| 
9 artikelen
 • Vepa stoel 700

  Karakter door details. Vepa stoel 700 is de slede-uitvoering van de 400. Vriendelijk door de ronde vormen, pittig door de mogelijke kleuren. Strak gelakt in uni-kleur of juist gestoffeerd voor een stijlvolle huiselijke sfeer. Aan u de keuze.. Bestel de Vepa stoel 700 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 700

  vepa_stoel_700
  Meer informatie
 • Casala Onyx

  Het draadframe onderstel is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling in het frame, zodat de stoelen eenvoudig koppelen. Leverbaar tweede kwartaal 2013.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx
  Meer informatie
 • Score Taboeretten 4-poots

  De handige 4-poots taboeretten van Score zijn overal inzetbaar. Bestel de Score 4-poots taboeretten stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-4-poots
  Meer informatie
 • Score Pico Leidsterstoel

  Leidsterstoel voor in de klas beschikbaar in 4 kleuren. Ga gemakkelijk bij uw leerlingen aan tafel zitten met deze flexibele tabouret kruk van Score.

  Flyer Score Pico Leidsterstoel

  score_pico
  Meer informatie
 • Casala Onyx IV

  Het draadframe onderstel met sledeframe is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling, zodat de stoelen eenvoudig schakelbaar zijn. Bestel de Casala Onyx IV schoolstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx-iv
  Meer informatie
 • Casala Onyx V

  Het draadframe onderstel met kruisvoet is uniek. Beschikbaar met drie type schalen en diverse stofferingen. Bestel de Casala Onyx V schoolstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx-v
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
 • Vepa stoel 400

  Vepa stoel 400 is de vierpoots uitvoering. Het ijzersterke frame voldoet zelfs aan de harde eisen van het hedendaagse onderwijs. Zowel in het klaslokaal als in de aula is deze stoel op zijn plaats. Door het frame en de dopmoeren van zitting en rug een afwijkende kleur te geven wordt het accent op de details gelegd.. Bestel de Vepa stoel 400 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa stoel 400

  vepa_stoel_400
  Meer informatie
 • RBM Noor Sledeframe

  De RBM Noor met sledeframe is een comfortabele en zachte stoel, die gemakkelijk te stapelen is. U kunt kiezen uit een rijk scala van kleuren voor de stoffering en dit matchen met de verschillende kleuren voor het stalen frame. Armleggers zijn optioneel. RBM Noor sledeframe is een volledig gestoffeerde stoel en past perfect in de vergader-, conferentie of studeeromgeving, in restaurants of gewoon bij u thuis.

  Bestel de Noor met sledeframe voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Noor SledeframePDF

  rbm-noor-sledeframe
  Meer informatie
    | 
9 artikelen

Schoolstoelen

Uw schoolstoel kopen doet u in Veenendaal bij De kantoorspecialist. De afgelopen 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot de schoolinrichting specialist van midden Nederland. Voor het complete schoolmeubilair van tafel tot schoolstoel wij luisteren graag naar uw wensen. Ons aanbod aan stoelen van leiderstoel, taboeret tot hoge werkstoel.

Leiderstoel en schoolstoeltjes

Shoolstoelen zijn er in alle maten. Voor het lager onderwijs is er bijvoorbeeld een compacte leiderstoel waarmee u gemakkelijk in de klas naast uw leerlingen kan gaan zitten. Schoolstoeltjes zijn voornamelijk van hout en stapelbaar. Natuurlijk voorzien van speciale coating zodat ze makkelijk schoon te maken zij en jaren mee kunnen.

Op zoek naar een meer traditionele stoel? Bekijk onze 4-poot stoelen, vergaderstoelen en ons assortiment kantinestoelen.