| 
12 artikelen
 • HÅG Capisco

  Werk op een unieke manier aan hoge en in hoogte verstelbare werktafels. Blijf in balans terwijl u soepel en dynamisch beweegt. Bestel de HÅG Capisco voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco PDF

  hag_capisco-kruk
  Meer informatie
 • HÅG Capisco Puls

  Een kunststof stoel die geleverd wordt met een zitting. De zitting heeft een geïntegreerd kussen voor een hoger comfort. Bestel de HÅG Capisco Puls voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure HÅG Capisco Puls PDF

  hag_capisco_puls-kruk
  Meer informatie
 • Aeris Swopper

  Nieuwe zitrevolutie in Nederland, de Swopper! Gegarandeerd zitcomfort & verbeterde zithouding. Speciaal om rugklachten te voorkomen met zadelzitting optie. Bestel de zadelstoel Swopper voordelig bij de kantoorstoel specialist Veenendaal.

  Brochure Aeris Swopper PDF

  Brochure Aeris Swopper varianten PDF

  aeris_swopper
  Meer informatie
 • Aeris Muvman

  Beweging in zitten. Afwisselend zitten en staan, u bent altijd in beweging. Dat is het geheim van de Aeris Muvman. Dankzij de gepatenteerde flexzone-technologie van de Aeris Muvman heeft u ondersteuning en bewegingsvrijheid wanneer u dat wilt. Comfortabel en gezond zoals het zou moeten zijn.

  aeris_muvman
  Meer informatie
 • Score Spirit line

  Breed inzetbaar en zorgt voor de “right spirit” op de meest uiteenlopende werkplekken als: laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers. Bestel de Score Spirit Line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_spirit
  Meer informatie
 • Score Base line

  Dat goed zitten niet duur hoeft te zijn bewijst de Score Base line. Breed inzetbaar voor uiteenlopende werkplekken zoals: industrie, laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers. Bestel de Score Base line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_base
  Meer informatie
 • Score Taboeretten Base line

  Taboeretten serie bestaat uit drie modellen voorzien van een stalen onderstel. Bestel de Score Taboeretten Base line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-base
  Meer informatie
 • Score Taboeretten Opti line

  Taboeretten bestaan uit drie modellen voorzien van een aluminium onderstel. Bestel de Score Taboeretten Opti line stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-opti
  Meer informatie
 • Score Taboeretten 4-poots

  De handige 4-poots taboeretten van Score zijn overal inzetbaar. Bestel de Score 4-poots taboeretten stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_taboeretten-4-poots
  Meer informatie
 • Score Zadelzittingen

  Beleef het comfort van een zadelkruk. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl je voeten stevig op de vloer staan. Bestel de Score Zadelzittingen stoelen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_zadelzittingen
  Meer informatie
 • Score Stahulpen

  De uitkomst bij veel afwisseling in staand en zittend werk. De Score Stahulpen zijn ideaal voor werkplekken waar weinig of geen beenruimte is. Bestel de Score Stahulpen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_stahulpen
  Meer informatie
 • Score Pico Leidsterstoel

  Leidsterstoel voor in de klas beschikbaar in 4 kleuren. Ga gemakkelijk bij uw leerlingen aan tafel zitten met deze flexibele tabouret kruk van Score.

  Flyer Score Pico Leidsterstoel

  score_pico
  Meer informatie
    | 
12 artikelen

Werkstoelen

U werkstoel kopen doet u in Veenendaal bij De kantoorspecialist. De afgelopen 23 jaar zijn wij uitgegroeid tot de kantoorinrichting specialist van midden Nederland. Voor huisartsen-, tandartsen-, dokters-, en fysiotherapiepraktijken stoel inrichting adviseren wij u graag. Ons aanbod aan stoelen van zadelkruk, draaistoelen tot hoge werkstoel, en aangepast voor ziekenhuizen, poliklinieken, laboratoria en industrie.

Voor elke industrie een werkstoel

Bij een industriestoel kan een ESD stoel, RVS stoel, taboeret, stoel voor grote en zwaardere mensen of voetensteun zijn.

Een ESD stoel, Electronic Static Discharge, maakt gebruik van geleidende componenten en stoffering zodat er continu ontlading plaats vindt. In omgeving met gevoelige elektronische componenten is dit de juiste oplossing. Naast de ESD lijn stoelen zijn er verschillende werkstoelen uit te rusten met ESD wielen.

In stoel wat prima bestand is tegen veelvuldig reinigen met chemische middelen of water is de RVS stoel. Het roest vast staal (RVS) is met hoge poten beschikbaar zodat u makkelijk onder de stoelen kan reinigen.

Op zoek naar een meer traditionele stoel? Bekijk onze 4-poot stoelen, vergaderstoelen en ons assortiment bureaustoelen.