0 Vergelijken

Biaretto koffie

Biaretto is een koffiemerk van topkwaliteit. Ze hebben de beste koffiebonen uit de hele wereld geselecteerd om voor jou de perfecte mix te maken. Geniet van Biaretto koffie op het werk of thuis en haal het beste uit je dag.

 

Herkomst


De koffie van Biaretto wordt over de hele wereld gemaakt. Zo zijn er koffieplantages in Brazilië, Ethiopië, Vietnam en Peru. De fabriek van onze koffie staat in Nederland. In Nederland wordt dan ook de juiste melange voor Biaretto gemaakt. Een team met specialisten zorgt elke levering weer voor dat de juiste melange voor de koffie wordt gemaakt, zodat de kwaliteit en smaak gewaarborgd blijft.

 

Beleving


Je zit in Italië op een terras, uitzicht op de Adriatische zee, het zonnetje schijnt en je drinkt een heerlijke Italiaanse espresso. Heerlijk. En dat is precies de sfeer die wij aan onze koffie proberen mee te geven. Met Biaretto willen wij het echte Italiaanse traditionele koffie-gevoel naar je toe brengen. Ons motto is dan ook “Biaretto: amore per la tradizione del caffè italiano” ofwel “liefde voor de Italiaanse koffie traditie”.

 

Assortiment


Het assortiment van Biaretto is met zorg uitgezocht en bestaat hoofdzakelijk uit koffie producten in diverse soorten. Daarnaast hebben we ook aanverwante artikelen zoals, bekertjes, suikersticks, melksticks en koekjes. Het assortiment bestaat uit de volgende koffie producten:
 

Nu ook koffiemachines! 


Onze koffie komt nóg beter tot zijn recht in een van onze professionele koffiemachines. Zo wordt koffiedrinken op jouw werkplek een moment om naar uit te kijken. Vanaf 2023 ook verkrijgbaar bij De Kantoorspecialist. Bekijk de koffiemachines.


Certificering


De producten van Biaretto zijn allemaal gecertificeerd. De reguliere producten van Biaretto zijn allemaal UTZ gecertificeerd en de biologische producten zijn RFA gecertificeerd. De RFA certificering staat voor een goede afhandeling met koffieplantages en de boeren. Meer informatie over de certificering kun je vinden op: www.utz.org/ en www.rainforest-alliance.org/.

 

 

Tot
formaat
kleuren
Milieu
Prijs
Tot

Alle producten