| 
39 artikelen
 • Aeris Oyo

  Met een uniek design, flexibiliteit en maarliefst drie verschillende zitposities is de Aeris Oyo een multifunctionele stoel die overal te gebruiken is. Bestel de Aeris Oyo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Aeris Oyo PDF

  aeris_oyo
  Meer informatie
 • Bèta Leerdam

  Deze zeer fraai vormgegeven stoelenserie heeft als kenmerk een hoogwaardig ergonomisch zitcomfort. De Bèta Leerdam stoel is leverbaar als conferentiestoel, sledestoel, bureaustoel en wachtbank. De zaalstoel is eenvoudig stapelbaar en koppelbaar en in diverse kleuren leverbaar.

  Brochure Bèta Leerdam PDF

  beta_leerdam
  Meer informatie
 • Bèta Londen

  Eigenwijs, stijlvol en tijdloos. De Bèta Londen stoel heeft een design met een eigen karakter. Bestel de London stoel nu voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Bèta Londen PDF

  beta_londen
  Meer informatie
 • Bèta Voorburg

  Het resultaat van een goed doordacht concept waarbij kwaliteit, design, comfort en ergonomie samenvloeien. De stapelbare Bèta Voorburg stoel voldoet aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en ergonomie en is leverbaar met een brandweer goedgekeurd koppelsysteem.

  Brochure Bèta Voorburg PDF

  beta_voorburg
  Meer informatie
 • Brunner Finasoft

  Slank en comfortabel. Hoge kwaliteit vergaderstoel - als draaistoel of sledestoel - Brunner Finasoft. Bestel de vergaderstoel Finasoft voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner Finasoft PDF

  brunner_finasoft
  Meer informatie
 • Brunner Fox

  Een tijdloos moderne serie voor grote ruimten biedt talloze variaties: met een breed scala van verschillende zittingen en frames, biedt de Brunner Fox stoel tal van creatieve opties, afhankelijk van de kamer of het evenement.

  Brochure Brunner Fox PDF

  Brochure Brunner Fox Plus PDF

  brunner_fox
  Meer informatie
 • Brunner Plaza

  Aantrekkelijk. Comfortabele. Een combinatie van klassieke elegantie met een maximum aan comfort, Brunner Plaza. Bestel de Brunner Plaza voordelig en snel bij de kantoorinrichting specialist.

  Brochure Brunner Plaza PDF

  brunner_plaza
  Meer informatie
 • Casala Carma

  Met zijn gestoffeerde, buigzame schaal is Casala Carma de loungestoel onder de stoelen. De innovatieve vormgeving maakt Casala Carma zeer geschikt als exclusieve bezoekersstoel in foyers en eetgelegenheden, gezondheidscentra en hotels.

  Brochure Casala Carma PDF

  casala-carma
  Meer informatie
 • Casala Feniks

  Een stoel zonder sterallures: een teamplayer, aangepast afgestemd op de individuele situatie, dynamisch, zuiver en functioneel. Dit is kenmerkend voor alle modellen uit de Casala Feniks familie, die hierdoor harmonieus inzetbaar zijn bij vele gelegenheden.

  Brochure Casala Feniks PDF

  casala_feniks
  Meer informatie
 • Casala Leo

  Een stoel met bijzondere kenmerken. Het solide sledeframe van Casala Leo en de extra dikke stoffering vormen de basis voor een ergonomisch verantwoorde werkomgeving en bieden ondersteuning en comfort; ook tijdens lange werkdagen.

  Brochure Casala Leo> PDF

  casala_leo
  Meer informatie
 • Casala Leon

  De nieuwe sledestoel is strak en modern gestoffeerd met een optimaal zitcomfort. Bestel de Casala Leon voordelig bij De kantoorspecialist.

  casala_leon
  Meer informatie
 • Casala Onyx

  Het draadframe onderstel is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling in het frame, zodat de stoelen eenvoudig koppelen. Leverbaar tweede kwartaal 2013.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx
  Meer informatie
 • Casala Onyx IV

  Het draadframe onderstel met sledeframe is uniek en heeft een geïntegreerde koppeling, zodat de stoelen eenvoudig schakelbaar zijn. Bestel de Casala Onyx IV schoolstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx-iv
  Meer informatie
 • Casala Onyx V

  Het draadframe onderstel met kruisvoet is uniek. Beschikbaar met drie type schalen en diverse stofferingen. Bestel de Casala Onyx V schoolstoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Onyx PDF

  casala_onyx-v
  Meer informatie
 • Casala Parker

  De facetrijke Casala Parker, straalt een stijlvolle behaaglijke sfeer uit door zijn gestoffeerd zitting. Een ruime stoelenserie geschikt voor wachtruimten, restaurants, bestuurskamers en directiekantoren. Bestel de Casala Parker voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Casala Parker PDF

  casala_parker
  Meer informatie
 • De Valk Cosmo

  Een comfortabele stoelen serie in 4-poot en sledestoel uitvoering. Bestel De Valk Cosmo stoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_cosmo
  Meer informatie
 • De Valk Yesteryears

  Een sledestoel serie bestaande uit 2 modellen. Bestel De Valk Yesteryears sledestoel voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  de-valk_yesteryears
  Meer informatie
 • Girsberger Camiro

  Een elegante stoelen serie in slede- en draaistoel uitvoering. Ontworpen om in te spelen op de huidige ontwikkelingen van het organiseren van de werkvloer. Bestel de Girsberger Camiro bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger CamiroPDF

  girsberger_camiro-stoel
  Meer informatie
 • Girsberger Connexion

  Rugleuning met innovatief lamellensysteem en netbespanning – past zich aan en geeft steun, Girsberger Connexion. Bestel de Connexion voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Connexion PDF

  girsberger_connexion
  Meer informatie
 • Girsberger Corpo

  Kies een buitengewone stoel die de hoogste functionele kwaliteit heeft. Geniet optimaal met de Girsberger Corpo rugleuning van elastische gevlochten rugbespanning – ziet er fraai uit en is comfortabel.

  Brochure Girsberger Corpo PDF

  girsberger_corpo-stoel
  Meer informatie
 • Girsberger Diagon

  Sledestoel met bewegende gelagerde rugleuning voor meer comfort. Bestel de Girsberger Diagon voordelig bij De kantoorspecialist. Laat uw gegevens achter en ontvang een voorstel voor uw situatie.

  Brochure Girsberger Diagon PDF

  girsberger_diagon-stoel
  Meer informatie
 • Girsberger Yanos

  Als sledestoel of vierpootstoel, met of zonder armleggers, met net bespannen of gestoffeerd, en stapelbaar. Girsberger Yanos stoel bestelt u altijd voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Girsberger Yanos PDF

  girsberger_yanos-stoel
  Meer informatie
 • HÅG Futu Communication

  Deze stoel omvat in zijn eenvoud het unieke zitcomfort en de ergonomische bewegingsprincipes van HÅG. Dankzij het tijdloos design past de stoel goed in alle kantooromgevingen en bij alle andere HÅG bureaustoelen. Bestel de HÅG Futu Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Futu Communication PDF

  hag_futu_communication
  Meer informatie
 • HÅG H04 Communication

  Door het concept achter het tijdloze design van deze stoel, voldoet de HÅG H04 Communication aan de eisen van stoelen voor open moderne kantoorruimtes. Bestel de HÅG H04 Communication voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG H04 Communication PDF

  hag_h04_communication
  Meer informatie
 • HÅG Sideways

  Deze revolutionaire vergaderstoel zit altijd even comfortabel, hoe u zich ook wendt of keert. De stoel is ontworpen om naast een maximaal zitcomfort ook veel bewegingsvrijheid te bieden. Bestel de HÅG Sideways voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Sideways PDF

  hag_sideways
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Matrix

  Slede- en conferentiestoel. Design, functionaliteit en esthetiek op een exclusieve manier gecombineerd. Naast een juiste ondersteuning van de rug met een comfortabele luchtcirculatie zorgt een transparant uiterlijk voor een aantrekkelijke en frisse uitstraling. 

  Bestel de Köhl Anteo Matrix voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_matrix-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Network

  Slede- en conferentiestoel met een innovatieve textiel, die functionaliteit en uiterlijk samen brengt, biedt door zijn drie dimensionale constructie een zeer goede luchtcirculatie. Bestel de Köhl Anteo Network voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_network-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Soft

  Slede- en conferentiestoel. Voorzien van een extra dik en hoogwaardig schuim voor additionele rugondersteuning. Bestel de Köhl Anteo Slimline voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_soft-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Anteo Tube

  Slede- en conferentiestoel. Deze speciale uitvoering is voorzien van horizontaal geplaatste cilinders die zijn bekleed met extra schuim voor een ultiem zitcomfort. Bestel de Köhl Anteo Tube voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Anteo PDF

  kohl_anteo_tube-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Consito

  Kwaliteit en design in 4-poot, wielen en sledestoel. Consito is in veelvoud aan vormen, functionaliteiten en kleuren beschikbaar. Bestel de Köhl Consito voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Consito

  kohl_consito
  Meer informatie
 • Köhl Mireo

  Slede- en kruisvoetstoel. De Mireo vervult alle wensen van de zittende mens door zijn instelbare lendesteun. Bestel de Köhl Mireo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Mireo

  kohl_mireo-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Salveo

  Ergonomische slede-, wielen en kruisvoet stoel met een karakteristiek design. Hoogwaardige materialen en de nieuwste technische functies geven deze buitengewone stoel zijn uitstraling. Bestel de Köhl Salveo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Salveo

  kohl_salveo-stoel
  Meer informatie
 • Köhl Selleo

  Sledestoel die ondersteunt in elke werksituatie. Perfecte ergonomie, heldere functies en een buitengewoon zitcomfort. Bestel de Köhl Selleo voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Köhl Selleo

  kohl_selleo-stoel
  Meer informatie
 • Markant 2755

  Comfortabele bezoekersstoel. Beschikbaar met lage en hoge rug. Bestel de Markant 2755 stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant 2755

  markant_2755
  Meer informatie
 • Markant Cortona

  Gemakkelijk stapelbare zaalstoel. Het chromen vierpoots- of sledeframe kan tevens ingezet worden als vergaderstoel. Bestel de Markant Cortona voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Cortona

  markant_cortona
  Meer informatie
 • Vepa Apron

  Een eigentijdse designstoel met een tijdloos karakter. Met karakteristieke overgang van zitting naar de rug waarbij strakke lijnen gecombineerd worden met vriendelijke materialen.

  Brochure Vepa Apron

  vepa_apron
  Meer informatie
 • Vepa Elise

  Een complete lijn stoelen die overal op haar plaats is voor een langdurige zit. Bestel de Vepa Elise stoel voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Elise

  vepa_elise
  Meer informatie
 • Vepa Esprit

  Representatief en veelzijdig met stijlvolle rugbeugel en armopleggers. In een van de vele uitvoeringen is hij thuis in elke ruimte. Bestel de Vepa Esprit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Esprit

  Brochure Vepa Esprit Essentials

  vepa_esprit
  Meer informatie
 • Vepa Pit

  Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Pit PDF

  vepa_pit
  Meer informatie
    | 
39 artikelen

Sledestoelen kopen

Een sledestoel kopen doet u bij de specialist in Veenendaal. Met ruim 23 jaar ervaring zijn we de sledestoelen specialist van midden Nederland. Van een sledestoel met innovatief lamellensysteem tot sledestoel met gestoffeerde rug en zitting. Een sledestoel geeft u het zitcomfort van een directie stoel met een grote verscheidenheid in kleuren en stofferingen. Met eigenwijze designs zoals de Londen tot een hoge kwaliteit leren sledestoel zoals de Finasoft.

Zitcomfort met buisstoelen, de sledestoel

Sledestoelen zijn ook bekend als buisframe stoelen. Een zeer comfortabele stoel geschikt als directie stoel of kantoor stoel. Kies een buitengewone buisstoel met het hoogste functionele kwaliteit. Bij De kantoorspecialist Veenendaal vindt u de buisstoel die u ondersteunt in elke werksituatie.

Laat u adviseren over ergonomie op uw werkplek door onze specialisten. Wilt u verschillende ruimtes opnieuw inrichten? Wij leveren full service oplossingen met ons projectbureau, van 3D tekeningen tot verhuizing.