0 Vergelijken

Kantoorverlichting en plafonds op kantoor

Bij het ontwerpen en inrichten van je kantoor denken wij ook met je mee over het plafond en de verlichting. Een goed ontworpen plafond draagt bij aan akoestiek en ventilatie. En de juiste verlichting helpt om vermoeidheid te verminderen en de concentratie te verbeteren.

Lees meer over turn key projectinrichting
Stel je vraag
Kantoorverlichting
Kantoorverlichting

We maken bij kantoorverlichting onderscheid tussen functionele verlichting en sfeerverlichting. Functionele verlichting is de verlichting die aanwezig is om goed te kunnen werken. Voor de gezondheid en productiviteit van je medewerkers. Zo zie je boven werkplekken bijvoorbeeld vaak functionele ledpanelen. Dit is vaak wat kouder licht. Want van warm licht worden we sneller slaperig. En dat willen we niet. Vandaar dus kouder licht boven werkplekken en in vergaderruimtes.

 

Maar naast functionele verlichting, kijken we ook naar de sfeerverlichting. We zorgen ervoor dat die mooi aansluit bij de interieurstijl van jouw kantoor. Voor sfeerverlichting wordt altijd iets warmer licht gebruikt. Hierdoor creëer je meteen een gezelligere sfeer.

Vertel mij meer over kantoorverlichting
Kantoorplafonds
Kantoorplafonds

Ook de plafonds op kantoor zijn een belangrijk onderdeel van het interieurontwerp. Wat je vooral veel ziet zijn systeemplafonds. Een fijne praktische oplossing. Je kunt kabels en installaties netjes wegwerken en geluid wordt gedempt. Je hebt systeemplafonds in verschillende soorten, maten en kleuren. Wil je iets anders dan een systeemplafond? Plafondeilanden of akoestisch spuitwerk bijvoorbeeld? Geen probleem. Tijdens het interieurontwerp kijken wij welk soort plafond het beste bij je inrichting past.

Vertel mij meer over kantoorplafonds

Meer over kantoorinrichting:

Interieurontwerp
Interieurontwerp
Een receptiebalie op maat
Een receptiebalie op maat
Deze trends voor een moderne kantoorinrichting mag je niet missen
Deze trends voor een moderne kantoorinrichting mag je niet missen
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi-spiegel
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan