Markant MAX

Een gezonde en actieve werkomgeving. Met de Markant MAX speelt u in op de behoefte van het moderne kantoor. Bestel de Markant MAX voordelig bij De kantoorspecialist.

Brochure Markant MAX PDF

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

Een Markant MAX bureau is eenvoudig te transformeren van een comfortabel zitbureau naar een actieve stawerkplek. De razendsnelle verstelbaarheid van het werkblad en de eenvoudige bediening maakt afwisselend zittend en staand werken wel heel erg aantrekkelijk. Met de Markant MAX beperkt u het aantal zituren per dag flink. En daarmee verkleint u de kans op grote gezondheidsproblemen aanzienlijk. Gezonde medewerkers zijn productiever en efficiënter. Gezonde medewerkers komen graag werken en steken graag de handen uit de mouwen. De Markant MAX is dus een investering in vitaliteit, productiviteit, creativiteit en werknemerstevredenheid.

MAX design en uitvoeringen

Maar Markant MAX staat niet alleen voor gezond werken, maar ook voor design en functionaliteit. Met een breed scala aan verschillende opstellingen en een vrijwel ongelimiteerd aantal mogelijkheden voor het toepassen van houtdecoren, stofkleuren en patronen past de Markant MAX zich aan iedere organisatie aan. De vele functionele accessoires voor onder andere kabelmanagement en elektrificatie maken het Markant MAX assortiment compleet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor diverse maten en of aantallen. Gebruik het bovenstaande formulier of bel rechtstreeks met de kantoorinrichting specialist 0318-531961.

Video: Markant Dynamisch Werken

Vormen Markant MAX

De bladen en bijbehorende frames zijn verkrijgbaar in een grote diversiteit aan afmetingen volgens de standaard moduulmaten. Bij de Markant Interiors vindt u de details.

Bladkernen en -decors Markant MAX

Standaard leverbaar in melamine op spaanplaat of in compactplaat. Meer informatie over Markant bladkernen en -decors.

Lak- en bladkleuren Markant MAX

Diverse bladkleuren, houtmotieven en lakkleuren van het meubilair zijn verkrijgbaar. Alle metalen en aluminium onderdelen worden gepoedercoat en garanderen een duurzame bescherming. Bekijk de 12 Markant lak- en bladkleuren.

Specificaties

Artikelnummer markant_max
Merk Markant

Schrijf uw review van de Markant MAX

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer