Mijn winkelwagen

Leeg

De kantoorspecialist

Leveren

Het leveren gaat altijd in overleg met u als klant. Bijvoorbeeld het inhuizen van meubilair, installatie van apparatuur of plaatsing van een touchscreen. Kantoorartikelen leveren wij in één werkdag. Hieronder vind u leverinformatie per afdeling. Tenzij anders vermeld wordt uw order gratis geleverd.

Kantoorartikelen en facilitair

Voor 16.00 besteld, volgende dag bij u op kantoor. Kantoorartikelen en facilitaire producten leveren wij door heel Nederland binnen één werkdag. Regio Ede/Veenendaal leveren wij elke werkdag met eigen vervoer. Buiten de regio van 7 km rond Veenendaal worden alle orders verstuurd via DHL. Deze pakketdienst levert in de gehele Benelux binnen één werkdag. Standaard ondernemen zij twee bezorgpogingen, mocht u niet aanwezig zijn. Daarna krijgt u een kaart in de brievenbus met het adres van een sorteercentrum in de buurt. Daar kunt u de bestelling ophalen tot één week na de laatste bezorgpoging.
Bij bestellingen van meer dan € 50,- excl. BTW bespaart u € 4,95 verzendkosten. 

Kantoor- en projectinrichting

Het meubilair wordt door onze eigen bezorgers en vervoer bij u afgeleverd en gemonteerd. Levertijden in overleg. We houden dit graag in eigen hand zodat we flexibel zijn, goede service kunnen verlenen maar ook na levering en montage een instructie of demo kunnen geven. 

Kantoorapparatuur

Kopieermachines, printers of scanners worden altijd vooraf geïnstalleerd en gebruiksklaar afgeleverd. Hier hoort ook een gebruikersinstructie bij zodat ook uw medewerkers de apparatuur goed kunnen bedienen. Installatie op het netwerk kunnen wij ook voor u verrichten. Dit gebeurt op nacalculatie door onze ICT-ers. 

Audiovisueel

Wij hebben eigen vervoer en monteurs voor de afdeling audiovisueel. Wij streven naar het leveren van een totaaloplossing en willen niet enkel een doos naar binnen schuiven. Deze producten worden dan ook in overleg gemonteerd inclusief bedraden, bedienpanelen en afstellen. Dit gebeurt op nacalculatie of wordt in het voortraject meegenomen waarbij het een vast component is in de offerte. Wij hebben vier monteurs in dienst en daarnaast een netwerk van specialisten die indien nodig ingeschakeld worden. Schoolvakanties reserveren wij voor projecten op scholen. Hiervoor is het aanbevolen om uw planning op tijd met ons af te stemmen.