| 
12 artikelen
 • Casala Parker

  De facetrijke Casala Parker, straalt een stijlvolle behaaglijke sfeer uit door zijn gestoffeerd zitting. Een ruime stoelenserie geschikt voor wachtruimten, restaurants, bestuurskamers en directiekantoren. Bestel de Casala Parker voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Parker PDF

  casala_parker
  Meer informatie
 • Casala Siësta

  Siësta is een echte design klassieker in onze collectie. Verkrijgbaar in bank of lounge stoel. Bestel de Casala Siësta voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Siësta PDF

  casala_siësta
  Meer informatie
 • Casala Woody

  Daar comfort bieden waar men tijdelijk thuis is, als stoel of bank, dat wil Casala Woody. Bestel de Woody en de Woody Comfort voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Woody PDF

  casala_woody
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Lounge Café Bank

  De Lounge Café Bank is een bank met kenmerkende strakke lijnen, felle kleuren en uitstekend zitcomfort. In combinatie met een tafel is de lounge bank ideaal als flexwerk- of ontspanningsplek.
  Een moderne lounge bank is eenvoudig uit te breiden. Bestel de Lounge Cafe Bank bij De kantoorspecialist.

  Productblad Cafe Lounge banken

  dks_lounge_cafe_bank
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Nisbank

  De Kantoorspecialist nisbanken zijn Ideaal voor een rustig gesprek. De Nisbanken van De Kantoorspecialist zijn stijlvol en functioneel. Bestel de nisbank bij De Kantoorspecialist.

  Brochure De Kantoorspecialist Nisbank

  dks_nisbank
  Meer informatie
 • Girsberger Jack

  Comfortabel met minimaal materiaalgebruik. Het lichte ontwerp van de Girsberger Jack stoel maakt het geschikt voor menig kantoor. Bestel de Girsberg Jack voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Jack PDF

  girsberger_jack-stoel
  Meer informatie
 • Girsberger Permesso

  De moderne interpretatie van de traditionele zitbank, de Girsberger Permesso. Bestel de Permesso nu voordelig bij de kantoorinrichting specialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel op maat binnen 1 werkdag.

  Brochure Girsberger Permesso PDF

  girsberger_permesso
  Meer informatie
 • Markant Gajah

  Comfortabele en akoestische fauteuil en sofa. Hier kan met geconcentreerd werken, telefoneren of informeer overleggen. Bestel de Markant Gajah voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Gajah

  markant_gajah
  Meer informatie
 • Markant Workways

  Nieuw social seating programma met collecite modulaire elementen. Workways faciliteert alle mogelijke activiteiten en gewenste functionaliteiten met 1 representatieve meubellijn. Bestel de Markant Workways bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Workways

  markant_workways
  Meer informatie
 • Vepa Elise Club

  Dé stoel om mensen in stijl te ontvangen. Met het ruime assortiment stoffen is de Elise Club in elke sfeer toepasbaar. Bestel de Vepa Elise Club fauteuil voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Elise Club

  vepa_elise-club
  Meer informatie
 • Vepa Moi

  Het meubel waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar kunnen overleggen, werken of gewoon even relaxen. Heel interactief of juist zeer privé door de akoestische wandoplossingen. Vepa Moi biedt veel mogelijkheden en oplossingen voor school en kantoor. Bestel de Vepa Moi bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Moi

  vepa_moi
  Meer informatie
 • Vepa Units

  Treinbanken zijn niet meer weg te denken in de huidige werkomgeving. Of het nu gaat om de inrichting van een restaurant, school of kantoor. Units treinbanken van Vepa passen prima bij de visie op Het Nieuwe Werken. Door te combineren met kolompoottafels, verrijdbare klaptafels of de Vepa Cocoontafels creëert u een fraaie opstelling. Bestel de Vepa Units bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Units

  vepa-units
  Meer informatie
    | 
12 artikelen

Banken

Comfortabel zitten doet u op een bank van De kantoorspecialist. Voor uw kantoor, lounge of zithoek hebben we diverse kleine banken, moderne banken en design banken met bijpassende tafels en fauteuils. Laat u informeren over het geschikte banken meubel voor uw kantoor. Van chesterfield banken tot complete bankstellen, bij De kantoorspecialist uit Veenendaal bent u op het juiste adres.

Fauteuils

Een fauteuil passend bij uw bank of losse relaxfauteuils koopt u bij de kantoorinrichting specialist. Van lederen fauteuils tot design fauteuils. Heeft u specifieke wensen voor een comfortabele zithoek of ontspanningsruimte? Wij maken graag een passend voorstel voor u.

Bekijk ook onze selectie lounge meubelen, entree meubilair en receptie- en wachtruimte mogelijkheden.