0 Vergelijken
Klantenservice

Leveren

De Kantoorspecialist is verdeeld in vijf productspecialiteiten. Deze afdelingen hebben verschillende leveringsmogelijkheden en tijden. De standaard is gratis levering van je bestellingen, bij de uitzonderingen hierop staat dit duidelijk vermeld.
 

Voor leveringen in Nederland:

Afdeling Levertijd Leverkosten
 Kantoorartikelen  max. 48 uur  
  • 5,95 tot 75,- euro1
  • Gratis vanaf 75,- euro1 | 2
 Facilitair  max. 48 uur 
  • 5,95 tot 75,- euro1
  • Gratis vanaf 75,- euro1 | 2
 Kantoor- en projectinrichting   In overleg 
  • 59,95 per order excl. montage 
 Printers  In overleg
  • 65,- per order
 Audiovisueel  In overleg
  •  Gratis 2


1Postzegels zijn uitgesloten van de orderwaarde voor de gratis verzending.
2Gratis bij de meeste webshop bestellingen, bij uitzonderingen staat dit duidelijk vermeld 

 

Kantoorartikelen en facilitair

Voor 15.00 besteld, binnen twee werkdagen bij je op kantoor. Kantoorartikelen en facilitaire producten worden door heel Nederland en België doorgaans binnen één tot twee werkdagen geleverd. Je kiest zelf je voorkeursleverdagen, tot zelfs twee weken vooruit. De bestellingen worden verstuurd met GLS. Standaard ondernemen zij twee bezorgpogingen, mocht je niet aanwezig zijn bij het eerste moment. Daarna krijg je een kaart in de brievenbus met het adres van een sorteercentrum in de buurt. Daar kun je de bestelling ophalen tot één week na de laatste bezorgpoging. Bij bestellingen in Nederland van meer dan 75,- bespaar je 5,95 verzendkosten. Voor bestelling naar België of Duitsland hebben we een vast tarief van 6,95 verzendkosten. Er zijn artikelen die geleverd worden door externe leveranciers, als hier extra verzendkosten berekend worden, zal dit in de winkelwagen vermeld worden.

Kantoor- en projectinrichting

We hebben een ervaren team met monteurs en eigen bakwagens voor levering en montage. Afhankelijk van het product of project wordt er door ons eigen team of een gerenommeerde externe vervoerder geleverd en/of gemonteerd. Levertijd en montage gebeurt bij kantoormeubelen en projectinrichting altijd in overleg. 

 

Kantoorapparatuur

Kopieermachines, printers of scanners worden altijd vooraf geïnstalleerd door onze technische dienst en gebruiksklaar afgeleverd door onze eigen bezorgers. Hier hoort ook een gebruikersinstructie bij zodat ook je medewerkers de apparatuur goed kunnen bedienen. Installatie op het netwerk kunnen wij ook voor je verrichten. Dit gebeurt op nacalculatie door onze ICT'ers. 

 

Audiovisueel

Wij hebben eigen vervoer en monteurs voor de afdeling audiovisueel. Wij streven naar het leveren van een totaaloplossing en deze producten worden dan ook in overleg gemonteerd inclusief bedraden, bedienpanelen en afstellen. Dit gebeurt op nacalculatie of wordt in het voortraject meegenomen waarbij het een vaste component is in de offerte. Wij hebben vier monteurs in dienst en daarnaast een netwerk van specialisten die indien nodig ingeschakeld worden. Schoolvakanties reserveren wij voor projecten op scholen. Hiervoor is het aanbevolen om je planning op tijd met ons af te stemmen.

 

Video leveren kantoormeubilair:
 

 

Video leveren meubilair