| 
25 artikelen
 • Vepa Embrace

  Een aantrekkelijk middelpunt van uw wachtruimte of vergaderruimte. Bestel het Vepa Embrace wachtkamer meubilair voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Embrace

  vepa_embrace
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Slimline

  Slede- en conferentiestoel. De speciale stoffering biedt zeer goede luchtcirculatie. De driedimensionale constructie van de stoffering ondersteund het transporteren van vocht en daarmee wordt het comfort van het zitten verhoogd. Bestel de Köhl Anteo Slimline voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_slimline-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Tube

  Slede- en conferentiestoel. Deze speciale uitvoering is voorzien van horizontaal geplaatste cilinders die zijn bekleed met extra schuim voor een ultiem zitcomfort. Bestel de Köhl Anteo Tube voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_tube-stoel
  Meer informatie
 • Aeris Oyo

  Met een uniek design, flexibiliteit en maarliefst drie verschillende zitposities is de Aeris Oyo een multifunctionele stoel die overal te gebruiken is. Bestel de Aeris Oyo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Aeris Oyo PDF

  aeris_oyo
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • HÅG SoFi Communication

  De beste op het gebied van ergonomie, duurzaamheid, kwaliteit en visueel design, alles in een compleet pakket. Bestel de HÅG SoFi Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG SoFi Communication PDF

  hag_sofi_communication
  Meer informatie
 • Vepa stoel Felt

  Een echte goed-gevoel-stoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie van de Felt-stoel maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Bestel de Vepa stoel Felt voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Vepa_felt
  Meer informatie
 • Béta Be02

  De Be02 is een modern vormgegeven stoel welke multifunctioneel toepasbaar is. Bestel de Béta BE02 stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  beta_be_02
  Meer informatie
 • Béta Be10

  De De Be10 is een vergaderstoel met evenwichtig design, waarbij de sierlijk vormgegeven rug in het oog springt. Wanneer u zit, ervaart u het comfortgevoel, gecreëerd door het harmonieuze geheel van rug en zitting.

  Brochure Beta Be10

  beta_be_10
  Meer informatie
 • Béta Be15

  De Be15, allesomvattend. Het resultaat van een goed doordachte complete bezoekersstoel waar kwaliteit, design, comfort en ergonomie samenvloeien. de basis van het ontwerp is kwaliteit en functionaliteit. Het eindresultaat mag er zijn. Zowel de 4-poots als het sledeframe zijn volgens NEN-EN 16139 getest en gecertificeerd.

  Brochure Beta Be15

  beta_be_15
  Meer informatie
 • Béta Be19

  De Be19, altijd op de juiste plaats. Een multifunctionele stoel waarbij de rug en zitting uitvoerbaar zijn in kunststof, hout of gestoffeerd. De vormgeving is strak en de Almere stoel is gunstig geprijsd. Stoel is genormeerd volgens de EN-13761 en EN-1728

  Brochure Beta Be19

  beta_be_19
  Meer informatie
 • Girsberger G125

  De draaistoel van hout, maak gebruik van de functionaliteit van de G125 buiten de vaste werkvloer. Bestel de Girsberger G125 bij De kantoorspecialist.

  Bekijk het online magazine van de Girsberger G125

  Brochure Girsberger G125PDF

  girsberger_g125
  Meer informatie
 • Girsberger Camiro

  Een elegante stoelen serie in slede- en draaistoel uitvoering. Ontworpen om in te spelen op de huidige ontwikkelingen van het organiseren van de werkvloer. Bestel de Girsberger Camiro bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger CamiroPDF

  girsberger_camiro-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Salveo

  Ergonomische slede-, wielen en kruisvoet stoel met een karakteristiek design. Hoogwaardige materialen en de nieuwste technische functies geven deze buitengewone stoel zijn uitstraling. Bestel de Köhl Salveo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Salveo

  kohl_salveo-stoel
  Meer informatie
 • Vepa Fado

  Speelse luxe. Zowel met kruisvoet als 4pootsuitvoering, maar ook als verrijdbare uitvoering. Bestel de Vepa Fado stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Fado

  vepa_fado
  Meer informatie
 • Girsberger Connexion

  Rugleuning met innovatief lamellensysteem en netbespanning – past zich aan en geeft steun, Girsberger Connexion. Bestel de Connexion voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Connexion PDF

  girsberger_connexion
  Meer informatie
 • Girsberger Corpo

  Kies een buitengewone stoel die de hoogste functionele kwaliteit heeft. Geniet optimaal met de Girsberger Corpo rugleuning van elastische gevlochten rugbespanning – ziet er fraai uit en is comfortabel.

  Brochure Girsberger Corpo PDF

  girsberger_corpo-stoel
  Meer informatie
 • Girsberger Diagon

  Sledestoel met bewegende gelagerde rugleuning voor meer comfort. Bestel de Girsberger Diagon voordelig bij De kantoorspecialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel voor uw situatie.

  Brochure Girsberger Diagon PDF

  girsberger_diagon-stoel
  Meer informatie
 • Girsberger Pepe

  Eenvoudige vormen, duidelijke lijnen en een eerlijk karakter. Girsberger Pepe bestelt u altijd voordelig en snel bij De kantoorspecialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel op maat binnen 1 werkdag.

  Brochure Girsberger Pepe PDF

  girsberger_pepe
  Meer informatie
 • Casala Casalino

  De elegante stoel. Populair in de jaren zeventig. In 2007 werd Casala Casalino opnieuw uitgebracht. Bestel deze stoel direct bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Casala Casalino PDF

  casala-casalino
  Meer informatie
 • Casala Carma

  Met zijn gestoffeerde, buigzame schaal is Casala Carma de loungestoel onder de stoelen. De innovatieve vormgeving maakt Casala Carma zeer geschikt als exclusieve bezoekersstoel in foyers en eetgelegenheden, gezondheidscentra en hotels.

  Brochure Casala Carma PDF

  casala-carma
  Meer informatie
 • Casala Keep Moving

  Zitten bestaat uit vele, vaak ongemerkte bewegingen. Juist deze bewegingen ondersteunt Casala Keep Moving. Zijn gestoffeerde zitting is enkele centimeters verschuifbaar. De rugleuning veert ook zijdelings. Dit geeft Casala Keep Moving een karakteristieke uitstraling.

  Brochure Casala Keep Moving> PDF

  casala_keep-moving
  Meer informatie
 • Casala Parker

  De facetrijke Casala Parker, straalt een stijlvolle behaaglijke sfeer uit door zijn gestoffeerd zitting. Een ruime stoelenserie geschikt voor wachtruimten, restaurants, bestuurskamers en directiekantoren. Bestel de Casala Parker voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Parker PDF

  casala_parker
  Meer informatie
 • Casala Monolink

  De eerste stoel die uit één stuk is gemaakt en toch kan worden gekoppeld. Daarmee speelt Casala Monolink in op de groeiende vraag naar steeds praktischer oplossingen voor de inrichting van ruimten. Bestel de Monolink voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Monolink PDF

  casala_monolink
  Meer informatie
 • Béta Be22

  De Be22 is comfortabel. Vergaderstoel Be22 zit heerlijk, geeft uitstekende ondersteuning en heeft een luxe uitstraling. Be22 is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en daardoor geschikt voor iedere situatie. Door het schommelmechaniek wordt dynamisch zitten gestimuleerd.

  Brochure Beta Be22

  beta_be_22
  Meer informatie
    | 
25 artikelen

Designstoelen

Uw designstoelen koopt u in Veenendaal bij De kantoorspecialist. De afgelopen 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot de kantoorinrichting specialist van midden Nederland. Voor het complete interieur design tot design meubilair wij realiseren graag uw wensen. Met een aanbod aan designstoelen van eigenzinnige kunststof creaties tot een industriële stoel, bij ons bent u aan het juiste adres.

Moderne stoelen

Een moderne stoel is niet alledaags. Richt uw kantoor in met een sfeer die bij de functie past. Wilt u verrassen, inspireren of ontspannen? Wij hebben de moderne stoelen die hierbij passen. Onze product specialisten luisteren graag naar uw wensen.

Op zoek naar een meer traditionele stoel? Bekijk onze banken & fauteuils, vergaderstoelen en ons assortiment kantinestoelen.