0 Vergelijken
banner-merkpagina.jpg

Herma

Herma is een merk dat bekend staat om zijn zelfklevende producten, met name etiketten en labels. Het bedrijf werd opgericht in 1906 en is gevestigd in Filderstadt, Duitsland. Herma produceert een breed scala aan zelfklevende materialen, zoals etiketten op rol, etiketten op vellen, adresetiketten, barcodelabels en verzendetiketten.

 

Herma, voor een betere wereld

Het merk Herma zet zich in voor het milieu door het aanbieden van milieuvriendelijke producten. Ze gebruiken duurzame materialen en productieprocessen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Herma streeft ernaar om hun verpakkingen te verminderen en recyclage te bevorderen. Ze ondersteunen ook verschillende milieuprojecten en initiatieven die gericht zijn op natuurbescherming en duurzaamheid.
 

Keurmerken Herma

Sinds februari 2022 zijn is Herma lid van 's wereldwijd grootste initiatief voor duurzaamheid: het United Nations Global Compact (UNGC). Daarnaast zijn ze door EcoVadis onderscheiden met een zilveren medaille voor de inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn beoordeeld met betrekking tot de vier thema's milieu, arbeids- & mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. Vertrouw op Herma als duurzame partner in de toeleveringsketen. Door het continue verbeteringsproces, dat stevig verankerd is in de organisatiestructuur, gaan ze elke dag opnieuw de uitdagingen van de markt aan.

 

 

Gerecycled etiketten van Herma

Het merk Herma biedt etiketten van gerecycled papier aan als een milieuvriendelijk alternatief. Deze etiketten verminderen het gebruik van cellulose en dragen bij aan het behoud van bossen door het hergebruik van oud papier. Ondanks dat ze van gerecycled materiaal zijn gemaakt, hebben de etiketten een hoge witheidsgraad en worden ze vervaardigd met oplosmiddelvrije contactlijm. Ze zijn geschikt voor gebruik in laserprinters, kopieermachines en inkjetprinters, en zijn nauwelijks te onderscheiden van etiketten gemaakt van primaire cellulose. Het gestreken oppervlak van de etiketten op rol zorgt voor een goede drukkwaliteit.

Bekijk alle gerecycled etiketten

Etiketten Silphie

Etiketten gemaakt van de vezels van de inheemse silphie-plant. Voor het adresseren, etiketteren of verzegelen van verpakkingen, potten en mappen. Ook zijn etiketten van silphiepapier ideaal voor het etiketteren van duurzame verpakkingsoplossingen, bijvoorbeeld vouwdozen en vormkarton, in de levensmiddelen- en drankenindustrie, cosmetica en vele andere sectoren. 
 

  • Meerjarige hergroei voor ideale CO2-binding
  • Regionale teelt: aandeel geïmporteerde houtpulp neemt af
  • Vezelproductie zonder chemicaliën (Steam Explosion)
  • FSC-gecertificeerd labelmateriaal uit voorbeeldig beheerde bossen
     

Bekijk alle Silphie etiketten

Tot
formaat
kleuren
Milieu
Prijs
Tot

Alle producten