0 Vergelijken

Circulware

De passende verpakking voor ieder gerecht. 

Circulware is de alternatieve oplossing voor wegwerpbakjes, bekers en schalen dat stijlvol én duurzaam is.
 

Hergebruik creëert een wereld aan kansen

Circulware ziet talloze kansen en benutten ze met plastic en een duurzaamheidsmissie. Hoe? Door hergebruik. Wegwerpen is zonde, zowel voor voedsel als verpakkingen. Wij geloven in zero waste. De verpakkingen en servies krijgen na honderden hergebruiken een tweede leven, waardoor we maximaal profiteren van onze grondstoffen. Plastic is sterk en houdt voedsel vers. Bij Circulware wordt plastic geen afval, maar een waardevolle grondstof voor de toekomst. Wij verliezen nooit het doel uit het oog, wat goed is voor jou en de planeet. Laten we een sterke basis leggen voor een afvalvrije overwinning, waarbij plastic de sleutel is tot een duurzame keten.
 

Plastic? Dat is toch niet duurzaam?

Logisch dat je dit zegt. Maar niet alle plastic is hetzelfde. Bij Circulware gebruiken ze hoogwaardig plastic dat 100% recyclebaar is. Dat betekent dat de producten keer op keer gerecycled kunnen worden, waardoor we de afvalberg helpen verminderen. Plastic kan dus duurzaam zijn als het op de juiste manier wordt gebruikt en gerecycled.
 

Van welk materiaal worden de Circulware producten geproduceerd?

De producten worden gemaakt van 100% Polypropyleen (PP). Dat is een sterke en veelzijdige kunststof die perfect is voor herbruikbare verpakkingen. Het is vaatwasserbestendig, kan in de diepvries en magnetron en het is volledig recyclebaar. We zorgen er dus voor dat Circulware producten niet alleen duurzaam zijn in gebruik, maar ook in materiaalkeuze!

 

Kies vandaag nog voor Circulware, en maak de overstap naar duurzame verpakkingen.