Interlink

  Interlink is een stoelprogramma dat is ontworpen in dezelfde filosofie als Lynx, maar ontwikkeld voor projecten waar het budget beperkt is. Ideaal voor locaties met steeds veranderende zaalopstellingen, zonder afbreuk te doen aan functionaliteit en kwaliteit. Bestel de Casala Interlink voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Interlink PDF

  casala_interlink
  Meer informatie
 • Casala Keep Moving

  Zitten bestaat uit vele, vaak ongemerkte bewegingen. Juist deze bewegingen ondersteunt Casala Keep Moving. Zijn gestoffeerde zitting is enkele centimeters verschuifbaar. De rugleuning veert ook zijdelings. Dit geeft Casala Keep Moving een karakteristieke uitstraling.

  Brochure Casala Keep Moving> PDF

  casala_keep-moving
  Meer informatie
 • Casala Lynx

  Optisch overtuigt de stoel met zijn slanke frame en markante silhouet. Bestel de Casala Lynx I, Lynx II en Lynx III voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Lynx PDF

  casala_lynx
  Meer informatie
 • Casala Monolink

  De eerste stoel die uit één stuk is gemaakt en toch kan worden gekoppeld. Daarmee speelt Casala Monolink in op de groeiende vraag naar steeds praktischer oplossingen voor de inrichting van ruimten. Bestel de Monolink voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Monolink PDF

  casala_monolink
  Meer informatie
 • Casala Noa

  Noa is tijdloos, compact en sierlijk, dus in te zetten bij verschillende ruimtes en gelegenheden. Het draadframe onderstel heeft een ranke uitstraling. Zeker bij langdurig zitten is Noa een goede keuze!

  Brochure Casala Noa PDF

  casala_noa
  Meer informatie
 • Casala Onyx

  Het draadframe onderstel is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling in het frame, zodat de stoelen eenvoudig koppelen. Leverbaar tweede kwartaal 2013.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx
  Meer informatie
 • Casala Onyx V

  Het draadframe onderstel met kruisvoet is uniek. Beschikbaar met drie type schalen en diverse stofferingen. Bestel de Casala Onyx V schoolstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx-v
  Meer informatie
 • Casala Parker

  De facetrijke Casala Parker, straalt een stijlvolle behaaglijke sfeer uit door zijn gestoffeerd zitting. Een ruime stoelenserie geschikt voor wachtruimten, restaurants, bestuurskamers en directiekantoren. Bestel de Casala Parker voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Parker PDF

  casala_parker
  Meer informatie
 • Casala Sina

  Uitstekend gestoffeerd en degelijk zitcomfort, Casala Sina. Vervaardigd uit massief beukenhout is hij stapelbaar en stabiel. Bestel de Sina vergaderstoel voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Sina PDF

  casala_sina
  Meer informatie
 • Casala Woody

  Daar comfort bieden waar men tijdelijk thuis is, als stoel of bank, dat wil Casala Woody. Bestel de Woody en de Woody Comfort voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Woody PDF

  casala_woody
  Meer informatie
 • Girsberger Giusto

  Zeer uitgebreide stoelenfamilie voor conferentieruimte en lounge. Bestel de Girsberger Giusto voordelig bij De kantoorspecialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel voor uw situatie.

  Brochure Girsberger Giusto PDF

  girsberger_giusto
  Meer informatie
 • Girsberger Yanos

  Als sledestoel of vierpootstoel, met of zonder armleggers, met net bespannen of gestoffeerd, en stapelbaar. Girsberger Yanos stoel bestelt u altijd voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Yanos PDF

  girsberger_yanos-stoel
  Meer informatie
 • HÅG Conventio

  De HÅG Conventio biedt beweging en variatie tijdens lange vergaderingen en conferenties. Met als resultaat dat u zich beter voelt! Bestel de HÅG Conventio voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Conventio PDF

  hag_conventio
  Meer informatie
 • HÅG Conventio Wing

  Een stabiele lichtgewicht die gemakkelijk opgesteld en gestapeld kan worden. Voorzien van fraaie vleugelvormige rugleuning. Bestel de HÅG Conventio Wing voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Conventio Wing PDF

  hag_conventio_wing
  Meer informatie
 • HÅG H05 Communication

  Dit is de ideale bezoekersstoel om te combineren met uw bureaustoel. De stoel is ook uitstekend geschikt voor vergaderzalen of andere werkplekken waar in groepen wordt gewerkt. Bestel de HÅG H05 Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H05 Communication PDF

  hag_h05_communication
  Meer informatie
 • HÅG SoFi Communication

  De beste op het gebied van ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit en visueel design, alles in een compleet pakket. Bestel de HÅG SoFi Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG SoFi Communication PDF

  hag_sofi_communication
  Meer informatie
 • Köhl Consito

  Kwaliteit en design in 4-poot, wielen en sledestoel. Consito is in veelvoud aan vormen, functionaliteiten en kleuren beschikbaar. Bestel de Köhl Consito voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Consito

  kohl_consito
  Meer informatie
 • Köhl Desiro

  4-poot, kruisvoet op wielen en traversebank serie. Ergonomische voorgevormde zit- en rugschaal biedt u extra ondersteuning. Bestel de Köhl Desiro zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Desiro

  kohl_desiro
  Meer informatie
 • Köhl Desiro Joy

  De veelzijdige Allrounder voor binnen en buiten. De diepe en brede zitting gecombineerd met een hoge rugleuning zorgen gegarandeerd voor een comfortabele zit. Bestel de Köhl Desiro Joy voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Desiro Joy PDF

  kohl_desiro_joy
  Meer informatie
 • Score Taboeretten 4-poots

  De handige 4-poots taboeretten van Score zijn overal inzetbaar. Bestel de Score 4-poots taboeretten stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-4-poots
  Meer informatie
 • Vepa Alpine

  Een bijzondere armleuning geeft de 4-poot stoel een fraai accent. Door kleurbeits, dekkende lak of stof kan de gewenste uitstraling bereikt worden. Bestel de Vepa Alpine voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Alpine

  vepa_alpine
  Meer informatie
 • Vepa Capri

  Een frisse en eigentijdse uitstraling door sierlijke eenvoud en ranke taillerondingen. Toepasbaar in elk interieur, van trendy tot klassiek. Bestel de Vepa Capri snel en voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Capri

  vepa_capri
  Meer informatie
 • Vepa Conus

  Zeldzaam design met conische buizen en naadloze afwerking. Bestel de Vepa Conus 4-poot stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Conus

  vepa_conus
  Meer informatie
 • Vepa Cosi

  De geïntegreerde kunststof handgreep en stapelbeugel/handvat in het "A" frame typeren de Cosi. Bestel de Vepa Cosi stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosi

  vepa_cosi
  Meer informatie
 • Vepa Cosmo

  Comfortabel design voor op kantoor. Beschikbaar in diverse kleuren, ruggen en afwerkingen. Bestel de Vepa Cosmo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosmo

  Brochure Vepa Cosmo Essentials

  vepa_cosmo
  Meer informatie
 • Vepa Cosmo Moood

  Ingetogen, comfortabel design èn een gevoel van ongekende luxe. Als combi stoel met metalen achterpoten of als volledig houtenstoel. Bestel de Vepa Cosmo Moood voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Cosmo Moood

  vepa_cosmo-moood
  Meer informatie
 • Vepa Fiero

  Zelden werden functionaliteit, design en comfort zo met elkaar verenigd. Als 4poot of slede-stoel. Bestel de Vepa Fiero voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fiero

  vepa_fiero
  Meer informatie
 • Vepa Kiri

  Onbeperkt stapelbaar en goede ziteigenschappen. Kies uit een van de speelse wigvormige ruggen. Bestel de Vepa Kiri zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Kiri

  vepa_kiri
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • Vepa stoel 400

  Vepa stoel 400 is de vierpoots uitvoering. Het ijzersterke frame voldoet zelfs aan de harde eisen van het hedendaagse onderwijs. Zowel in het klaslokaal als in de aula is deze stoel op zijn plaats. Door het frame en de dopmoeren van zitting en rug een afwijkende kleur te geven wordt het accent op de details gelegd.. Bestel de Vepa stoel 400 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 400

  vepa_stoel_400
  Meer informatie
 • Vepa stoel 500

  Een tijdloze stoel geschikt voor kantine, school en kerk door optionele wegklapbaar bijbelvak, koppeling en armleggers. Bestel de Vepa stoel 500 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 500

  vepa_500
  Meer informatie
 • Vepa stoel 700

  Karakter door details. Vepa stoel 700 is de slede-uitvoering van de 400. Vriendelijk door de ronde vormen, pittig door de mogelijke kleuren. Strak gelakt in uni-kleur of juist gestoffeerd voor een stijlvolle huiselijke sfeer. Aan u de keuze.. Bestel de Vepa stoel 700 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 700

  vepa_stoel_700
  Meer informatie
 • Vepa stoel Felt

  Een echte goed-gevoel-stoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Bestel de Vepa stoel Felt voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Vepa_felt
  Meer informatie
    | 
41 artikelen

4-poot stoelen

De 4-poot is een stabiele en comfortabele stoel. Het bestaat uit een breed assortiment van hoogwaardige stoelen voor elk budget. Zo zijn er diverse kantoor stoelen zoals de leren stoelen Wilson, de comfortabel gestoffeerde stoel Crona en het chromen frame stoel Fado.

De stoelen zijn van de merken Brunner, Casala, De Valk, Girsberger, Köhl, Markant en Vepa. De 4-poot stoelen zijn beschikbaar als houten stoel, moderne stoel, beuken stoel en hebben meestal meerdere opties zoals armleggers en kleurige stofferingen.

Schoolstoelen

De 4-poot stoel is zeer geschikt als leerlingstoel en heeft diverse toepassingen binnen een school. Heeft u specifieke wensen of wilt u de schoolstoel mogelijkheden bespreken? Laat u adviseren door de kantoorinrichting specialist.

Bekijk ook onze selectie stoelen voor specifieke locaties zoals de kantinestoelen, stapelbare stoelen en vergaderstoelen. Zit u langere tijd op uw werkplek? Bekijk onze ergonomisch advies en ergonomische stoelen.