| 
23 artikelen
 • Aeris Oyo

  Met een uniek design, flexibiliteit en maarliefst drie verschillende zitposities is de Aeris Oyo een multifunctionele stoel die overal te gebruiken is. Bestel de Aeris Oyo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Aeris Oyo PDF

  aeris_oyo
  Meer informatie
 • Béta Be02

  De Be02 is een modern vormgegeven stoel welke multifunctioneel toepasbaar is. Bestel de Béta BE02 stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  beta_be_02
  Meer informatie
 • Béta Be10

  De De Be10 is een vergaderstoel met evenwichtig design, waarbij de sierlijk vormgegeven rug in het oog springt. Wanneer u zit, ervaart u het comfortgevoel, gecreëerd door het harmonieuze geheel van rug en zitting.

  Brochure Beta Be10

  beta_be_10
  Meer informatie
 • Béta Be15

  De Be15, allesomvattend. Het resultaat van een goed doordachte complete bezoekersstoel waar kwaliteit, design, comfort en ergonomie samenvloeien. de basis van het ontwerp is kwaliteit en functionaliteit. Het eindresultaat mag er zijn. Zowel de 4-poots als het sledeframe zijn volgens NEN-EN 16139 getest en gecertificeerd.

  Brochure Beta Be15

  beta_be_15
  Meer informatie
 • Béta Be19

  De Be19, altijd op de juiste plaats. Een multifunctionele stoel waarbij de rug en zitting uitvoerbaar zijn in kunststof, hout of gestoffeerd. De vormgeving is strak en de Almere stoel is gunstig geprijsd. Stoel is genormeerd volgens de EN-13761 en EN-1728

  Brochure Beta Be19

  beta_be_19
  Meer informatie
 • Béta Be22

  De Be22 is comfortabel. Vergaderstoel Be22 zit heerlijk, geeft uitstekende ondersteuning en heeft een luxe uitstraling. Be22 is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en daardoor geschikt voor iedere situatie. Door het schommelmechaniek wordt dynamisch zitten gestimuleerd.

  Brochure Beta Be22

  beta_be_22
  Meer informatie
 • Casala Leon Lounge

  Een gedetailleerde afwerking, vele stofferingsmogelijkheden en een aangenaam zitcomfort. Deze kenmerken creëren een stijlvolle lounge stoel die ideaal is voor informele settings. Bestel de Casala Leon Lounge voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Leon Lounge PDF

  casala_leon-lounge
  Meer informatie
 • Casala Parker

  De facetrijke Casala Parker, straalt een stijlvolle behaaglijke sfeer uit door zijn gestoffeerd zitting. Een ruime stoelenserie geschikt voor wachtruimten, restaurants, bestuurskamers en directiekantoren. Bestel de Casala Parker voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Parker PDF

  casala_parker
  Meer informatie
 • Casala Siësta

  Siësta is een echte design klassieker in onze collectie. Verkrijgbaar in bank of lounge stoel. Bestel de Casala Siësta voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Siësta PDF

  casala_siësta
  Meer informatie
 • Casala Woody

  Daar comfort bieden waar men tijdelijk thuis is, als stoel of bank, dat wil Casala Woody. Bestel de Woody en de Woody Comfort voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Woody PDF

  casala_woody
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Lounge Café Bank

  De Lounge Café Bank is een bank met kenmerkende strakke lijnen, felle kleuren en uitstekend zitcomfort. In combinatie met een tafel is de lounge bank ideaal als flexwerk- of ontspanningsplek.
  Een moderne lounge bank is eenvoudig uit te breiden. Bestel de Lounge Cafe Bank bij De kantoorspecialist.

  Productblad Cafe Lounge banken

  dks_lounge_cafe_bank
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Nisbank

  De Kantoorspecialist nisbanken zijn Ideaal voor een rustig gesprek. De Nisbanken van De Kantoorspecialist zijn stijlvol en functioneel. Bestel de nisbank bij De Kantoorspecialist.

  Brochure De Kantoorspecialist Nisbank

  dks_nisbank
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Poefen

  Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstormruimte. Prettig om aan te schuiven bij in hoogte verstelbare vergader- of flexplekken. De poef, altijd handig voor erbij en het staat ook nog eens erg leuk!

  Bestel De Kantoorspecialist Poefen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad De Kantoorspecialist poefenPDF

  dks_poefen
  Meer informatie
 • Girsberger Giusto

  Zeer uitgebreide stoelenfamilie voor conferentieruimte en lounge. Bestel de Girsberger Giusto voordelig bij De kantoorspecialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel voor uw situatie.

  Brochure Girsberger Giusto PDF

  girsberger_giusto
  Meer informatie
 • Girsberger Jack

  Comfortabel met minimaal materiaalgebruik. Het lichte ontwerp van de Girsberger Jack stoel maakt het geschikt voor menig kantoor. Bestel de Girsberg Jack voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Jack PDF

  girsberger_jack-stoel
  Meer informatie
 • Markant Gajah

  Comfortabele en akoestische fauteuil en sofa. Hier kan met geconcentreerd werken, telefoneren of informeer overleggen. Bestel de Markant Gajah voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Gajah

  markant_gajah
  Meer informatie
 • Markant Workways

  Nieuw social seating programma met collecite modulaire elementen. Workways faciliteert alle mogelijke activiteiten en gewenste functionaliteiten met 1 representatieve meubellijn. Bestel de Markant Workways bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Workways

  markant_workways
  Meer informatie
 • Vepa Elise Club

  Dé stoel om mensen in stijl te ontvangen. Met het ruime assortiment stoffen is de Elise Club in elke sfeer toepasbaar. Bestel de Vepa Elise Club fauteuil voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Elise Club

  vepa_elise-club
  Meer informatie
 • Vepa Moi

  Het meubel waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar kunnen overleggen, werken of gewoon even relaxen. Heel interactief of juist zeer privé door de akoestische wandoplossingen. Vepa Moi biedt veel mogelijkheden en oplossingen voor school en kantoor. Bestel de Vepa Moi bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Moi

  vepa_moi
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • Vepa Poef

  Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstormruimte. Naast de gebruikeiljke zithoogte is er tevens een uitvoering met zithoogte 60cm. Prettig om aan te schuiven bij in hoogte verstelbare vergader- of aanlandplekken. Kortom: de Vepa poef, gewoon handig voor erbij.

  Bestel de Vepa Poef voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad Vepa Poef PDF

  vepa_poef
  Meer informatie
 • Vepa Sedia

  Loungen heeft een naam: Sedia. Met 4poot, draaibare kruisvoet of slede-onderstel. Bestel de Vepa Sedia voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Sedia

  vepa_sedia
  Meer informatie
 • Vepa Units

  Treinbanken zijn niet meer weg te denken in de huidige werkomgeving. Of het nu gaat om de inrichting van een restaurant, school of kantoor. Units treinbanken van Vepa passen prima bij de visie op Het Nieuwe Werken. Door te combineren met kolompoottafels, verrijdbare klaptafels of de Vepa Cocoontafels creëert u een fraaie opstelling. Bestel de Vepa Units bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Units

  vepa-units
  Meer informatie
    | 
23 artikelen

Lounge meubelen

Een ruimte om tot rust te komen, te onthaasten in een comfortabele stoel of juist even te liggen op een bank. De lounge meubelen zijn zeer geschikt om als een loungeset te plaatsen in bijvoorbeeld een rustige hoek in de kantine of bijvoorbeeld als wachtruimte en entree meubilair.

Loungestoelen

De traditionele lounge banken kan u natuurlijk combineren met een lounge stoel en lounge zitbank voor een complete zithoek inrichting. Een veel gebruikte oplossing voor de lounge sets is de combinatie van loungestoelen met een chaise longue. Laat u informeren over de mogelijkheden van de chaise longue en loungestoelen.

Naast de lounge meubelen hebben we ook diverse banken & fauteuils, ergonomische stoelen en bijzettafels.