| 
62 artikelen Pagina
 • Bèta Almere

  Een multifunctionele stoel waarbij de rug en zitting uitvoerbaar zijn in kunststof, hout of gestoffeerd. De vormgeving is strak en de Bèta Almere stoel is gunstig geprijsd. Bestel de Bèta Almere stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Bèta Almere PDF

  beta_almere
  Meer informatie
 • Bèta Leerdam

  Deze zeer fraai vormgegeven stoelenserie heeft als kenmerk een hoogwaardig ergonomisch zitcomfort. De Bèta Leerdam stoel is leverbaar als conferentiestoel, sledestoel, bureaustoel en wachtbank. De zaalstoel is eenvoudig stapelbaar en koppelbaar en in diverse kleuren leverbaar.

  Brochure Bèta Leerdam PDF

  beta_leerdam
  Meer informatie
 • Bèta Londen

  Eigenwijs, stijlvol en tijdloos. De Bèta Londen stoel heeft een design met een eigen karakter. Bestel de London stoel nu voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Bèta Londen PDF

  beta_londen
  Meer informatie
 • Bèta Voorburg

  Het resultaat van een goed doordacht concept waarbij kwaliteit, design, comfort en ergonomie samenvloeien. De stapelbare Bèta Voorburg stoel voldoet aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en ergonomie en is leverbaar met een brandweer goedgekeurd koppelsysteem.

  Brochure Bèta Voorburg PDF

  beta_voorburg
  Meer informatie
 • Brunner A-chair

  De modulaire all-round stoel. Elegant en toch uniek - dat zijn de belangrijkste kenmerken van het ontwerp van de Brunner A-chair. Bestel de stoel bij de kantoorinrichting specialist.

  De kantoorspecialist.

  Brochure Brunner A-Chair

  brunner_a-chair
  Meer informatie
 • Brunner First

  De stoelen in de Brunner First serie zijn ideaal voor grote evenementen. Onderscheidend is hun verborgen frame koppelmechanisme, dat werkt zonder aanvullende vaste of bewegende verbindingselementen. Bestel de First series voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner First PDF

  brunner_first
  Meer informatie
 • Brunner First Line

  Een verborgen frame koppelmechanisme, wat werkt zonder extra vaste of bewegende koppelelementen en verticaal stapelbaar. Bestel de First Line serie voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner First Line PDF

  brunner_first-line
  Meer informatie
 • Brunner Fox

  Een tijdloos moderne serie voor grote ruimten biedt talloze variaties: met een breed scala van verschillende zittingen en frames, biedt de Brunner Fox stoel tal van creatieve opties, afhankelijk van de kamer of het evenement.

  Brochure Brunner Fox PDF

  Brochure Brunner Fox Plus PDF

  brunner_fox
  Meer informatie
 • Brunner Hero

  Eenvoudige bediening en een hoog zitcomfort zijn belangrijke eisen voor een evenement stoel. De 4-poot Brunner Hero stoel met zijn innovatieve multifunctioneel element MFE is volkomen geschikt om aan deze eisen te voldoen.

  Brochure Brunner Hero PDF

  brunner_hero
  Meer informatie
 • Brunner Kassel

  Voorbeeldige comfort. Een armsteun stoel met geïntegreerde rijverbinding, de Brunner Kassel is een goed voorbeeld voor een succesvolle samenwerking. Bestel de Kassel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner Kassel PDF

  brunner_kassel
  Meer informatie
 • Brunner Plaza

  Aantrekkelijk. Comfortabele. Een combinatie van klassieke elegantie met een maximum aan comfort, Brunner Plaza. Bestel de Brunner Plaza voordelig en snel bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner Plaza PDF

  brunner_plaza
  Meer informatie
 • Brunner Tool

  Deze stoel combineert alle relevante functies die nodig zijn voor grote capaciteit zitplaatsen. De Brunner Tool is stapel- en koppelbaar, de ideale kandidaat voor grote zalen. Bestel de Tool bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner Tool PDF

  brunner_tool
  Meer informatie
 • Brunner Tool 2

  Nog veiliger, nog meer opties: de Tool verder ontwikkeld. Met extra veiligheid voordelen zoals paniek veilige rijverbinding en nieuwe comfort bekleding. Bestel de Brunner Tool 2 nu voordelig en snel bij de kantoorinrichting specialist.

  brunner_tool-2
  Meer informatie
 • Casala Caliber

  Praktisch, efficiënt en innovatief, dat is Caliber. Een multitasker die dé oplossing biedt voor ruimtes met diverse doeleinden. Bestel de Casala Caliber voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Caliber PDF

  casala_caliber
  Meer informatie
 • Casala Carma

  Met zijn gestoffeerde, buigzame schaal is Casala Carma de loungestoel onder de stoelen. De innovatieve vormgeving maakt Casala Carma zeer geschikt als exclusieve bezoekersstoel in foyers en eetgelegenheden, gezondheidscentra en hotels.

  Brochure Casala Carma PDF

  casala-carma
  Meer informatie
 • Casala Cito

  Bij uitstek geschikt voor gebruik in kantines op scholen, voor bedrijfsrestaurants, in kerken of op beurzen en in evenementenhallen. Leverbaar 3de kwartaal 2013. Bestel de Casala Cito voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_cito
  Meer informatie
 • Casala Cobra

  Een energieke verschijning en de elegant vormgegeven armleggers geven de Casala Cobra een vriendelijke en moderne uitstraling. Bestel de Casala Cobra nu voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Cobra PDF

  casala_cobra
  Meer informatie
 • Casala Feniks

  Een stoel zonder sterallures: een teamplayer, aangepast afgestemd op de individuele situatie, dynamisch, zuiver en functioneel. Dit is kenmerkend voor alle modellen uit de Casala Feniks familie, die hierdoor harmonieus inzetbaar zijn bij vele gelegenheden.

  Brochure Casala Feniks PDF

  casala_feniks
  Meer informatie
 • Casala Keep Moving

  Zitten bestaat uit vele, vaak ongemerkte bewegingen. Juist deze bewegingen ondersteunt Casala Keep Moving. Zijn gestoffeerde zitting is enkele centimeters verschuifbaar. De rugleuning veert ook zijdelings. Dit geeft Casala Keep Moving een karakteristieke uitstraling.

  Brochure Casala Keep Moving> PDF

  casala_keep-moving
  Meer informatie
 • Casala Lynx

  Optisch overtuigt de stoel met zijn slanke frame en markante silhouet. Bestel de Casala Lynx I, Lynx II en Lynx III voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Lynx PDF

  casala_lynx
  Meer informatie
 • Casala Monolink

  De eerste stoel die uit één stuk is gemaakt en toch kan worden gekoppeld. Daarmee speelt Casala Monolink in op de groeiende vraag naar steeds praktischer oplossingen voor de inrichting van ruimten. Bestel de Monolink voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_monolink
  Meer informatie
 • Casala Onyx

  Het draadframe onderstel is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling in het frame, zodat de stoelen eenvoudig koppelen. Leverbaar tweede kwartaal 2013.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx
  Meer informatie
 • Casala Onyx V

  Het draadframe onderstel met kruisvoet is uniek. Beschikbaar met drie type schalen en diverse stofferingen. Bestel de Casala Onyx V schoolstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx-v
  Meer informatie
 • Casala Parker

  De facetrijke Casala Parker, straalt een stijlvolle behaaglijke sfeer uit door zijn gestoffeerd zitting. Een ruime stoelenserie geschikt voor wachtruimten, restaurants, bestuurskamers en directiekantoren. Bestel de Casala Parker voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Parker PDF

  casala_parker
  Meer informatie
 • Casala Sina

  Uitstekend gestoffeerd en degelijk zitcomfort, Casala Sina. Vervaardigd uit massief beukenhout is hij stapelbaar en stabiel. Bestel de Sina vergaderstoel voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Sina PDF

  casala_sina
  Meer informatie
 • Casala Wilson

  Stijlvol en comfortabel gestoffeerd, verfijnd en toch stabiel – dat zijn de tegenstellingen, die Casala Wilson met elkaar verbindt. Bestel de Wilson stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Wilson PDF

  casala_wilson
  Meer informatie
 • Casala Woody

  Daar comfort bieden waar men tijdelijk thuis is, als stoel of bank, dat wil Casala Woody. Bestel de Woody en de Woody Comfort voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Woody PDF

  casala_woody
  Meer informatie
 • De Valk Arena

  Een kleurige 4-poot stoel serie uitvoerbaar in diverse frames, zittingen, armleuningen en kleuren. Bestel De Valk Arena stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_arena
  Meer informatie
 • De Valk Cosmo

  Een comfortabele stoelen serie in 4-poot en sledestoel uitvoering. Bestel De Valk Cosmo stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_cosmo
  Meer informatie
 • De Valk Easy

  Kleurrijke en stapelbare 4-poot stoel serie met mogelijkheden voor stoffering, armleuningen en koppeling. Bestel De Valk Easy stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_easy
  Meer informatie
 • De Valk Elegance

  Een elegante 4-poot stoel serie bestaande uit 6 modellen zoals hele en halve stoffering en armleuningen. De Elegance is optioneel als koppelbare stoel leverbaar. Bestel De Valk Elegance stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_elegance
  Meer informatie
 • De Valk Grace

  Een elegante 4-poot stoel serie bestaande uit 6 modellen zoals hele en halve stoffering en armleuningen. De Grace is optioneel ook als koppelbare stoel leverbaar. Bestel De Valk Grace stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_grace
  Meer informatie
 • De Valk Sempre

  Een elegante koppelbare stoelen serie bestaande uit 8 modellen, met armleuningen, gestoffeerde zitting en gestoffeerde zitting met armleuningen. Bestel De Valk Sempre stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_sempre
  Meer informatie
 • De Valk Time Out

  Een 4-poot stoel serie met 5 modellen optioneel met bijbelvak beschikbaar. Bestel De Valk Time Out stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_time-out
  Meer informatie
 • De Valk Trendy

  Een plastic stoel optioneel met armleuningen. Bestel De Valk Trendy stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_trendy
  Meer informatie
 • Girsberger Giusto

  Zeer uitgebreide stoelenfamilie voor conferentieruimte en lounge. Bestel de Girsberger Giusto voordelig bij De kantoorspecialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel voor uw situatie.

  Brochure Girsberger Giusto PDF

  girsberger_giusto
  Meer informatie
 • Girsberger Yanos

  Als sledestoel of vierpootstoel, met of zonder armleggers, met net bespannen of gestoffeerd, en stapelbaar. Girsberger Yanos stoel bestelt u altijd voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Yanos PDF

  girsberger_yanos-stoel
  Meer informatie
 • HÅG Conventio

  De HÅG Conventio biedt beweging en variatie tijdens lange vergaderingen en conferenties. Met als resultaat dat u zich beter voelt! Bestel de HÅG Conventio voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Conventio PDF

  hag_conventio
  Meer informatie
 • HÅG Conventio Wing

  Een stabiele lichtgewicht die gemakkelijk opgesteld en gestapeld kan worden. Voorzien van fraaie vleugelvormige rugleuning. Bestel de HÅG Conventio Wing voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Conventio Wing PDF

  hag_conventio_wing
  Meer informatie
 • HÅG H05 Communication

  Dit is de ideale bezoekersstoel om te combineren met uw bureaustoel. De stoel is ook uitstekend geschikt voor vergaderzalen of andere werkplekken waar in groepen wordt gewerkt. Bestel de HÅG H05 Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H05 Communication PDF

  hag_h05_communication
  Meer informatie
 • HÅG SoFi Communication

  De beste op het gebied van ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit en visueel design, alles in een compleet pakket. Bestel de HÅG SoFi Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG SoFi Communication PDF

  hag_sofi_communication
  Meer informatie
 • Köhl Consito

  Kwaliteit en design in 4-poot, wielen en sledestoel. Consito is in veelvoud aan vormen, functionaliteiten en kleuren beschikbaar. Bestel de Köhl Consito voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Consito

  kohl_consito
  Meer informatie
 • Köhl Desiro

  4-poot, kruisvoet op wielen en traversebank serie. Ergonomische voorgevormde zit- en rugschaal biedt u extra ondersteuning. Bestel de Köhl Desiro zaalstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Desiro

  kohl_desiro
  Meer informatie
 • Köhl Desiro Joy

  De veelzijdige Allrounder voor binnen en buiten. De diepe en brede zitting gecombineerd met een hoge rugleuning zorgen gegarandeerd voor een comfortabele zit. Bestel de Köhl Desiro Joy voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Desiro Joy PDF

  kohl_desiro_joy
  Meer informatie
 • Markant Cortona

  Gemakkelijk stapelbare zaalstoel. Het chromen vierpoots- of sledeframe kan tevens ingezet worden als vergaderstoel. Bestel de Markant Cortona voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Cortona

  markant_cortona
  Meer informatie
 • Markant Joy

  Simpele comfortabele stoel die in diverse frisse kleuren leverbaar is. Bestel de Markant Joy voordelig en snel bij De kantoorspecialist Veenendaal.

  markant_joy
  Meer informatie
 • Markant Julius

  4-poot kantinestoel met chroom frame en optionele met armleggers. Bestel de Markant Julius voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Julius

  markant_julius
  Meer informatie
 • Markant Riva

  De zaalstoel als echte ruimtewinnaar. Van de Markant Riva kunt u wel 100 stoelen opbergen op slechts 1,7 m2. Bestel de Markant Riva voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Riva

  markant_riva
  Meer informatie
 • Markant Rivera

  Sterke stoel en multifunctioneel inzetbare 4 poot stoel. Bestel de Markant Riva voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Rivera

  markant_rivera
  Meer informatie
 • Score Taboeretten 4-poots

  De handige 4-poots taboeretten van Score zijn overal inzetbaar. Bestel de Score 4-poots taboeretten stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-4-poots
  Meer informatie
    | 
62 artikelen Pagina

4-poot stoelen

De 4-poot is een stabiele en comfortabele stoel. Het bestaat uit een breed assortiment van hoogwaardige stoelen voor elk budget. Zo zijn er diverse kantoor stoelen zoals de leren stoelen Wilson, de comfortabel gestoffeerde stoel Crona en het chromen frame stoel Fado.

De stoelen zijn van de merken Brunner, Casala, De Valk, Girsberger, Köhl, Markant en Vepa. De 4-poot stoelen zijn beschikbaar als houten stoel, moderne stoel, beuken stoel en hebben meestal meerdere opties zoals armleggers en kleurige stofferingen.

Schoolstoelen

De 4-poot stoel is zeer geschikt als leerlingstoel en heeft diverse toepassingen binnen een school. Heeft u specifieke wensen of wilt u de schoolstoel mogelijkheden bespreken? Laat u adviseren door de kantoorinrichting specialist.

Bekijk ook onze selectie stoelen voor specifieke locaties zoals de kantinestoelen, stapelbare stoelen en vergaderstoelen. Zit u langere tijd op uw werkplek? Bekijk onze ergonomisch advies en ergonomische stoelen.